Латас...и работите кои ги кажа вечерва...

Кое е вашето мислење за вечерашниот негов настап?

• Вкупно гласачи
    213

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
64
Vidi sea ja toa go "Muz" go staviv kako ironicno vo odnos na recnikot na latas,,,sea nemoj da se vregjame

nemoj da bides tolku (pak nesakam da se siminjame do tamu- Prost)
znaes... sekoj e silen preku tastatura
Јас ја гледав убаво емисијата вчера и многу јасно Латас кажа дека Керим по татко Турчин а дека он е по татако Србин , а по мајка Македонец. Не велам дека Латас не е Македонец, туку дека начинот на кое што го кажа тоа беше глуп! Друго му беше интересно и со капетанот на бродот, вели немаат капетан и бродот им тоне поради капетанот, исто како на Титаник - ај сеа:tapp:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Јас ја гледав убаво емисијата вчера и многу јасно Латас кажа дека Керим по татко Турчин а дека он е по татако Србин , а по мајка Македонец. Не велам дека Латас не е Македонец, туку дека начинот на кое што го кажа тоа беше глуп! Друго му беше интересно и со капетанот на бродот, вели немаат капетан и бродот им тоне поради капетанот, исто како на Титаник - ај сеа:tapp:

Абе вие сте гледале ама не сте гледале како шо треба!

Латас се споменува у контекст во тоа дека е Македонец дека цел живот живеел во Македонија а и после наведува дека татко му е србин а мајкаму е македонка и дека тој се чуствува како Македонец.

А за Керим кажува дека е Турчин у контекст дека е муслиман а не дека е Не Македонец или Е Македонец.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Латас е апсолутно управо за се што кажа.
Можда е вулгарен или сељак како некои што викаат,али кога е вистината у прашање не се гледаат манири,тоа е вистината за глодарите на овој народ,макар и не му се свиѓало на некој закоравен комуњар..то ти е брате,само требење на нив иначе никад нема да не биде како држава:tapp:

Новинар во вистинска смисла на зборот? Де бре...до таму ли дојде..
Па подобро место фотеља да му ставеа wc шолја...на што личеше тој начин на изразување...Да се чуди човек дали надвор ги паркирал коњот и кочијата...
Тоа се прави на малку посуптилен начин...Не дека дел од кажаното беше лага...напротив..ама јас веќе реков...во оваа држва постои бришење на границите помеѓу она што е политички исправно и она што е вистинито
Види таков начин на изразување има во сите дрмократски дрЖави тоа е демократија,секој може да каже што мисли,па макар и неписмен бил.. во најразвиените западни демократии се збори сто пути по прљаво него кај нас,само не си информиран доволно изгледа...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Види таков начин на изразување има во сите дрмократски дрЖави тоа е демократија,секој може да каже што мисли,па макар и неписмен бил.. во најразвиените западни демократии се збори сто пути по прљаво него кај нас,само не си информиран доволно изгледа...
Да во право си....не знаев дека репер за демократско изразување е "прљав" говор...Ја тогаш ќе си останам балканец по тоа прашање...и нема да ја мешам слобода на говорот со домашното воспитување..
Да не зборам дека во тоа спаѓа и зборувањето на вистината...
Дедо му на Груевски бил партизан...внук на незнаен јунак..ај да не замарам..

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.583
Поени од реакции
27.429
:eek:ftopic: АБЦ, дај бе линк за тој план Мојсеј-2, сум вишол повеќе пати го спомнуваш, што е тоа?
Ако сакаш нешто повеќе за тој план, прочитај го Дејан Лучиќ, али тоа е Српска варијанта. Сегде каде што ќе го најдеш зборот Србија, замени го со Македонија и го добиваш планот у Македонска верзија. Е тој план го има за сите држави посебно и е инсталирано дело на интернацииналистичко-фашистичката збирштина од сојуз наречен (лицемерни) антиглобалисти. Ако сакаш да видиш како борбата против тој план изгледа на улица, погледни ја Грција и нејзината улична демократија.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
пишувај поубаво да те разбереме,:smir:

H

HITCH

Гостин
Јас не гледав ај ако може некој да стави линк да се симне, 1000000000% било супер да се гледа :vozbud:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ja gledav emisijata,a Latas toa sto go kaza moze da predizvika mnogu golem bunt kaj narodot dokolku Frcko i kompanija ne go demantiraat,bidejki toa sto go kaza Latas za periodot od 1994 do 1998 za B.C,Frcko i kompanija e mnogu kristalno jasno,bidejki Latas ubavo si kaza koj gi tepase studentite vo 1997 na protestite ,koj rusese demokratski prava koga Policijata ja iskrsi Sitel TV,koj imase atentat vrz pretsedatel vo negov mandat ,koj imase smrtni slucai na studenti i gragjani od Albanska nacionalnost pred se na protestite vo Gostivar i t.n.
I sega na toa Frcko i komanija barale odgovornost od ministerkata za toa deka nekoi 30 artisti dirigirani od SORROS gi tepala bozem policijata.
A toa malku so mu izbega recnikot na Latas (da) ne negiram ali po toa sto kaza za studentite i kerka mu i ja da bev i ja taka ke reagirav.

Ajde sega nekoj od SE DE SE TO(CECO) neka mi odgovori dali e realno covek kako Frle da bara nekakva si odgovornost,covek na koj mu se slucija

1.Atentat na pretsedatel na drzava.
2.ubistva na demonstranti (mladi i stari)Albanci vo Gostivar,toa se desi na protesti.
3.Krsenje na javen medium od strana na policijata vo prisustvo na glaven clen na vlada na SE DE SE TO(CECO).Iskrsena Sitel TV
4.Tepanje na MAKEDONSKI studenti 1997 godina na protestite pred sobranieto.

Na ova frcko dobi i nagrada od liceto B.C:
-minister za nadvoresni raboti i
-Kandidat za pretsedatel na drzavata.

Vo sto im e poentata na sorosovite poltroni

-Latas Car-

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Чим почнавме да до сто и прво колено уназад гледаме кој на кого му бил татко, мајка, стрина, дедо, баба, швалер, швалерка, комшија, дали чувал куче, маче, канаринец, желка, златна рипка......готови сме, сме го пречекориле прагот на тоа што некои го нарекуваат: шовинизам, нацизам, фашизам...итн

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
2.ubistva na demonstranti (mladi i stari)Albanci vo Gostivar,toa se desi na protesti.
3.Krsenje na javen medium od strana na policijata vo prisustvo na glaven clen na vlada na SE DE SE TO(CECO).Iskrsena Sitel TV

Sakan da vidam mesijata kako ke se izjasni po ova.
Ako nema demand od SE DE SE TO(CECO) za ova ja i mnogu drugi ke go smetame za tacno,pa sega cao komunistas:baeh::helou::baeh::helou:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Чим почнавме да до сто и прво колено уназад гледаме кој на кого му бил татко, мајка, стрина, дедо, баба, швалер, швалерка, комшија, дали чувал куче, маче, канаринец, желка, златна рипка......готови сме, сме го пречекориле прагот на тоа што некои го нарекуваат: шовинизам, нацизам, фашизам...итн
не треба 100години назад да се враќаме ... доволни се 18-19год. зар да го заборавиме блиското минато, и посебно минатото на некои кои работеа и работат против интересите на Македонија како што е фрчко?

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Toa se samo 10-15 godini nanazad ne e toa minato dalecno.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ja gledav emisijata,a Latas toa sto go kaza moze da predizvika mnogu golem bunt kaj narodot dokolku Frcko i kompanija ne go demantiraat,bidejki toa sto go kaza Latas za periodot od 1994 do 1998 za B.C,Frcko i kompanija e mnogu kristalno jasno,bidejki Latas ubavo si kaza koj gi tepase studentite vo 1997 na protestite ,koj rusese demokratski prava koga Policijata ja iskrsi Sitel TV,koj imase atentat vrz pretsedatel vo negov mandat ,koj imase smrtni slucai na studenti i gragjani od Albanska nacionalnost pred se na protestite vo Gostivar i t.n.
I sega na toa Frcko i komanija barale odgovornost od ministerkata za toa deka nekoi 30 artisti dirigirani od SORROS gi tepala bozem policijata.
A toa malku so mu izbega recnikot na Latas (da) ne negiram ali po toa sto kaza za studentite i kerka mu i ja da bev i ja taka ke reagirav.

Ajde sega nekoj od SE DE SE TO(CECO) neka mi odgovori dali e realno covek kako Frle da bara nekakva si odgovornost,covek na koj mu se slucija

-Latas Car-

:eek:lee::eek:lee::eek:lee:

:wink:
И ја чекам на овој интересен одговор!!!

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Alooooo!!!! KOMUNISTAS cekame Odgovor!!!!!????

Ne mora da si macite mozocinjata prazni samo kazete dali da ili ne,a moze i povikaj lokalen stab za odgovor i to se prifaka.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Alooooo!!!! KOMUNISTAS cekame Odgovor!!!!!????

Ne mora da si macite mozocinjata prazni samo kazete dali da ili ne,a moze i povikaj lokalen stab za odgovor i to se prifaka.

Спасо едно си утнал не е Атентат туку Атентати во моножина да не заборавиш преправи го!

Kajgana Shop

На врв Bottom