Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

• Креатор на темата Креатор на темата ~BaruM~BaRum~
  • Време на започнување Време на започнување
очекувани пропорции на половиот орган од девојки/ жени

девојки - жени која е вашата посакувана должина и дебелина на пенисот на вашиот партнер, би сакал да го слушнан почитувани дами вашето мислење во врска со ова прашање
поздрав!

40 сантима нека пишат за да после се согласуваат другите мажи кои се горди на својата е-толкав-е величина.

Се фино... само кажи после како да си ги прилагодиме

Мене ми велат 18.5..а и обемо е таман...посебно на главата...абе иам пенис глауч:pos2::pos2:(без алкохол...ак пијам едвај 16-и то млитав)) печуркаста форма...им одговара...

Така да не се замарам уопште....и кип ин мајнд техника сакаат бе...лижете првен цициња,путе..па да видите како ќе добиете добра ерекција...и немојте насилна

пенетрација ко шо прават идиоти...

И секако следете ги нивните реакции,па врз основа на то мењајте секс ритам..:kesa:

Се фино... само кажи после како да си ги прилагодиме

А чуму бе ќе ти се 30цм??

Али имај предвид Прилагодување...зависи од состојба...

Тоа е од запаленоста...значи може да ти биде и 17ка и 18ка..а и 19ка....зависи...

Јас еднаш ем се уплашив(ама и гордост:)од мојот пенис кога го видов и ми заличи на Rexona V8 амбалажа :vozbud:
ама тоа беше најверојатно оти бев на матура(домашна) и во ВЦ то ја пукав другарката...тогаш матурираше...што знам можеби самиот факт што можело ени момент да не фатат на дело резултирало со јака ерекција(то е моја теорија)...:toe:

па после сексо не помина час јас пак ојдов во ВЦ-то и:drk:)

Уште бе деца ве мамат дека големината е битна?

Споена е темата со веќе постоечката.
Важна е техниката,но колку е таа остварлива со 5см е мистерија :icon_lol:

почитувани дами би ве прашал малку поинаку на ова тема:дали и дебелината покрај големината на алатот ви е многу битна покрај и основното- техниката. Би сакал дами да прочитам од вас искрен одговор.
Поздрав:vozbud:

Според мене најбитни се волуменот и техниката а пред и над се љубовта спрема партнерот/партнерката.Големината не е толку битна бидејќи работата е да се задоволи партнерката,да има оргазам, а не колку што може повеќе да ја боли (исто како да раѓа дете).

абе големината не е секогаш битна..
ако ти е толку мн голем нема никад да го стаиш цел ( ебати таквото задоволство ) ке ја задоволиш девојката максимално а ти осим шо ке свршиш нишо... тапа
најголемиот дел е у техниката и издржливоста... :)

Абе не е битна големината битна е техниката ! :D Мало мало ама техничарче !:drk:

Големината на пенисот служи само за на изложби да го видат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom