Латас...и работите кои ги кажа вечерва...

Кое е вашето мислење за вечерашниот негов настап?

• Вкупно гласачи
    213

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ajde za drugiot ne sakam da gresam dusa,znaat samo masonerijata i sorros kako e i so e,toa ostaj go dovolni se tie gore so gi navediv.

A nesakam da go spomnuvam ni Ministerot za vnatresni Jordan Mijalkov,taka da KOMUNISTAS otidovte da ne dojdete ,samo uste malku i raspustanje na sds.Taka i treba ako ne se raspusti ova rakovodstvo od SE DE SE TO(CECO)i clenovite koi vredat (AKO GI IMA)ne go isteraat celo rakovodstvo na kloci togas brakja (LDP) ke e pojaka od SDS.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Bre bre..sega nekoj mu se voshituva na Latas i negovata "muda", a paralelno so toa go kritikuva nastapot i govorot na Frcko.
Dvojni standardi ?
Ma daaaajjjjj:tapp:
Кој е тој што му се восхитува на Латас?

:))

Боли кога ве фаќаат во незгодни ситуации нели, ова репликава погоре доволно збори.

На мизерно ниско ниво сте паднале.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
не треба 100години назад да се враќаме ... доволни се 18-19год. зар да го заборавиме блиското минато, и посебно минатото на некои кои работеа и работат против интересите на Македонија како што е фрчко?
Само јадење гурабии....на партиски гласноговорници (ич го неќам зборот портпароли) ...

....За сите што има докази има само едно место....
....судница (за фрчко , за заев, за геро, за тој бившиот премиер што потпиша дека е бугарски производ, за таа што не признаваше ништо после групчин, за братот што не си ја изврши дадената задача 2001, за гаргамел, за столе кој каснеше на возот за белград, за киро на кој тек во мемоарите му проработува меморијата, за поповите бизнисмени и уште многу од сите политички профиенси)...се друго е млатење празна слама и барање изговори за сопствената неспособност.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Латас се врти како дува ветерот беше за СДСМ сега е а ВМРО но едн ое сигурно претерува со необјективност. Па неговата тв куќа сител за инцидентот прикажа камера што се тресе и ништо не се виде, додека сите телевизи кажаа убаво и јасно што се деси тој ден. исто така и вечер венсикот е необјективен и јас не знам како можете да се палите на нешто што е политизирано.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Латас се врти како дува ветерот беше за СДСМ сега е а ВМРО но едн ое сигурно претерува со необјективност. Па неговата тв куќа сител за инцидентот прикажа камера што се тресе и ништо не се виде, додека сите телевизи кажаа убаво и јасно што се деси тој ден. исто така и вечер венсикот е необјективен и јас не знам како можете да се палите на нешто што е политизирано.

А па што другите не се политизирани!
Туку мене не ме нервира тоа ме нервира коа се прават наивни дека биле неутрални, е мене тоа ме нервира!

Овој барем јавно си кажува и исто така го ценам оној одговор коа кажа дека :

Јас сум навивач а тој е политичар и тој не е должен да бира тука туку ја самиот за кого сакам за тој ке навивам!
:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8
1.Atentat na pretsedatel na drzava.
2.ubistva na demonstranti (mladi i stari)Albanci vo Gostivar,toa se desi na protesti.
3.Krsenje na javen medium od strana na policijata vo prisustvo na glaven clen na vlada na SE DE SE TO(CECO).Iskrsena Sitel TV
4.Tepanje na MAKEDONSKI studenti 1997 godina na protestite pred sobranieto.

Na ova frcko dobi i nagrada od liceto B.C:
-minister za nadvoresni raboti i
-Kandidat za pretsedatel na drzavata.

Sakan da vidam mesijata kako ke se izjasni po ova.
Ako nema demand od SE DE SE TO(CECO) za ova ja i mnogu drugi ke go smetame za tacno,pa sega cao komunistas:baeh::helou::baeh::helou:

Ви треба демант за ова?
Па кај живеевте вие овие години.
Дури и врапчињата ги знаат овие работи што ги има направено сдс и уште многу многу други.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А па што другите не се политизирани!
Туку мене не ме нервира тоа ме нервира коа се прават наивни дека биле неутрални, е мене тоа ме нервира!

Овој барем јавно си кажува и исто така го ценам оној одговор коа кажа дека :

:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Затоа треба двете страни да ги чуше и видиш и да ја најдеш вистината во средина. А јас зборам за оние луѓе кои ја гледат само едната страна, на пример Латас.

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8

А дневник е објективен весник:vozbud::vozbud:

2.ubistva na demonstranti (mladi i stari)Albanci vo Gostivar,toa se desi na protesti.
3.Krsenje na javen medium od strana na policijata vo prisustvo na glaven clen na vlada na SE DE SE TO(CECO).Iskrsena Sitel TV

Sakan da vidam mesijata kako ke se izjasni po ova.
Ako nema demand od SE DE SE TO(CECO) za ova ja i mnogu drugi ke go smetame za tacno,pa sega cao komunistas:baeh::helou::baeh::helou:

Нема да се изјаснат овие од СДС и овие од форумов затоа што нивните татковци и мајки се оние кои учествувале во кражбата на МЗТ, ФАС, Железара, Славија, Центро, Алумина, Мирка Гинова и ако продолжам крај ќе нема списоков.

Денешните поддржувачи на сдс се оние кои биле блиски на сдс во време на кражбата и кој добил стан, кола, пари, фирма, фабрика.

Тое се и мои денешни роднини, пријатели, познаници, комшии кои тогаш живееа на гага си добија станови и коли не плаќаа никави сметки, давачки и даноци кон државата и сега кога дојде се да се плаќа нормално дека ќе молат за да се врати сдс на власт и пак да си продолжи ограбувањето.:tapp::tapp:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Кој е тој што му се восхитува на Латас?

:))

Боли кога ве фаќаат во незгодни ситуации нели, ова репликава погоре доволно збори.

На мизерно ниско ниво сте паднале.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Kjuti pokri se :kesa::kesa:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Толку ли е добар овој коњ, што толкава прашина се крева зад него?

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
ne e konj, tuku tvor, a toa zad nego e smrdea:smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Коњот служи за „јавање’’ кој стигне му се качува:vozbud:

Од кога магарињата се нарекуваат коњи.:kesa:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Dali e tocno ili ne e?
Prasanje do poddrzuvacite na SDS

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Уште ли има такви кои му веруваат на Латас? Ако тој стана битен фактор кај нас и ако е битно што ќе кажат тој и Тања - Бумбар,тогаш тешко нас и нашава држава.
Кај нас се праи патриот-јак вмровец,а во Грција на одмор го користи своето Српско државјанство и таму се пишува како српски турист.
До кога бе ќе им верувате на ваквите лижачи на му*а,луѓе кои му се пикаат во г'з на Груески,(и генерално на секоја влада)-јас со еден збор ги нарекувам ушупкатори?!
"Браво за владата на ГРУЕСКИ!“ “да не е ГРУЕСКИ што ќе правиме?“, “Да живее ГРУЕСКИ и да биде премиер вечно!“ -па ова ти е исто како кога бил Фирерот на власт во Германија. Чист Фиреризам!

Kajgana Shop

На врв Bottom