Виклер Скај сине, и Рахмани у КАСТРО - 13.05.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Настанов е одложен за 2 недели од закажаниот термин. Поради преголема збиеност на настани тој период. Еве како потврда, официјалниот евент на фејсбук. http://www.facebook.com/event.php?eid=82470496170&ref=ts

Ако може да го замолам Админот да ја преименува темава, наместо 29.04, треба да стои 13.05. Картите можат да се купат уште сега во работно време на клуб кастро.

Сменето, плус израдувано, до 13ти ќе стигне нова плата. Оваа уште одамна ја преебав :)

Сепак и не ти требаат толку многу, за разлика на мене, каде 600 ми е патот само :)
Во секој случај, видимо се на 13ти здравје.

Епа ајде се гледаме тогаш сите масовно на 13ти
506621.gif

Луѓе, картите се пуштени во продажба, и се продаваат пошто многу луѓе се заинтересирани, а бројот е ограничен. Би ви препорачал што порано да си земете. Се продаваат во тек на работно време на кастро, прашајте само на врата.

flaer-wikluh-final.jpg

Еј, недај боже да биде вака пуно со избламирани 14 годишни пиченца..
Сакам да си се отворам у први борбени редови -.- неќам да се напнам со вакви фаци, да се потат и да ми вриштат на уво..
a може и да се распали 1..
506621.gif

Бичарке су неизбежне кад је виклер у питању :)

Kaj бе да купам карта ?
Поминувам три дена по ред после пладне и затворена е вратата , има ли у Југотон ?

Едно мало постетување за сите дека билетите за овој настан ќе можете да ги купите до понеделник во клубот Кастро, по пониска цена(200денари) па затоа побрзајте!
На врата на 13 мај цената на билетот е 300денари!

Инаку клубот Кастро ќе работи викендов:.

-Петок од 19ч.
-Сабота 19ч
-Недела 19ч

Уште 7 дена до журката на годината! Побрзајте!

Идемо проџект у понедељак по карте, па у венсдеј на тулуму :icon_lol:
Свака част жур ќе биде ова...

i'm afraid, може да нема карти у понеделник, би ти препорачал да пројдеш викендов да си земеш.

Фала на инфо :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom