"МАКЕДОНСКИ" ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ НА ГРЧКА ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
ГЕРОВСКИ се демаскира

Невладиниот, правичниот и обесправениот, гмизавецот кој пред букурешт одеше на состаноци во амбасадата карши седмица...

Гмизавецот кој со една цела машинерија се обиде да поткопа раздели и подели ЕДНА ЗЕМЈА И ЕДЕН НАРОД....

ексклузивно

Се потрудив ги изгледав и не слушнав ништо ново :toe: си одработуваат пари

Gledam kolku sme nacionalisti....izgleda uspeva ovaa nacionalisticka propaganda....epten nacionalisticka drzava....
Eve po ovie Gospoda se gleda..najgolemi nacionalisti se...site trojca...pravi makedonci...!!! dajte neka prestane Gruevski so nacionalizmot da ne se pojavat uste vakvi golemi nacionalni dusi kako ovie ....

Го изледав и постојано ме пратеше чуство на гадење.

Во ситуација на преговори овака да се оцрнува Р.Македонија е рамно на самоубиство.
Наместо ние да го градиме единството во Македонија и со таков јасен сигнал да ја собориме позицијата на Грција, ние од внатре од Р.Македонија ја полниме Грција со енергија.

Знам дека на Трифун Костовски бизнисот со Грците му е битен.
Знам дека Фрчковски предава во Атина и од таму црпи пари, а и понудил на Киро Глигоров милион евра за промена на име.
Знам дека Геровски се финсира од тие пари.
Шпекулирам дека Љубе Бошковски го имаат ослободено политичките врски на Грција.

Ама мене па воопшто овакви гниди(о боже колку е и овој збор голем за нив) не ми се битни во животот, за мене државата Македонија нема алтернатива со целото нејзино културно историско минато и тоа не од антика туку од карпестата уметност до денеска.

Трифуне врати го Бистро кое го даде на син ти за без пари.
Трифуне врати ја порцеланка каде со 100 души правиш полуфабрикат.
Трифуне плоштадот ти е блокиран од градежници, статуите се посекче во однос на нив.

Геро, врати го милионот евра што ги зема од Дневник.
Дај ми ги мене и мене нека ме гони полицијата.

Фрчко ах бедо едно, врати го и ти милионот кој на Киро го даваше.

Љубе, по командна одговорност ти требаше да останеш таму а Јохан да дојде.
Сега ми е јасно зошто тој редослед е изменет.

Какви приказни човече, алал им вера предавничка.

Него, зошто не го интервјуирале и Иванов?

Изгледа (не)сакајќи си ги издадоа врбушките - Фрчковски, Бошковски и Геровски.

Костовски е небитен у целава прича, служи за уметничко “покритие“.

Мала ноќна музика...

Дај бе нека го вратат на работа во дневник човеков,може ќе се смири :nesum:

Кој лигуш безобразен е, него го следела тајната полиција а сере по цела држава финансиран со грчки пари.
Ниедна невладина организација нема такво присуство во етерот како него.

Инаку Геровски ги шитна акциите што ги имаше и тоа на германскиот конзорциум ВАЦ, не на Груевски и запечали 1,5 милион евра.
Дај бе мене некој од тајна полиција нека ме гони и нека ми даде 1 милион евра.

Кои гадови и манипулатори се еј.
Ќе почнам ради него Хитлер да го сакам.

Ќе почнам ради него Хитлер да го сакам.

Токму за ова сакам една цела посебна тема да отворам - не за Хитлер туку за „втурнувањето“ во некои екстреми иницирано од нестратегиската политика на одредени структури или личности, кои со својата политика неутралот го „носат“ во спротивна страна, која ја бира од револт контра ними.

А искрено, по темава, немам шо повеќе да додадам :)
Недела, 19:05, Канал 5 - тоа е тоа :)

Слушајки ги Геровски и Фрчковски човек што не е од Македонија ќе помисли дека овде на власт е некој братучед на Иди Амин.
Кандидат за претседател ја оцрнува својата земја небаре е негов најголем непријател.Самиот факт што тие можат да плукаат по Македонија каде што ќе стигнат е доказ дека млатат празна слама и дека нивните кажувања не се ни блиску до вистината.

убаво рече мисирков
``не врни снег за да се покрие брегот, него за ѕверовите да си ги покажат трагите``

Пак тема за ГероШШШки???Нити сум слушнал шо рекол за грцка ТВ,нит сакам да знам.Познати ми се неговите ставови одамна.Штета е само што ако го убиеш овој рептил тогаш ќе одговараш како за човек...:tapp:

убаво рече мисирков
``не врни снег за да се покрие брегот, него за ѕверовите да си ги покажат трагите``

А наскоро ..велат..ти започнувал ловот за зверовите фиромски...идеејќи им по трагот..
Ииии..ќе има(ло) кожи за штавење...хахаха..

:pipi:

Проклети да се шипоните, овој народ што го продале!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom