Латас...и работите кои ги кажа вечерва...

Кое е вашето мислење за вечерашниот негов настап?

• Вкупно гласачи
    213

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ме интересира вашето мислење околу денешното гостување на Латас во емисијата на Јанко-Јади бурек....

п.с Реприза на НАША ТВ во 10h(сабајле)

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Sramota e sto takvi lugje dobivat vreme na tv. On e izguben slucaj kako site novite vmrovski poltroni na gvujo.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Уф човекот се изнакажа работи кои ретко кој можеше да собере храброст да ги каже. Дали се вистина или се лага сепак тоа што го кажа е премногу скандалозно за на медиум. Иако беше тотално невкусно и без грам култура и ниту трошка елегантно сепак можам да кажам дека човекот има муда.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
64
Мене ми беше многу интересно посебно делот кога се изнервира Латас. Се изненадив се што кажа, а можеше да се види дека и Јанко остана позинат. Латас е во право што се лути за ќерка му, ама не треба вака јавно да се заканува и да избувнува според мене. Јанко му вели - Абе ти јавно се закануваш, Латас - Јас не велам ќе го убијам, туку ќе му ја скршам главата кога ќе го видам.:vozbud:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Уф човекот се изнакажа работи кои ретко кој можеше да собере храброст да ги каже. Дали се вистина или се лага сепак тоа што го кажа е премногу скандалозно за на медиум. Иако беше тотално невкусно и без грам култура и ниту трошка елегантно сепак можам да кажам дека човекот има муда.
Не се работи за имање муда туку за немање мозок.
Инаку емисијта не ја гледав не знаев дека ќе биде он гостин инаку ќе ја пратив па може некој да каже кој беа најсветлите моменти во шоуто?

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Којзнае што го чека надвор од НАША ТВ.:pos2:

Сериозно сега, раскажа некои работи кои според некои не би требало да бидат познати на јавноста. Ако нема грб, а ова што го кажа е вистина, тешко нему.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Си праеа кафе муабет само што одеше директно на ТВ

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Вистински новинар, паталец а не гаталец.
Тоа е новинарство, отворено, без ракавици, без лигавење, јас сум Латас и знам тоа тоа и тоа и тоа е мојот став.
Незнаев дека ќерка му е на архитектура и добро го објасни целиот проблем.
Јас во дискусиите истото го кажав.
Како да стигнете до мотивот на оваков начин на протестирање?
Барајте ја целта и поврзете ја со избори.
И одеднаш ви излегуваат Милчин(студент е ?) ќерката на Ѓунер Исмаил кои праѓала писмо по интернет повикувала на револуција, , десната рака на Шекеринска итн...
Јасно е.

Али она што го кажа за нерешени случаи на убиство за време на владеење на СДСМ само ме потсети колку се сурови комуњарите.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Може накратко некој да каже што кажал Латас вечерва?Јас не бев во можност да гледам, ќе има некој љубезен да поткаже нешто?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене ми беше многу интересно посебно делот кога се изнервира Латас. Се изненадив се што кажа, а можеше да се види дека и Јанко остана позинат. Латас е во право што се лути за ќерка му, ама не треба вака јавно да се заканува и да избувнува според мене. Јанко му вели - Абе ти јавно се закануваш, Латас - Јас не велам ќе го убијам, туку ќе му ја скршам главата кога ќе го видам.:vozbud:
Ај на кратко ако може да ми кажеш поопширно, затоа што не гледав, каква врска има ќерка му на Латас со ова?

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Не се работи за имање муда туку за немање мозок.
Инаку емисијта не ја гледав не знаев дека ќе биде он гостин инаку ќе ја пратив па може некој да каже кој беа најсветлите моменти во шоуто?
Па кога не си гледал што не ќутиш?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Ај на кратко ако може да ми кажеш поопширно, затоа што не гледав, каква врска има ќерка му на Латас со ова?

Студентка на Архитектура била, но не присуствувала на протестот.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.445
Поени од реакции
25.398
Утре рекоа во 10 реприза на емисијата...

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
64
Ќерка му на Латас е последна година на Архитектонскиот факултет и нејзини другари присуствувале на протестот, таа неможела да стигне( не кажа зошто ). Латас го заболело како родител тоа што студентите биле злоупотребени на најлош можен начин за политички цели и се изнервира многу, упати навреди до главните виновници и кажа дека ќе ги истепа кога ќе ги сретне, ќе им ја скрши муцката и слично. Јанко кажа никогаш не го видел таков.

D

drle

Гостин
R I P Латас после ова што го кажа на телевизија. Човекот се извади од такт и заборави дека е на телевизија. Ќе кажи времето како ќе помини.

Kajgana Shop

На врв Bottom