Латас...и работите кои ги кажа вечерва...

Кое е вашето мислење за вечерашниот негов настап?

• Вкупно гласачи
    213

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
До негде беше во право ама до негде и не.Во некои случаеви напаѓај на СДСМ по тоа самиот кажува на весниците пишело против СДСМ и него не му се знае.Онака јавно испадна мнгу некултурен.
Абе Латас си ја сврши задачата. Сакаше да сврте сомнеж од ВМРО за тепачката па ја обвини СДСМ. Само што кој и да прочита малку по весници или по форумов ќе види дека тоа што го кажа нема благе везе. И самиот си призна дека ни ќерка му не му верувала кога дискутирале претходната вечер.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Невиден гомнојадец на нашиве простори, кој за пари би го продал и сопственото дете.
КОЈ Е НА ВЛАСТ И ЛАТАС Е ЗА ВАС.........:dudlac::dudlac:.

Член од
26 март 2009
Мислења
49
Поени од реакции
1
Латас си има личен интерес за тоа настапува така болна кокошка која може да му наштети на ВМРО,а во Грчките хотели се пријавува како Србин

Член од
4 мај 2008
Мислења
67
Поени од реакции
2
брат не сум за латас

:nesvest::nesvest::nesvest::tapp::tapp::tapp:

Вакви необразовани и пред се невоспитани луѓе се новинари и уредници, а има толку паметни млади кои се невработени :uvo:. Срамота!
САМО ИНТЕРЕСНО МИ Е КОГА ЗБОРУВА МНОГУ ДУРИ НИ КАМЕРА НЕ МОЖЕ ДА ГО ФАТИ СЕ СО КАЖАЛ :toe::toe:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Мене ми е фасцинантно како тоа Латас ги знае сите заговори за атентати, убиства, продажби и сл. кој му е изворов на човеков да не е другар со некој од шевовите на ЦИА па да му праќаат доверливи работи?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Мене ми е фасцинантно како тоа Латас ги знае сите заговори за атентати, убиства, продажби и сл. кој му е изворов на човеков да не е другар со некој од шевовите на ЦИА па да му праќаат доверливи работи?
Задачата на Латас всушност е умешно да ја дефокусира јавноста од вистинските виновници и создавачи на проблеми во Македонија.Би рекол дека Кумровската школа токму затоа и го оспособи.:toe:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
ШТОМ 3 пати ја репризираат емисијата .. целта е јасна ...дефокусирање,,,

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Мафијашките босови се најискрени во кревет со своите швалерки, да не речам јебачици...

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
да бе латас и за кенеди знае ама не сака да каже...:pos2:
гунер,керим биле турци нели по татко се рачунало ,,а латас Македонец ,па мајкаму била Македонка ,,,, дал да плачам или се смеам(биз без) како му одговара ,ама за летување во грција си е србин- по татко.... газолижач невиден,,,,

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Латас...и работите кои ги кажа вечерва.

Ако после ова не му е скршен носот или може ногата рака нешто на следните избори ќе гласам за него не зашто е нешто аууу паметен или било што туку дека има муда...ама сигурен сум дека позади него стојат некои битни фаци во државава затоа не му прави никој ништо...прост пример на улица на некој да му опцуеш мајка ќе те затепа а овој братче не мајка се им еба на клошарите комунистички...сдсм се стварно клошари и после вакво навредување ако ништо не превземат може слободно да се отпишат од се...а Латас се гледа дека е човек пис на јазик го поштевам дека имаше работи што ги кажа стварно беа на место нема што али пази кај е културата тука, ако сакаш некого да го ебеш не мора да му кажес сакам да те ебам ќе му кажеш културно брат сакам да те работам :vozbud: Некако по малце и делуваше извештачено неговото кењање кој е позади него само он си знае али шта је ту је ...братот Латас се им еба хихих поздрав

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Отворен си е човекот бе..

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ако после ова не му е скршен носот или може ногата рака нешто на следните избори ќе гласам за него не зашто е нешто аууу паметен или било што туку дека има муда...ама сигурен сум дека позади него стојат некои битни фаци во државава затоа не му прави никој ништо...прост пример на улица на некој да му опцуеш мајка ќе те затепа а овој братче не мајка се им еба на клошарите комунистички...сдсм се стварно клошари и после вакво навредување ако ништо не превземат може слободно да се отпишат од се...а Латас се гледа дека е човек пис на јазик го поштевам дека имаше работи што ги кажа стварно беа на место нема што али пази кај е културата тука, ако сакаш некого да го ебеш не мора да му кажес сакам да те ебам ќе му кажеш културно брат сакам да те работам :vozbud: Некако по малце и делуваше извештачено неговото кењање кој е позади него само он си знае али шта је ту је ...братот Латас се им еба хихих поздрав
Слично како што им ебеше мамата на ВМРО-овците пред некоја година кога ти беше помал,па не те интересираше политика.:smir:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
можете ли да гледате од аспект на неутралност(иако е наклонет кон дпмне) ДАЛИ НЕ КАЖА ВИСТИНА за некои работи(за манипулациите на сдс-сите знаеме добро зашто не плука за дпмне)????????ама бидете објективни

Kajgana Shop

На врв Bottom