Вооружен грабеж во Про Кредит банка

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8
Kako taka jas se izjasniv, pa izjasni se i ti.
A so rabota nema da se zbogatam toa go znam sigurno zosto godini vekje rabotam. I dali toa so pecurki se zbogatija onie klinci po gradot sto vozat besni koli na svoi 18 godini. Kolkava toa plata zemaa ili kakov biznis vodea?
Vasiot odgovor za sekoja sirotinja e deka ne saka da raboti...ne saka da se ispoti. Da mozebi si vo pravo.
Eve zatoa jas na tebe ke ti predlozam edna rabota, mnogu lesna....nema so prst da mrdnes.

SEDNI NA KAMENI MOST I PROSI. PROSI DA TE VIDAM DALI KE IMAS DOSTOINSTVO I HRABROST DA GO NAPRAVIS TOA.
I da ti kazam....ubava dnevnica mozes da zarabotis!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
А значи проблемот бил во исфрустрираноста за тоа што некој на 18 години возел јаки коли низ град, а јас не сум можел да возам.
Се додека ги гледаш другите пред себе никогаш нема ништо да постигнеш во животот.
Гледам дека ти сакаш да се збогатиш, а не да заработаш за пристоен живот.
Сепак мене ме уча во животот дека скромноста е доблест, а не маана.:tapp::helou:

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
албански филм 15 души мислат ко на филмовите ќе ограбат без да ги фатат ...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене сега ми раскажаа што се случило. Иако живеам прилично блиску, сепак јас ништо не чув, ниту видов, бидејќи спиев.:toe: Страшно е, страшно, ова веќе станува wild wild west. Јас мислам дека во вакви моменти не треба да се пцуеме меѓу себе, сега е примарно тие ѓубриња да се фатат и да скапат во затвор и да им посакаме побрзо закрепнување на повредените.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
На вести кажаа дека напаѓачитер биле облечени како полицајци, леле од каде им таква унифирма?

R

RAYTHEON23

Гостин
sco napraifme i sco treba da napravime.

jas velam organite na vlasta ke si ja zavrsat rabotata a inaku nekoi gi cudi zosto sred bel den a mene me cudi zosto da ne...kriminalot ne poznava svetlina i temnina toa treba da bide jasno...a inaku ne e ova prva krazba vo den imalo krazbi i na menuvacnici i banki i noke i denje.:toe:

На вести кажаа дека напаѓачитер биле облечени како полицајци, леле од каде им таква унифирма?
ovie od K-15 moze im dale:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
4 април 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
21
Мене сега ми раскажаа што се случило. Иако живеам прилично блиску, сепак јас ништо не чув, ниту видов, бидејќи спиев.:toe: Страшно е, страшно, ова веќе станува wild wild west. Јас мислам дека во вакви моменти не треба да се пцуеме меѓу себе, сега е примарно тие ѓубриња да се фатат и да скапат во затвор и да им посакаме побрзо закрепнување на повредените.
Jas za celo vreme go objasnuvav deka temava ne e za prepukuvanje megu sebe,ama sto ke pravis,kako nekoj da saka da se odbegnuva temava koja navistina ne e za potcenuvanje.Policiski crni uniformi,bombi dimni,kasikri a oni koj kolku imal plata i pari.
Toa e

P

Princ

Гостин
<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
2 Се веќе фатени, па размисли дали нема да ги фатат другите...:smir:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
<облог>
Се обложувам во 1000 денари дека нема да ги фатат и ова ќе се заборави ко да не било за некој месец.
</облог>
</object></облог>
</div>
<div style="облог:ќе ги фатат; прифатен</div>
[FONT=&quot]

[/FONT]

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
<облог>
</облог>
Dzabe stavas vlog, koga nema covek koj ke go prifati toj oblog. :):)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
2 Се веќе фатени, па размисли дали нема да ги фатат другите...:smir:

не лажи никој не е фатен на три телевиззи гледав вести и сите истот го кажаа што на меен ми е малку смешно а тоа е дека откако си заминале после престрелката пред банката се упатиле накај кале каде трагите им се губат ма немој молимте, и второ после полицијата ги наоѓа напуштените возила близу до границата блаце. опа како после ги наоѓа а трагата им ја губи кај кале?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Dzabe stavas vlog, koga nema budala koj ke go prifati toj oblog. :):)
Фала, што ме нарече будала.

Да се кладам и со тебе?

За информација, во живот никогаш немам ставено ливче во кладилница. Не сум хазардер и ретко, ама ептен ретко се кладам вака :)

Kajgana Shop

На врв Bottom