Тупурковски осуден на три години затвор

J

Johnny Stulic

Гостин
Таман работа се разбира дека не може да се занемари, кривично дело си е кривично дело. Ама за сите ист аршин да е, тоа ми е муабетот. Проблемот е што имаме шерифи кои си ги користат партиите како штит па не им се може ништо зошто ќе кажат дека политички е мотивирано нивното судење и ќе извадат партиски запаленковци по улици. Ние по се изгледа тренираме функционирање на правниот систем на луѓе зад кои нема повеќе кој да застане. Тоа некако ми боде очи...
Koga ke go resime ova prasanje ke si gi razresime i problemite vo nasava drzavicka jas kako optimist mislam deka toa nema da bide vo dogledno vreme

:helou:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Да организираме петиција...цел....на тупуркото да му се одобри дупла порција на јадење во идризово, не е добро да ја изгуби елегантноста.:vozbud::kesa:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Да организираме петиција...цел....на тупуркото да му се одобри дупла порција на јадење во идризово, не е добро да ја изгуби елегантноста.:vozbud::kesa:

Ја би ипак да му дадеме еден табак хартија и молив, да си ја олесни душата...или микрофон да пропее кој се бил во суријата...:)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ја би ипак да му дадеме еден табак хартија и молив, да си ја олесни душата...или микрофон да пропее кој се бил во суријата...:)
Арно викаш......во друштво јадењето е послатко:kesa:

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Тупурковски осуден за давање на некои кредити без покритие на некои фирми, а што треба да се направи на СДС, кој го даде целиот државен капитал на нивни членови?

Циле е мајка Тереза во споредба со СДСовцине.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
E kako ova tolku pari se iskradija od drzavata i sega kogo osudi go odma POLITICKA PRESUDA, samo ovie od VMRO sto zaglavija vo zatvor ne dea politicki, site drugi se devici.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Единствено Васил може вистински да го реформира судството кое остана комуњарско,без разлика која партија е на власт.Само ненормален или партијски притегнат судија не го гледа виновникот во банката која ги доделила кредитите без да ја активира хипотеката за која всушност ги поделила тие кредити,па овие се навистина одлепени бе,ќе им се смее цел свет кога ни за најчиста пљачка виновникот го оставаат нечепнат.:tapp:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Тупурковски е стварно добар човек и го наместија волците кроткото јагне, јас се надевам дека ќе успее да ја докаже својата невиност бидејќи јасни се неговите докази, а башка и не носи вратоврска ко оние другите и не личи на мафијаш а и не е мафијаш.

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
EPITET UDBAS nemoze da mi zalepite,i malite deca znaat koja familija e mijalkovi.
ne sum ni obozavatel na taa familija,pa zatoa nemozam da bidam udbas.
zar i vie koi licno im se zakanuvavte na vrabotenite so dogovor na delo ,deka ke gi izbrkate od rabota ako ne dadat spisok so najmalku 20 glasaci koi ke glasaat na izborive,(i toa ne samo obicen spisok,tuku spisok so ime prezime ulica i broj i site generalii )ke ne ubeduvate deka izborite bile regularni i deka lugeto ot sto ve sakaat zatoa glasaat ,ke ne ubeduvate deka ako cenzusot e 40% i toj cenzus e nadminat samo za bedni 2-3 % deka e legitimen i regularen izborot za predsedatel,ajde ve molam pa ni vie sami ne veruvate vo toa sto go mislite i pisuvate po forum,ke ne ubeduvate deka ne gi zaplasuvavte lugeto samo da izlezat na glasanje so razno razni nacini.
za mene realni izbori se ako ima cenzus 40% i na glasanje izlezat okolu 65 do 70 % od glasackoto telo i od tie sto izlegle barem 70 % glasaat za dzole,i toa site sto ke izlezat da ne se pred izbori maltretirani na site mozni udbaski nacini i se razbira da ne se maltretirani so televiziski intervjua sto jas gi narekuvam perenje mozok

a cile posto sme na taa tema mislam deka ima mnogu sto da kaze i kako mi izgleda po denesnata pres knferencija KE KAZE .sekoja cest na iskrenosta koja ja vidov od negova strana,a ne ko vasiot sto odbegnuva sekakvo javno odgovaranje na mnogu prasanja.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Циле осуден, а денеска го гледав на утакмицата Вардар-Металург во Борис Трајсковски си шета. :)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Циле осуден, а денеска го гледав на утакмицата Вардар-Металург во Борис Трајсковски си шета. :)
И Бучко е осоден па “партал“ ја направи младата невеста на Мукаетови.:pos2:

E

emission

Гостин
Ништо чудно не е тоа. Не значи дека мора да е притворен додека да започне да си ја отслужи казната затвор. А плус има право и на жалба.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Единствено Васил може вистински да го реформира судството кое остана комуњарско,без разлика која партија е на власт.Само ненормален или партијски притегнат судија не го гледа виновникот во банката која ги доделила кредитите без да ја активира хипотеката за која всушност ги поделила тие кредити,па овие се навистина одлепени бе,ќе им се смее цел свет кога ни за најчиста пљачка виновникот го оставаат нечепнат.:tapp:
jebi ga druze sudija....................kad si ga osudio na smrt....:)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
jebi ga druze sudija....................kad si ga osudio na smrt....:)
Го “осудив“ од страв да не се кандидира за председател,само тој можеше да им плукне во лице и на најизвиканите меѓународни фактори а тие да “гувеат“ како млада невеста пред свекорот,ним Џорџе може единствено добро да им одглуми само “космодиск“,итоа оној малиот дел,за на колено.:smir:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
EPITET UDBAS nemoze da mi zalepite,i malite deca znaat koja familija e mijalkovi.
ne sum ni obozavatel na taa familija,pa zatoa nemozam da bidam udbas.
zar i vie koi licno im se zakanuvavte na vrabotenite so dogovor na delo ,deka ke gi izbrkate od rabota ako ne dadat spisok so najmalku 20 glasaci koi ke glasaat na izborive,(i toa ne samo obicen spisok,tuku spisok so ime prezime ulica i broj i site generalii )ke ne ubeduvate deka izborite bile regularni i deka lugeto ot sto ve sakaat zatoa glasaat ,ke ne ubeduvate deka ako cenzusot e 40% i toj cenzus e nadminat samo za bedni 2-3 % deka e legitimen i regularen izborot za predsedatel,ajde ve molam pa ni vie sami ne veruvate vo toa sto go mislite i pisuvate po forum,ke ne ubeduvate deka ne gi zaplasuvavte lugeto samo da izlezat na glasanje so razno razni nacini.
za mene realni izbori se ako ima cenzus 40% i na glasanje izlezat okolu 65 do 70 % od glasackoto telo i od tie sto izlegle barem 70 % glasaat za dzole,i toa site sto ke izlezat da ne se pred izbori maltretirani na site mozni udbaski nacini i se razbira da ne se maltretirani so televiziski intervjua sto jas gi narekuvam perenje mozok

a cile posto sme na taa tema mislam deka ima mnogu sto da kaze i kako mi izgleda po denesnata pres knferencija KE KAZE .sekoja cest na iskrenosta koja ja vidov od negova strana,a ne ko vasiot sto odbegnuva sekakvo javno odgovaranje na mnogu prasanja.
tebe rezultative izborive definitivno te razbolija.:toe:vo temava za tupurkovski 90 % napisa za legitimetetot na izborite c c c c

nego kaj e ``bratot`` be go nema da kaze nesto veke nedela dena????

Kajgana Shop

На врв Bottom