Љубовта како мотив за убиство

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
No way hoze.
мислим за лубов?
таман работа има мн девојки само треба да се има мерак:smir:

Убава тема, сега сите ќе пишат „нема шанси“ и сите ќе бидеме среќни и живи. Ај да разбијам монотонија - би. Ооона мене. Само, не би се утепал после тоа.

Што не поставиш анкета на почетоков од темава :helou:.
Не.
И не опоравдувам таква глупост, уствари лудост дури ни за тебе друже, кој што не си тука за да го читаш ова.

Убава тема, сега сите ќе пишат „нема шанси“ и сите ќе бидеме среќни и живи. Ај да разбијам монотонија - би. Ооона мене. Само, не би се утепал после тоа.

Па да и вака и така ќе седиш у затвор неколку години и после ќе си фатиш некоја нова и ако те разочара и неа ќе ја убиеш:nesvest: ..незнам единствен логичен одговор на темава ми е НЕ !!!

За промена може некоја мува или комарец да утепате,за тоа не се оди во затвор а ќе се издушиш малце :).
Нема шанси јас да убијам ама внимание,можам да бидам убиен! :nesvest:

sto znam
mozno e se
u efekt

ha ha ha
nema sansi be

bravo za site .site imate navedeno deka nema da izvrsite samoubistvo i ubistvo od lubov no ne mislat site kako vas vo posledno vreme se slucija mnogu raboti sto asociraat deka site sme luge i deka gresime i ne razmisluvame za posledicite. inaku jas licno nikogas nema da napravam takvo nesto zatoa sto sum premnogu narcisuiden i ne sakam nikogo poveke od samiot sebe si :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Некако темава лошо ми е поставена,ќе го изменам насловот во „Љубовта како мотив за убиство“,бидејќи вака само не,не,не,не ќе читаме:)

Тинејџерите највише овие работи ги прават,не дека и другите не се убиваат ради љубов.Кога ќе видат дека љубовта не е се во животот и ај крај на свет.Глупости,љубовта никако не треба да е мотив за убиство,посебно не во време на економска криза ебаго.Шега настрана.Што знам,порано мислам не било вака,но сепак глупаво ми е мене тоа,кога ради љубов,паѓаат во депресија,па вени си сечат,или ќе се наголтат апчиња и сл.Живеј го животот додека си млад,тие години се најубави,глупаво ќе биде да се истрошат само за ЉУБОВ.:smir:

Тинејџерите највише овие работи ги прават,не дека и другите не се убиваат ради љубов.Кога ќе видат дека љубовта не е се во животот и ај крај на свет.Глупости,љубовта никако не треба да е мотив за убиство,посебно не во време на економска криза ебаго.Шега настрана.Што знам,порано мислам не било вака,но сепак глупаво ми е мене тоа,кога ради љубов,паѓаат во депресија,па вени си сечат,или ќе се наголтат апчиња и сл.Живеј го животот додека си млад,тие години се најубави,глупаво ќе биде да се истрошат само за ЉУБОВ.:smir:
Последниве случаи беа на возрасни луѓе кои имале семејства, не биле тинејџери...

Да си го одземам јас животот поради некоја несреќна љубов нема теоретска шанса. Самоубиството е за слаби лица, а животот е еден и треба да се живее. А постои втора шанса, втора љубов итн никогаш не треба да се губи надеж.
А дали од љубов би убила хммм :)
Значи не оправдувам убиство. Не би убила за партнерот, него никако не би го убила па и да ме повреди премногу. Но слаба точка во мојот живот се сестра ми, мајка ми и татко ми. Еден ден вајда и моите деца. За нив речиси се би направила. Па да постои некој ескремен случај, некоја самоодбрана можеби и би убила за нив. Зашто тоа се единствените луѓе кои истото би го направиле за мене. За други луѓе никако. Но значи кажав само некоја екстремна ситуација :)

Вака,да си го одземам животот за љубов нема шанси.Нити пак да убијам некој ради тоа што не ме сака:)Јебига не ме сака не ме сака,битно мајками ме сака,а за нејзе би убил:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom