Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Thumbs up, again. Барем од моја фела, гарантирам за континуитет на дејства од научен карактер.
А организаторите не протестираа против владата денес бе, него против насилниците. Барем јас таков впечаток добив:smir:
Можеби против „вртењето на месечината околу земјата“ или против тоа што „америка е поголема од Македонија“, а можеби и против „хајката против мпц од страна на ризаов, рамкоски, исмаил и .......“(јебеш ми матер, не ми текнува на четвртиот).Добро за организаторите,а против кого протестираа протестантите,или немаше такви,сите беа “организатори“?:smir:
Можеби против „вртењето на месечината околу земјата“ или против тоа што „америка е поголема од Македонија“, а можеби и против „хајката против мпц од страна на ризаов, рамкоски, исмаил и .......“(јебеш ми матер, не ми текнува на четвртиот).
А така.
И вака ко ексклузива за Кајгана - на лето ја и Самоил ќе им ојме во Бела Куќа да видат тие на кого поголеми...против тоа што „америка е поголема од Македонија“
od koga frcko be serpico protiv nasilstvo protestira ))))))0
bum bum prvata zena, bm bum parking..
tuku nego treba da go prasam....
Редар беше тојТој и онака нема ориентација на просторот и времето, а и плус беше преправен со наочари за сонце, веројатно бил повикан како обезбедувач на протестот со оглед на неговото големо тепачко искуство. :smir:
Редар беше тој![]()
Браво НА сите Македонци и Македонки и Македонисти од овој сој.
Типично вулганизирање на тема.Идоли на Грујо му се Мисирков Филип 2 Пулески а Венко друже кога беше за Македонија јас и ти не бевме во план за рагање.Ама го уништија југокомунистичка удбашка машинерија чии идоли беа Тито Колишевски Темпо кои на секој македонски родољуб лепеа етикети за бугараштво а денеска ете ги Бране Фрле и останали пионери
И то ќе ги фатеше на тактика, ќе им речеше, дојте да видите кај била џамијата, и оп на паркингон на телеком...Така де!Затоа ги немаше христијанските протестанти инаку попара ќе ги направеше. Штета што не беше пред две недели!
![]()
И то ќе ги фатеше на тактика, ќе им речеше, дојте да видите кај била џамијата, и оп на паркингон на телеком...![]()
Добро ај вака...
1942 или која и да е за време на другог светоског рата, Албанците си беа си италијаните и беа за Голема Албанија, Четниците исто беа со нив, за Голема Србија...
Македонските националисти со кого беа?
Срдечно поздравувам, кратко одговор.
Ова не за навреда туку онака, чамче муабет и мал оф топик.