Bratot
Стоик и Машкртник!
Абе секој со свој ум по друмот :helou:
Како ви одговара така толкувајте, забавувајте се.
Како ви одговара така толкувајте, забавувајте се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе коа го прашуваа дали компромис за него значи промена на име шо не каже ДА.
Ама не може да каже зашто за него гласаа луѓе кои се категорични во НЕ за промена на име.(компромисно име)
Компромис знаеме шо значи..но дали знае и Иванов?
aaa и тебе ли да ти објаснува председателот што е компромис -па тоа е компромис
пс ,овој ке е нај тапа председател верувајте...ке има бисери и тоа ептен.... туку ај нека му е честито .... почна со компроми ...аа и кавгаџија ми изгледа ...ке видиме
...............................„Тоа е разумен компромис, не можам да ви објаснувам. Сфатете го. Веројатно треба да знаете за што станува збор во преговорите. Јас не можам да ви објаснувам сега.....................
Тие разговараа за спорот со Грција околу името. Иванов ја повтори определбата за разумен компромис, одбивајќи да прецизира што значи тоа.
-„Тоа е разумен компромис, не можам да ви објаснувам. Сфатете го. Веројатно треба да знаете за што станува збор во преговорите. Јас не можам да ви објаснувам сега. Видете, не зборуваме за промена на името, ве молам проучете го проблемот со преговорите што ги водиме со Република Грција и тогаш ќе можам да ви одговарам на прашањата“, рече Иванов.
ЈАС НЕ ЗНАМ ШТО ДРУГО ДА СЕ ОДГОВОРИ НА ПРОВОКАТИВНИ ПРАШАЊА!!!
КОЛКУ ПАТИ ТРЕБА ДА ПОВТОРИ ИВАНОВ И ГРУЕВСКИ КОЈ Е СТАВОТ ЗА ИМЕТО. ИЛИ ВИЕ НЕ СТЕ НАВИКНАТИ НЕКОЈ ДА СТОИ НА СВОЈОТ СТАВ ПОДОЛГО ВРЕМЕ. НАВИКНАТИ СТЕ НЕКОЈ ДА ГИ МЕНУВА СТАВОВИТЕ КАКО ЧОРАПИТЕ И ТОА Е ЗА ВАС КВАЛИТЕТ. АКО НЕ Е ЖАЛОСНО ТОГАШ Е МИЗЕРНО!
aaa и тебе ли да ти објаснува председателот што е компромис -па тоа е компромис
БРАВО ШТО ГО ПОСТАВИ КЛИПЧЕТО!!! ОНОЈ КОЈ САКА ДА ЈА РАЗБЕРЕ ИГРАТА, ТАА Е ПОВЕЌЕ ОД ОЧИГЛЕДНА. САМО ДИЛИНЕИ ИЛИ ОНИЕ НА КОИ НЕ ИМ ОДГОВАРА ГИ ВАДАТ РАБОТИТЕ ОД КОНТЕКСТ. КОНТРА ПРАШАЊЕ ЗА ОНИЕ ШТО СЕ СЕКИРААТ КОЈ Е СТАВОТ НА ИВАНОВ И ГРУЕВСКИ ЗА ИМЕТО - АЛЕКСАНДРОС МАЉАС КОНЕЧНО ИЗЛЕЗЕ И ЈАВНО КАЖА ДЕКА ЗА ГРЦИЈА Е ДОБРО РЕШЕНИЕ ИМЕТО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА. КОЈ НЕ УБЕДУВА ВО ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ ДЕКА ОВА Е СУПЕР РЕШЕНИЕ ЗА НАС. ТОА ЗНАЧИ ДЕКА ТОЈ ИЛИ ТИЕ ШТО НЕ УБЕДУВАЛЕ СЕ ГЛАСНОГОВОРНИЦИ НА ГРЧКАТА ПОЛИТИКА, БОРЦИТЕ ОД ПРВИТЕ РЕДОВИ. САМО ЗА ПОТСЕТУВАЊЕ - ОВА РЕШЕНИЕ Е ЗА ЦЕЛОСНА УПОТРЕБА СО ТОА ШТО ЌЕ НИ СЕ МЕНУВААТ И ПАСОШИТЕ И СИТЕ ДОКУМЕНТИ И И.Т.Н. ПАК ЌЕ ПОТСЕТАМ, ТРЕБА ДА СИ ДИЛИНЕЈА ДА НЕ ЈА РАЗБИРАШ ИГРАТА ОДНОСНО ГЕБЕЛШТИНАТА!!!Evo gledate go klipcevo kako rece IVANOV ZA IMETO...
http://www.a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=673
ТИ СИ ДИЛИНЕЈА ИЛИ ТАКА ТИ ОДГОВАРА ДА ЛИЧИШ НА ДИЛИНЕЈА???Ова не е за смеење.....иако новинарката во позадина неможеше веќе да издржи)))
Значи разумниот компромис мора да има име и презиме.
Разумен компромис 1 - Билатерално решение со грците, или таканаречената двојна формула.
Разумен компромис 2 - Име со придавка таму кај што сме фиром, или таканаречената двојна проширена формула.
Разумен компромис 3 - (Оние кои го разбраа нека наведат......)?
Дилинеја, дилинеја...мр мр...дрн...дрн ....ми звучиш исто како него.ТИ СИ ДИЛИНЕЈА ИЛИ ТАКА ТИ ОДГОВАРА ДА ЛИЧИШ НА ДИЛИНЕЈА???
Засега е смешно но како иде времето ќе биде се по трагично и ќе се маваме со глава по маса.Се надевам дека грешам.:kesa:Ова не е за смеење.....иако новинарката во позадина неможеше веќе да издржи)))
Значи разумниот компромис мора да има име и презиме.
Разумен компромис 1 - Билатерално решение со грците, или таканаречената двојна формула.
Разумен компромис 2 - Име со придавка таму кај што сме фиром, или таканаречената двојна проширена формула.
Разумен компромис 3 - (Оние кои го разбраа нека наведат......)?
Како што кажа фрчковски?