M
Mario Gómez
Гостин
Taтко тиЗошто мислиш дека кај нас е поинаку? Татко ми направил 6 деца, 4 се тука и 2 низ иностранство.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taтко тиЗошто мислиш дека кај нас е поинаку? Татко ми направил 6 деца, 4 се тука и 2 низ иностранство.
Абе не тропај глупости.Барем за Струшко можм да тврдам дека торбешите се пишат како Албанци.Голем дел од нив.Од чисто торбешко село Лабуништа соодносот е некаде 50-50 во поглед на тоа која националност се напишани.А ако се напомене дека тоа е најголемоти село во Македонија со неколку илјади жители добивате голем број на ваша страна.За Ромите исто така можам да кажам дека познавам такви кои се пишуваат како Албанци.Друга работа е што немате некои големи симпатии кон нив:smir:Ромите никогаш не се изјаснуваат како Албанци, Торбешите во Кичевско, Дебарско, Струшко и Тетовско не се изјаснуваат како албанци.
Кој се тие торбеши и роми кој ти ги знаеш и се изјаснувале како Албанци? Те моља да ми кажиш.
Хаха, и ќе ги стаиме Албанците Православни, кој за жал се изјаснуваат како Македонци.
Хахахахахха, јас викам дека некои не се салам...... хахахаххахаха
Албанците ќе го продолжат трендот на множење (4-5-6 деца) и губитници ќе бидат едни онаму, да не ви кажувам и покажувам.
НеУлогата на лобито е голема.Зарем не мислиш дека еден ден ке бидете претставени како сепаратисти и узурпатори(случајот во Израел со Палестина,пример) пред светот.
Во ред, сите го прават тоа. Браќата ми работат низ бел свет а тука вложуваат, градат куќи, ми отвараат мене бизнис, и на многу други разни начини. Пак ти нешто си бил "посебен" а моите не чинеле, кога ист или слично вложувате во земјата, на директен или индиректен начин.Можеби јас еве како личност која подолго време не сум МК,тука во туѓина чувствувам морална поддршка да и се оддолжам на Македонија,иако и мене како и тебе Македонија не ми пружила кој знае што,но сепак сметам дека треба да и се оддолжам.
Прво, лажеш. Да ми простиш, не знам колку си возрасен и можеби не ми наликува овој однос, но не знам друг термин кој опишува лага.Што мислиш,што би било ДОКОЛКУ спомнев пред влијателни англиски и германски личности дека ние Македонците покрај од Грците,патиме и од Албанците?Што би било кога некоја навистина влијателна личност би ве прикажала пред очите на Европа како сепаратисти,неспособни да се интегрираат во општеството во кое живеат?
Не си еднакво домакин во оваа земја како што не се домакини ни Македонците во Албанија Принц.
Не си еднакво домакин во оваа земја како што не се домакини ни Македонците во Албанија Принц.
epa ovde gresis...DOMAKINI i toa kako!!
Македонците имаат повеќе права во Албанија, иако се во многу многу помал број од Албанците во Македонија. Како бакшиш нека ти биде информацијата дека не мораа да минат низ 2001ва за да го постигнат тоа. Не беа тепани и убивани заради истакнување на знаме. Не беа тепани и убивани заради желба за учење на свој јазик.
Од целиот пост со ова не си прав. Моите почитуваниа другар, ама ти граганин на која држава си? Ако си на албаниа веј си црвеното знаме со орелот. Ако си на Македониja шо к*р бараш да вееш знаме на туга држава? Во Швеицариа никои не вее италианско, немачко или французко знаме, току швеицарското.Не
Не заборавајте дека тепавте и убивавте затоашто сакавме да го истакнеме националното знаме во земја во која не сме дојденци туку сме еднакво домаќини. Јас нема да го заборавам тоа никогаш.