Љубовта како мотив за убиство

ToXic_

Booyah!
Член од
19 март 2009
Мислења
275
Поени од реакции
196
No way hoze.
мислим за лубов?
таман работа има мн девојки само треба да се има мерак:smir:

Х

Ханзо

Гостин
Убава тема, сега сите ќе пишат „нема шанси“ и сите ќе бидеме среќни и живи. Ај да разбијам монотонија - би. Ооона мене. Само, не би се утепал после тоа.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Што не поставиш анкета на почетоков од темава :helou:.
Не.
И не опоравдувам таква глупост, уствари лудост дури ни за тебе друже, кој што не си тука за да го читаш ова.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Убава тема, сега сите ќе пишат „нема шанси“ и сите ќе бидеме среќни и живи. Ај да разбијам монотонија - би. Ооона мене. Само, не би се утепал после тоа.
Па да и вака и така ќе седиш у затвор неколку години и после ќе си фатиш некоја нова и ако те разочара и неа ќе ја убиеш:nesvest: ..незнам единствен логичен одговор на темава ми е НЕ !!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
За промена може некоја мува или комарец да утепате,за тоа не се оди во затвор а ќе се издушиш малце :).
Нема шанси јас да убијам ама внимание,можам да бидам убиен! :nesvest:

Член од
27 јули 2008
Мислења
79
Поени од реакции
0
sto znam
mozno e se
u efekt

ha ha ha
nema sansi be

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Заради љубов дефинитивно не...

Ама за милион долари, ке се помислам :kesa:

Член од
18 февруари 2009
Мислења
89
Поени од реакции
1
bravo za site .site imate navedeno deka nema da izvrsite samoubistvo i ubistvo od lubov no ne mislat site kako vas vo posledno vreme se slucija mnogu raboti sto asociraat deka site sme luge i deka gresime i ne razmisluvame za posledicite. inaku jas licno nikogas nema da napravam takvo nesto zatoa sto sum premnogu narcisuiden i ne sakam nikogo poveke od samiot sebe si :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Некако темава лошо ми е поставена,ќе го изменам насловот во „Љубовта како мотив за убиство“,бидејќи вака само не,не,не,не ќе читаме:)

Член од
3 јануари 2009
Мислења
190
Поени од реакции
1
Тинејџерите највише овие работи ги прават,не дека и другите не се убиваат ради љубов.Кога ќе видат дека љубовта не е се во животот и ај крај на свет.Глупости,љубовта никако не треба да е мотив за убиство,посебно не во време на економска криза ебаго.Шега настрана.Што знам,порано мислам не било вака,но сепак глупаво ми е мене тоа,кога ради љубов,паѓаат во депресија,па вени си сечат,или ќе се наголтат апчиња и сл.Живеј го животот додека си млад,тие години се најубави,глупаво ќе биде да се истрошат само за ЉУБОВ.:smir:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Тинејџерите највише овие работи ги прават,не дека и другите не се убиваат ради љубов.Кога ќе видат дека љубовта не е се во животот и ај крај на свет.Глупости,љубовта никако не треба да е мотив за убиство,посебно не во време на економска криза ебаго.Шега настрана.Што знам,порано мислам не било вака,но сепак глупаво ми е мене тоа,кога ради љубов,паѓаат во депресија,па вени си сечат,или ќе се наголтат апчиња и сл.Живеј го животот додека си млад,тие години се најубави,глупаво ќе биде да се истрошат само за ЉУБОВ.:smir:
Последниве случаи беа на возрасни луѓе кои имале семејства, не биле тинејџери...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Да си го одземам јас животот поради некоја несреќна љубов нема теоретска шанса. Самоубиството е за слаби лица, а животот е еден и треба да се живее. А постои втора шанса, втора љубов итн никогаш не треба да се губи надеж.
А дали од љубов би убила хммм :)
Значи не оправдувам убиство. Не би убила за партнерот, него никако не би го убила па и да ме повреди премногу. Но слаба точка во мојот живот се сестра ми, мајка ми и татко ми. Еден ден вајда и моите деца. За нив речиси се би направила. Па да постои некој ескремен случај, некоја самоодбрана можеби и би убила за нив. Зашто тоа се единствените луѓе кои истото би го направиле за мене. За други луѓе никако. Но значи кажав само некоја екстремна ситуација :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Вака,да си го одземам животот за љубов нема шанси.Нити пак да убијам некој ради тоа што не ме сака:)Јебига не ме сака не ме сака,битно мајками ме сака,а за нејзе би убил:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom