Дали СДСМ го губи епитетот "најголема опозициона партија"?

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
Сдс ќе биде затврска партија, нешто ко призн брејк, па црвенко ќе гледа да кидне.
Се` кое има врска од сдс треба да се елиминира.
Не е важно дали има докази, заслужиле со самото тоа кое поддржале таква опција.
Не сум за СДСМ.

Но ти со такво размислување треба да бидеш ЛИКВИДИРАН по кратка постапка.

Од добри извори знам дека СДСМ спрема изненадување и дека ќе се врати на власт.Синоќа во емисијата Во Центар со Васко Ефтов рекоа дека % бил 1.7 на 1.0 за ВМРО.Вие имате кажано погоре дека без подршката на другите партии во коалицијата тој % ќе падне на 1.3.Б.Ц убедува дека ќе ја врати партијата во живот па наредните избори се предвидуваат како најнеизвесни во осамостојувањето на РМ.

Од сето тоа,изгледа дека моето предвидување за нови избори наесен или најдалеку напролет во 2010та,ќе стане реалност.:toe:

Од сето тоа,изгледа дека моето предвидување за нови избори наесен или најдалеку напролет во 2010та,ќе стане реалност.:toe:

Не верувам,не им одговара на мнозинството

Од добри извори знам дека СДСМ спрема изненадување и дека ќе се врати на власт.Синоќа во емисијата Во Центар со Васко Ефтов рекоа дека % бил 1.7 на 1.0 за ВМРО.Вие имате кажано погоре дека без подршката на другите партии во коалицијата тој % ќе падне на 1.3.Б.Ц убедува дека ќе ја врати партијата во живот па наредните избори се предвидуваат како најнеизвесни во осамостојувањето на РМ.

Аха,ако Б.Ц се врати ,пиши ги на крст

Abe Bucko i Hari Kostov treba da bidat ubieni zosto go prodadoja sopstveniot narod.

Нема што ти да убиваш и пресуди да даваш.
Кој к.. си ти?
Има полиција,суд итн. кој ако има основа за кривично/прекршочно дело ќе гонат и казнат некого.

Нема што ти да убиваш и пресуди да даваш.
Кој к.. си ти?
Има полиција,суд итн. кој ако има основа за кривично/прекршочно дело ќе гонат и казнат некого.

Neka se pojavat vo Struga ili Kicevo ako se pickmajcini pa ke vidis kako narodot ke mu sudi smrtna kazna.Dur Makedonija ne se iscisti od vakvi kurvi za pari nema da ima mir vo Makedonija.

Kakvo e toa iznenaduvanje, da ne pocnat i govna da jadat javno na
plostad ?

Ако СДСМ имале сила за нешто, немаше да освојат 7 општини, од кои 4 СЕЛСКИ.

Да го сакаше народот БЦ, ќе се кандидираше за председател на овие избори, ама нема поддршка никаква.

СДСМ само сонува, но партијата е пред умирање, а враќањето на БЦ само ќе ја доуништи. Никој не сака транзиционен неусшпешен политичар како БЦ, во чие време Македонија пропадна.

Васко, гласноговорнико на СДС може само трици да јаде, како што партијата негова само трици јаде и нишо не прави.

Kakvo e toa iznenaduvanje, da ne pocnat i govna da jadat javno na
plostad ?

Веќе станаа уличари, шетаат по улицине и единствено собраа само 200 комуњари. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom