Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
очекувани пропорции на половиот орган од девојки/ жени

девојки - жени која е вашата посакувана должина и дебелина на пенисот на вашиот партнер, би сакал да го слушнан почитувани дами вашето мислење во врска со ова прашање
поздрав!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
40 сантима нека пишат за да после се согласуваат другите мажи кои се горди на својата е-толкав-е величина.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Се фино... само кажи после како да си ги прилагодиме

S

smart ass

Гостин
Мене ми велат 18.5..а и обемо е таман...посебно на главата...абе иам пенис глауч:pos2::pos2:(без алкохол...ак пијам едвај 16-и то млитав)) печуркаста форма...им одговара...

Така да не се замарам уопште....и кип ин мајнд техника сакаат бе...лижете првен цициња,путе..па да видите како ќе добиете добра ерекција...и немојте насилна

пенетрација ко шо прават идиоти...

И секако следете ги нивните реакции,па врз основа на то мењајте секс ритам..:kesa:

Се фино... само кажи после како да си ги прилагодиме
А чуму бе ќе ти се 30цм??

Али имај предвид Прилагодување...зависи од состојба...

Тоа е од запаленоста...значи може да ти биде и 17ка и 18ка..а и 19ка....зависи...

Јас еднаш ем се уплашив(ама и гордост:)од мојот пенис кога го видов и ми заличи на Rexona V8 амбалажа :vozbud:
ама тоа беше најверојатно оти бев на матура(домашна) и во ВЦ то ја пукав другарката...тогаш матурираше...што знам можеби самиот факт што можело ени момент да не фатат на дело резултирало со јака ерекција(то е моја теорија)...:toe:

па после сексо не помина час јас пак ојдов во ВЦ-то и:drk:)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Уште бе деца ве мамат дека големината е битна?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Споена е темата со веќе постоечката.
Важна е техниката,но колку е таа остварлива со 5см е мистерија :icon_lol:

Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
почитувани дами би ве прашал малку поинаку на ова тема:дали и дебелината покрај големината на алатот ви е многу битна покрај и основното- техниката. Би сакал дами да прочитам од вас искрен одговор.
Поздрав:vozbud:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Според мене најбитни се волуменот и техниката а пред и над се љубовта спрема партнерот/партнерката.Големината не е толку битна бидејќи работата е да се задоволи партнерката,да има оргазам, а не колку што може повеќе да ја боли (исто како да раѓа дете).

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе големината не е секогаш битна..
ако ти е толку мн голем нема никад да го стаиш цел ( ебати таквото задоволство ) ке ја задоволиш девојката максимално а ти осим шо ке свршиш нишо... тапа
најголемиот дел е у техниката и издржливоста... :)

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
Абе не е битна големината битна е техниката ! :D Мало мало ама техничарче !:drk:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Големината на пенисот служи само за на изложби да го видат.

Kajgana Shop

На врв Bottom