Атлантида - Македонија - Александар

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Stoimenov
  • Време на започнување Време на започнување
Гоки а тој кралот Македон по националност што е?

Гоки, и Грците сега велат дека немаме име македонци
И Грците би прифатиле и Венети да се викаме само не македонци
Гоки утре Грците тебе ќе те земат за доказ дека не сме Македонци

Гоки, Гоки. Ова земја татковина ли ти е?

ти така велиш и те преплатија јудејците да кога ке се појави гоки демантирај го бидејки кога се појави докажа една вистина за прв пат во целиот свет дека албанците не се илири,ги знам јас тие летовци како функционираат во Македонија,тоа се гледа посленава недела јас кога се уклучувам одма со телефон ти јавуваат и ти Лет се појавуваш само да демантираш,правев статистика на колку теми си разговарал пред да се појавам а кога сае појавив само каде сум јас таму си и ти,очигледно е Лет се гледа од Авион колку си шпионче јудејско.

Гоки што е по националност тој кралот Македон и по што го доби името Македон?

Према статистиките што ги правиш за мене, можеш да видиш дека најчесто дупам абдали овде.
А пошто со тебе најдолго сум зафатен тоа значи и дека си најголем....

ГЛУПОСТИ КОЛКУ САКАШ ОД ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦОТ САМО ДА СИ ГО СПАСИ ДУПЕТО МАТЕРЈАЛНО - ПОЗДРАВ ДО ТЕБЕ ЛЕТ И ДА ТЕ ПОТСЕТАМПРИЗНАЈ СИ ЈА ГРЕШКАТА ЗА ТИР,ЗА 103 МАКЕДОНСКИ КРАЛЕВИ,ЗА БРОЈОТ 11 КАКО БРОЈ НА БЕСКОНЕЧНОСТА,ЗА КАДМО ДЕКА НЕ Е ТАТКО НА ИЛИРИЈ,ДЕКА ИМЕТО МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИ ПОСТОИ ПРЕД 20 000ГОД.И МНОГУ ДРУГИ ПА КЕ РАЗГОВАРАМЕ И ЗА ПАПАТА И ВАТИКАН КАКО ГО НАМЕТНА КАТОЛИЗАМОТ,СО КОЈА ЦЕЛ И ЗОШТО.

Гоки што беше по националност тој кралот Македон и по што го доби тој името?

Према статистиките што ги правиш за мене, можеш да видиш дека најчесто дупам абдали овде.Од Лет
Лет абдалот се дупи самиот себе абдал.

А пошто со тебе најдолго сум зафатен тоа значи и дека си најголем....
Кој нти кажа Лет признај си очигледно јас никого не малтетирам без причина,многу си нападен а знаеч чива е таа особина на кутоните кога некој ке им нареди тоа да го прават,остај она најголем.

Гоки , што е по националност кралот Македон и по што го добил своето име?

Гоки што беше по националност тој кралот Македон и по што го доби тој името?
__________________Кралот Македон е основоположникот на името на територија која се вика Македон,а народот македонци,

ГЛУПОСТИ КОЛКУ САКАШ ОД ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦОТ САМО ДА СИ ГО СПАСИ ДУПЕТО МАТЕРЈАЛНО - ПОЗДРАВ ДО ТЕБЕ ЛЕТ И ДА ТЕ ПОТСЕТАМПРИЗНАЈ СИ ЈА ГРЕШКАТА ЗА ТИР,ЗА 103 МАКЕДОНСКИ КРАЛЕВИ,ЗА БРОЈОТ 11 КАКО БРОЈ НА БЕСКОНЕЧНОСТА,ЗА КАДМО ДЕКА НЕ Е ТАТКО НА ИЛИРИЈ,ДЕКА ИМЕТО МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИ ПОСТОИ ПРЕД 20 000ГОД.И МНОГУ ДРУГИ ПА КЕ РАЗГОВАРАМЕ И ЗА ПАПАТА И ВАТИКАН КАКО ГО НАМЕТНА КАТОЛИЗАМОТ,СО КОЈА ЦЕЛ И ЗОШТО.

Тој самиот што е по националност? И по што го добил името?

А ако по него народот се нарекол Македонци, како се викале пред него ?

Замислете само овие одговори ми ги дадел Лет,од претходниот пост,кога ке се ослободам повеке ке направам статистика колку јас сум му дал одговори, е Лет избави се од кутонскиот живот и биди како птица слободна без некој да те контролира каде да одеш.каде да пиеч кафе,како да ги врзуваш кондурите,како да се поздравуваш,кого да почитуваш,кого да обезглавуваш.

Знаеш Лет колку е добро да бидеш птица слободна,никој не ти ги крати крилата и литаш каде сакаш,едноставно си го следиш духот,ај со срека можеби во другиот живот и ти Лет ке го доживееш слободниот лет,дотогаш биде заробен во кафез.

Кралот Македон, што бил по националност и од каде му иди името Македон? Што тоа значи?

Тој самиот што е по националност? И по што го добил името?
Името Лет го добил по територијата која најмногу одгледувала ,,мак,,или Афион како што велиш ти Лет.

Добро не ли е време ти Лет да кажеш нешто за потеклото на македонците и името Македонија,без најголемата глупост,од многуте глупости твој 20 000 год.чекам одговор.

Значи постоела територија која се викала МАК оти таму се одгледувал МАК и по тоа добил кралот името Македон. (Она ДОН еверојатно оти територијата беше кај реката ДОН?)
Добро.
А што бил тој по националност?

Знаеш Лет колку е добро да бидеш птица слободна,никој не ти ги крати крилата и литаш каде сакаш,едноставно си го следиш духот,ај со срека можеби во другиот живот и ти Лет ке го доживееш слободниот лет,дотогаш биде заробен во кафез.

Значи постоела територија која се викала МАК оти таму се одгледувал МАК и по тоа добил кралот името Македон.

Не Лет синот на Дионис го добива името по макот кој бил значаен производ за македонскиот народ тогаш му служел за лечење на повреди послем некоја битка,како лековито средство,- додека територијата Македонија настанува токму по Македон подоцна кој неговиот татко Дионис му ја отстапил по вракањето од Медија.

Македон кралот што бил по националност?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom