Ај да се кладиме дека ако се изгради црква, ако не одма, ама едно две три години после подигањето на црквата ќе се изгради и џамија, во тоа сум 100% сигурен, а тука главната улога ќе ја одигра меѓународнава заедница која што доследно ќе се бори Македонија да остане мултиетничка земја.каква џамија, нема шанси да се гради, стварно ова е Македонија или албанија
не знам можеби ништо нема да се изградиАј да се кладиме дека ако се изгради црква, ако не одма, ама едно две три години после подигањето на црквата ќе се изгради и џамија, во тоа сум 100% сигурен, а тука главната улога ќе ја одигра меѓународнава заедница која што доследно ќе се бори Македонија да остане мултиетничка земја.
Не знам баш, Охридскиот договор си го прочитал?каква џамија, нема шанси да се гради, стварно ова е Македонија или албанија
не е легална сеуште проституцијата туку ако мора нешто да се изгради нека се изгради детска градинка или стриптиз бар едно од нив двеморе јавна куќа треба да се изгради, ако веќе „мора“ да се гради нешто...
Нит Црква нит Џамија.
Филхармонија ДА, ама не на плоштад.
Оперска куќа да, ама не на плоштад.
Аиииииииииииииииииииииииииииии :pos2::pos2::pos2:Архибригадата го отвори патот за џамија на плоштадот во Скопје!
Џамија на плоштад?? Само преку мене мртов.
Идејата за црква ја подржувам,џамија НЕМА ШАНСИ.
Ако сме толку луди да дадеме да се изгради џамија ОК.
Ова е Македонија,христијанска земја,а не муслиманска,точка.
Нити сме у турско време,нити смееме да дојдеме до таа мера шиптариве да не уценуваат за се и сешто..:nerv:
Нека не те чуди, скромноста на неговиот потенцијал, тесните граници, кој се иреверзибилни, непрагматични, прости, едногледни..Аиииииииииииииииииииииииииииии :pos2::pos2::pos2:
Ретко налудничав коментар, не ја ни читав темава, после ова, само коментар ваков давам и си одам, па вие вадете си очи...
:pop: Во следниот живот ако имам избор дали да се родам како некој кој има сила да го каже ова, или дрво, бирам дрво. Ма секако бирам дрво, од човек покатасторфален избор нема.
За твоја информација, нема да може ни Црква!А,што се однесува до џамија-нема да може!
Се сомневам дека би можел да паднам на твоја провокација(недоволно ме иритираш:winkама Црква ке има!За твоја информација, нема да може ни Црква!