- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 9
Не гледав, ако има нешто на нет хајлајцој може и ќе ѕирнам...
Ама чекајте, мора да се посмеам на ова...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И мене ем мие се смее, ем ми се плаче
Не гледав, ако има нешто на нет хајлајцој може и ќе ѕирнам...
Ама чекајте, мора да се посмеам на ова...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Поголем маж сум од тоа што ти некогаш ќе бидешI BUkovski te molam nemoj so nesto da sto si go izmislil da tvrdis deka e kazano...BIDI MUZ , sea nemoj da te vikam i ja u ring da vlagame))
toa so kako se smetalo da li si turcin ili makedonec , preku tatko se smetalo ili majka ...ne bese voopsto spomnato.....ke ima snimka ke se vidi .... kaza deka po majka e mak. po tatko srb. toa bese ... nekako sum siguren vo toa
nemoj da se blamiras i ti kako Emilijan i kompanija
А колку е сигурен таткото......си знае мајката1. Поголем маж сум од тоа што ти некогаш ќе бидеш
2. Гледај ја репризата и внимавај, меѓу другото ќе биде кажано: „по татко се знае што си, барем кај нас, сеуште.“
3. Уживај
Во планот Мојсеј-2 “мајкинството“ ќе биде пресудно за потеклото.:smir:1. Поголем маж сум од тоа што ти некогаш ќе бидеш
2. Гледај ја репризата и внимавај, меѓу другото ќе биде кажано: „по татко се знае што си, барем кај нас, сеуште.“
3. Уживај
Може и баба ти.:smir:Колку што знам кај Евреите се смета дека си Евреин ако мајка ти е Еврејка, така?
Може и баба ти.:smir:
1. Поголем маж сум од тоа што ти некогаш ќе бидеш
3. Уживај
Точно така, мислев дека ти ми се правиш силен, не те сфатив, извини:smir:Vidi sea ja toa go "Muz" go staviv kako ironicno vo odnos na recnikot na latas,,,sea nemoj da se vregjame
nemoj da bides tolku (pak nesakam da se siminjame do tamu- Prost)
znaes... sekoj e silen preku tastatura
ftopic: АБЦ, дај бе линк за тој план Мојсеј-2, сум вишол повеќе пати го спомнуваш, што е тоа?
латас новинар???? ај ти се молам ,шпекулант прва класа подлизурко и газолизач...Вистински новинар, паталец а не гаталец.
Тоа е новинарство, отворено, без ракавици, без лигавење, јас сум Латас и знам тоа тоа и тоа и тоа е мојот став.
Незнаев дека ќерка му е на архитектура и добро го објасни целиот проблем.
Јас во дискусиите истото го кажав.
Како да стигнете до мотивот на оваков начин на протестирање?
Барајте ја целта и поврзете ја со избори.
И одеднаш ви излегуваат Милчин(студент е ?) ќерката на Ѓунер Исмаил кои праѓала писмо по интернет повикувала на револуција, , десната рака на Шекеринска итн...
Јасно е.
Али она што го кажа за нерешени случаи на убиство за време на владеење на СДСМ само ме потсети колку се сурови комуњарите.
Доста со тоа фашизам ги навредувате Евреите што осетиле фашизам на нивна кожа. Да беше фашизам оддамна ќе те немаше на форумов. Бре само нешто да се пишува...фашизам та фашизам.латас новинар???? ај ти се молам ,шпекулант прва класа подлизурко и газолизач...
протестот-МИРЕН пред се а и сите што ги наброја да се биле таму??
НИКОЈ АМА НИКОЈ НЕМА ПРАВО ДА ГИ ТЕПА најмалце во името на БОГА И КРСТОТ...второ ЗАМИСЛИ УТРЕ ТИ ПРОТЕСТИРАШ ЗА ЦРКВА и дечките против те натепат(се мнозинство)??? ЕДНО Е ЈАСНО
ТОЈ ДЕН НА МАКЕДОНИЈА И СЕ СЛУЧИ ФАШИЗАМ
Така им кажале! Фашизам е и готово! и сега како папагали...Доста со тоа фашизам ги навредувате Евреите што осетиле фашизам на нивна кожа. Да беше фашизам оддамна ќе те немаше на форумов. Бре само нешто да се пишува...фашизам та фашизам.