Полициско насилство ?

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување

Дали има полициско насилство во Македонија?

• Вкупно гласачи
    68
Кога ќе осетиш неправда на твој грб и тортура од нивна страна ќе правиме муабет, дотогаш можеш да научиш некој работи околу одбраната на државата и да си гледаш вакви клипови на јутуб :smir:
DA na srbskite raperi ke im izglasame doverba:smir:

DA na srbskite raperi ke im izglasame doverba:smir:

Незнам што се фати за србските рапери.Ме заболе мене за нив :smir:
Клипот го поставив заради текстот и сликите на кој се прикашува нешто што е поврзано со темава.

Абе не ги бранете муријето се пизди најголеми тоа го знајме сите се прат локални шерифи а се сељачина со 8мо одделение.Мислат униформа и пендрак имат се бог и батина а да му влезиш со шамари насамо не ке знај кај да се обрати.Рече некој ке не бранеле ако не нападнеле.Остај нека не не бранат по толку ке одат да се тепаат по наредба а не дека сакаат.Многу глупи суштества се то е факт

една песна ко за нив.

Абе не ги бранете муријето се пизди најголеми тоа го знајме сите се прат локални шерифи а се сељачина со 8мо одделение.Мислат униформа и пендрак имат се бог и батина а да му влезиш со шамари насамо не ке знај кај да се обрати.Рече некој ке не бранеле ако не нападнеле.Остај нека не не бранат по толку ке одат да се тепаат по наредба а не дека сакаат.Многу глупи суштества се то е факт

една песна ко за нив.

Тоа го мислиш зашто ве макљаат по утакмици пошто глумите Ултраши ... Епа брат јбг ... За вас се бог и батине ... За нормалните граѓани се Ок ... со исклучок на охридските алфаши што маваат по кој стигнат ако не го владееш охридскиот дијалект ...

Тоа го мислиш зашто ве макљаат по утакмици пошто глумите Ултраши ... Епа брат јбг ... За вас се бог и батине ... За нормалните граѓани се Ок ... со исклучок на охридските алфаши што маваат по кој стигнат ако не го владееш охридскиот дијалект ...
Оти ние какви граѓани сме?

Полициско насилство ?

Ма неееее.

ЗЛОУПОТРЕБА НА ПОЛИЦИЈАТА ОД СТРАНА НА ВЛАСТА.

Три вечерашни наслови од медиумите:

Полициски притисок врз фармерот Илиевски

МВР сака да ги криминализира студентите од архи бригадата

„Законот за внатрешни ја враќа Македонија назад“

Абе пука од демократија.

Дечките си ја извршуваат својата работа по правило на службата која им е доделена во рамките на овластувањето треба ред и закон, погледнете бруталност.

чабе ќе пишуваш и постираш тука гарант сеа ќе се јават оние кои се за татковината и ќе кажат у имато на татковината се може да се прави.

Џабе џвакате џваки сите ! Да за Татковината се !
Па не само по затвори , да започнат да ги бесат сите кои се против Татковината и по плоштади...мамето предавничко нивно. Се најмило и блиско да им изумре.

Џабе џвакате џваки сите ! Да за Татковината се !
Па не само по затвори , да започнат да ги бесат сите кои се против Татковината и по плоштади...мамето предавничко нивно. Се најмило и блиско да им изумре.

Koja tatkovina? Vakva li? Ako nesto im zamirisa na zagoreno i tebe utre ke ti vlezat doma i racija ke ti napravat on a hunch!

Дечките си ја извршуваат својата работа по правило на службата која им е доделена во рамките на овластувањето треба ред и закон, погледнете бруталност.

Tocno taka deckite si ja izvrsuvaat svojata rabota po pravila na partijata,koja im e dodelena licno od Gordana Jankulovska,i treba red za site sto ne mislat kako Goudance i nejziniot pastir

„Законот за внатрешни ја враќа Македонија назад

Izvini realen morav da ukradam .Glasam za site tri naslovi so crn bumbar .

Koja tatkovina? Vakva li? Ako nesto im zamirisa na zagoreno i tebe utre ke ti vlezat doma i racija ke ti napravat on a hunch!
Ако сум чист нема од што да се плашам еднаш нека направат неможат секојдневно :helou:

Tocno taka deckite si ja izvrsuvaat svojata rabota po pravila na partijata,koja im e dodelena licno od Gordana Jankulovska,i treba red za site sto ne mislat kako Goudance i nejziniot pastir

„Законот за внатрешни ја враќа Македонија назад

Izvini realen morav da ukradam .Glasam za site tri naslovi so crn bumbar .
Од кога на функција стапи министерката Гордана тргна на подобро Македонската полиција ефикасноста е подобрена ќе признаете или не тоа е ваше но од вашиот лидер ко*илето сранко сте научени само да плукате ништо што го направила оваа влада не е добро за вас
црн бумбар ако сакаш да дадеш јави се во сител кога ќе ја има емисијата ако во меѓувреме направиле на форумов да може да се даваат бумбари јас давам три бели

Eh od koga na funkcija stapi ministerkata Gordana trgna na podobro vo nasata partija .Efikasnosta e podobrena i sega sekoj sto ne bese zaposlen od vmro mu davame odgovorna funkcija.premierot taka rece.Sega nie vmrovcite nemame za sto da plukame i davame sekogas beli bumbari.Da zivee vmro nasiot pemier pastil i site koj vtat vtat vtat

Го боли него дали ќе му влезат или не, не е тој тука во Македонија, си го има сместено газето во ЕУ и во НАТО.

Ако сум чист нема од што да се плашам еднаш нека направат неможат секојдневно :helou:

:pos2: Pa tie na cisti im pravat, ne na valkani. Kolku apsenja se 'pretvoreni' vo pravosilni presudi? 2%?

I ne e muabetot za plasenje, ami za demokratija. Ako mu vleguvaat na sekoj doma oti im se pricinilo nesto, togas toa e isto kako sto im vleguvale vo Grcija vo '48 na Makedoncite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom