Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма кој власт црна бре, полиција алфи и војска не ги тепала луѓево!!!
Што ми е мене крива државата ако ме исчука граѓанин што не ме трпи или му сметам на било кој начин.
Тепањето е релативно , колку што боли „сељак’’ “врати се у планина’’ толку боли и шамар.
Да не се вмешаа партиите во ова, немаше да се пипнат луѓево ќе се изјаснеа и едните и другите мирно(курац сигурно баба нема да земе да тепа некого) и ќе си идеа дома. ВМРО товарале народ за ова тоа знам, а СДС се инфилтрирале кај овие другиве и тоа е исто јасно.
Селектирање подржувачи нареден пат од двете страни(колку што е можно) и раат глава.
Колку ништо немаме чисто овде тоа е чудо едно.. :\
Ај уш еднаш да си прашам.Па како јас да ви верувам дека „архитектонци“ го организирале протестот кога таму видов луѓе блиски на опозицијата кои немаат врска со факултетот за архитектура, и кога први за давање изјави беа познатите борци за хомосексуални права?
Ми се смее.
Еден краток одговор за сите што ја споредуваат црквата со џамијата и зошто никој не се бунел за џамиите. ПА ИМА ЛИ ИЗГРАДБА НА ЏАМИЈА НА ПЛОШТАДОТ?! НЕМА
Ама сакате само да ја извртите работата.
Тоа одамна е завршено.
Оној што праи ваква споредба, треба да се беси. Да живее комунизмот!
1. Џамиите се градени со пари на ИВЗ и донации на момци кој имаат пари, иселеници, бизнисмени итн.
2. Џамиите не се градени на плоштад.
3. Јас сум против градење на верски објекти со пари на народот. Ги има премногу, и никакво фајде од нив.
Analogijava ti e Pejo na nivou,ami zaboravi deka sme pravna drzava so instrument za zastita na gradzanite koj blagoreceno ne funkcionira.
Daj jas da te pregrbacam oti ne mi se dopadza mislenje tvoe na forumot da vidis kako ke trknes da me prijavis do MVR pa tamu da ti izleze nekoj so argumentacija deka ne moze nisto da prezeme zosto ti si imal loso mislenje na forum kajgana pa da vidis kako ke si odis nakaj doma i dovikuvas na momenti "Ebana Drzava" "Ebana Drzava"
како што иде работава со нивниот демографски раст ништо чудно за едно 20-30 години да има(може да има поголеми проблеми од овие ако се случи тоа)-ова се дечко прогнози на западните експерти од геополитикатаЕден краток одговор за сите што ја споредуваат црквата со џамијата и зошто никој не се бунел за џамиите. ПА ИМА ЛИ ИЗГРАДБА НА ЏАМИЈА НА ПЛОШТАДОТ?! НЕМА
Ама сакате само да ја извртите работата.
не ......а џамијата во тетово...иди протестирај сега..или си против само за цркви
Abe kakvo covecko diskutiranje be, daj ne mlati prazna slama, si se fatila ko pijan za ograda ( zaedno so ostala ekipa, Trn, Bratot...), de femgerila, de lenkasi, de milcin, cilcin, ismail, kurci palci. Pa koj kur e be nekoj seljak od pickesimaterine da sudi za toa sto i kako se milcin, gero, gjuner, gelevski i kompanija?
Pa sto i ako samo tie zaedno so SDSM bile organizatori na protestot? Koj moze da im go zabrani toa pravo? Samo podrzuvacite na pastirot gvujo imaat pravo na soptven stav vo ovaa ebana drzava? Dali toa vie ste svesni sto zboruvate ili ne?
Kur me zabole kraj kraeva za custvata na nekoi, jas imam svoe pravo i do kraj ke si teram....i tacka.
Postoi Ustav, postojat zakoni... spored niv sekoj eden graganin na ovaa drzava ima pravo da protestira i instituciite se dolzni da mu obezbedat sigurnost.
Toa ne bese slucaj zavcera. Policijata potfrli. Instituciite zaedno so premierot isto taka. Kelesite od studentski sojuz isto taka. I tie se edinstvenite kon koi treba da se nasoci vinata i revoltot nash.
Stavete prst u toa glavite, i razmislete, sto znaci ova, kon sto vodi ova... Vo sprotivno ke kukate utre, zadutre .... aman-duman-zaman... sto stana..![]()
Организирај ти, јас ќе дојдам да протестирам!
Организирај!
Исто така, против секакви верски објекти со државни пари.
Организирај!