Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи според твојава логика и Зоран Заев,Киро Глигоров,Ѓорги Спасов,Љубомир Данаилов... се бугари,ц ц ц смешна работа,народски кажано тресење глупости :pos2::pos2::pos2:Trendafilov=bugarofil
Kolku e samo bugarsko prezimeto, cudo edno![]()
ee...pazite se od bugari od istocna makedonija ke go zemat ohrid...
toa sakat tia.
Trendafilov=bugarofil
Kolku e samo bugarsko prezimeto, cudo edno![]()
Му одговараатБУГАРСКИ написа:
па јас го видов Петрески на телевизија на држеше во рака некои ЦД иња и викаше дека ја има снимено семјната прослава на Нанче на која се гледаат развеани Бугарски знамиња
Сега каде е тој што тврдеше дека тоа било снимено во ОхридЗнамена се вејат на тези клипове, но в Б'лгарија.
Аз с'м ги снимал, но античките ги см'кнаха от youtube и ги ползват срешту него и тв'рдјат , че това е в тјах. Това разбира се е поредната л'жа, а и самијат Кирил не е на кадрите.
Важното е че античките са в шах !!!
Epa ne sakam da se karame jas ne sum politicki opredelen ama znam po nekoja slucajnost deka e toa doma mu kaj Nance..
Еве што велат на бугарски форум . Еден бугарофил од македонија им вели
Му одговараат Сега каде е тој што тврдеше дека тоа било снимено во Охрид
Кој видел лошо од тоа да знае соседни јазици? Треба и да да се потрудиш барем малку ќе видиш дека лесно ќе разбереш и Српски и Бугарски а можеби и Руски. И кој тоа вас се бугарофили?A da ni prevedese ??? poso nie ne sme bugarofili kako vas i ne razbirame bugarski...
Па нели пиша дека не си опозиционер. Ова што си го напишал друго кажува. Зошто има потреба од неискреност?Hahaha anketcevo kaj vi e praveno ? Vo stabceto na VMRO?Vi dadoa sendvici i sokce za da go naprajte?ili maslo seker...so vi dadoa? hahaha
Да знаеш ич не ми е гајле која партија добила градоначалници бидејќи не сум партиски определен и затоа сум слободен и неоптоварен со пристрасност. Единствено опозицијата ја сметам за најголемо зло, т.е. луѓето кои што ја водат и кои немаат ни грам патриотизам во себе.Ај доста плачете сеа изгубивте по втор пат иако правевте секакови можни манипулации,заканувања од типот "Ако гласаш за Александар ќе те избркаме од на работа " и сл..Дури и лично луѓе од владеачките кругови вршеа притисок..засрамете се...јас лично се сеќавам на едни од претходните избори кога полневте кутии и со палки се заканувавте на луѓето што броеја гласови..засрамете се насилници едни.Правдата во Охрид конечно победи