Не се согласувам да ја прекиниме дебатата за ова тема во стилот на рекла казла,бидејки оваа треба да ни биде поука за сите нас,да се најде мотивот и целта,пошто за 50 00 евра цел вод на параполицајци некако не ми се вклопува.луѓе доста со рекла казала моабети.човечки животи се во прашање.невкусно е
Druze deneska ima za 100 evra da te oderat kako kuce be.Чекај сега, кој по ѓаволите прави грабеж во 10 наутро за 50 илјади евра? Некој промашај има тука... не е до парите, нешто друго е мотивот, ама не знам што, ќе се открие набргу... ваљда.
Ја сврти ли некој темава на политика и партиско собирање поени, не два дена - 2 години ќе паузира од форумов. А ве осеќам, како полека се острите.
А баш сакав да го дополнам firewall со уште нешто, ама јок. 2 години е многуу :smir:
За случката, се надевам дека ќе ги фатат или отепаат, друго вакви лица ниту заслужуваат. Не знае човек сабајле станува, што ќе го стрефи надвор.
Дали има информација за полицаецот?
Да те потсетам дека вакви пукања секој ден има во Германија, УК, Англија...
Во комунизмот беше мирно, но добивме она што баравме од капиталитичките продобивки
Сакаш да кажеш дека пред 10-15 години немало вооружени грабежи кај нас? Ако се спореди бројот на убиства 1993-1998 година, тој период беше рекордер.
А во Америка денес вака не е?
Во Загреб вака не е?
Во Лондон вака не?
Премногу е мизерно и бедно е СДС да собира ниски политички поени од обичн грабеж на Банка.
Веднаш комуњарите се нафрлија како хиени со прикриени подмолни изјави кои индиректно ни даваат до знаење демек за грабежот е виновна сегашнава власт.:pos2: Навистина бедно. Нивната квазитеорија е дека немало вооружени грабежи пред 15 години кога СДС биле на власт, сега новава власт ги донела :pos2:
Misticen, Bitushanecov ima ekskluzivno pravo na "pol. poentiranje" ili opomenta vazi samo za ne-dpmnovci ????Можеби и поарно да ми лупнат бан, да не си го трошам скапоценото време на безполезни дискусии и препукување мртво СДСМ - моќно ДПМНЕ.
Brat.Јака сума донекаде е за мене или тебе, ама за 10 души? Па тие 300 куршуми што ги испукале само се повеќе од 500 евра трошок.
Ама ај, се надевам ќе ги фатат и затворат. Ништо повеќе/помалку не заслужува никој криминалец.
Чудно нели....многу е чудно 10+луѓе облечени како полицајци, организирани, да извршат упад сред бел ден за само 50 000 евра ... како шо некој рече поарно кредит да побарале .... чудно