FOREX-Macedonia
FOREX trader
- Член од
- 9 февруари 2009
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 10
Бошковски испаѓа дека е онаа народната....рани куче да те лае...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Љубе му е ноќен кошмар сега на Грујо. Ако беше тој маж Грујо , ќе го поддржеше човекот за претседател, а не вака.Ама тоа е , пуста власт , цела да е
100 пати е попатриот и поискусен од Иванов.А, кои се на Иванов!! Па нели сте патриоти? Од тој аспект требаше да го поддржат ама Љубе не дава некој да му наредува и тоа е.Затоа е Горгето сега кандидат.Абе човек не се зафркавај, не ли ја сваќаш политиката на Груевски се оди на КВАЛИТЕТ а не чукање во гради...
Не зафркавај Бошковски не се вклопува ниту во една комбинација во оваа власт...
И ќе беше колатерална штета ако го исфрлеа како кандидат...
Ме интересира да ми кажеш , кои се компетенциите на Бошковски за претседателската функција...
Каков квалитет може да има ВОСОЧНА ФИГУРА која се губи во простор и време ако му постават потешки прашања.Абе човек не се зафркавај, не ли ја сваќаш политиката на Груевски се оди на КВАЛИТЕТ а не чукање во гради...
Не зафркавај Бошковски не се вклопува ниту во една комбинација во оваа власт...
И ќе беше колатерална штета ако го исфрлеа како кандидат...
Ме интересира да ми кажеш , кои се компетенциите на Бошковски за претседателската функција...
100 пати е попатриот и поискусен од Иванов.А, кои се на Иванов!! Па нели сте патриоти? Од тој аспект требаше да го поддржат ама Љубе не дава некој да му наредува и тоа е.Затоа е Горгето сега кандидат.
Љубе ѕвер, ќе му земи на Гвујо пола членство.
Не ми е за нешто друго, да не се обеси Гвујо па да го носи на душа:pos2:
А бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:ако го земаше пола членство ќе победеше на избориве немаше да биде дури четврт
Патриотизам со закани и уцени да излезат да гласаат за никого, за камен антички, е тоа е ПАТРИОТИЗАМ!Патриот незначи чукање во гради...Патриот е кога нешто ќе сработиш за државата....Нешто конкретно...
Патриот е кога место лична кариера ќе одиш во Хаг и ќе се обидеш да му помогнеш на оној кој поради тебе лежи во затвор...Патриот е кога се обидуваш да го мотивираш членството да гласа (без разлика за кој) само за да не пропаднат избори...
Дали го наогаш Љ.Б. во некоја од наведените категотрии...???
А бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:
А бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:
Патриотизам со закани и уцени да излезат да гласаат за никого, за камен антички, е тоа е ПАТРИОТИЗАМ!
Епа баш тоа, се чукаат во гради Грујо и компанија, исто како и Љубе.Патриот незначи чукање во гради...Патриот е кога нешто ќе сработиш за државата....Нешто конкретно...
Патриот е кога место лична кариера ќе одиш во Хаг и ќе се обидеш да му помогнеш на оној кој поради тебе лежи во затвор...Патриот е кога се обидуваш да го мотивираш членството да гласа (без разлика за кој) само за да не пропаднат избори...
Дали го наогаш Љ.Б. во некоја од наведените категотрии...???
Епа баш тоа, се чукаат во гради Грујо и компанија, исто како и Љубе.
Патриотизам е кога се бориш и за подобро утре, за НАТО и ЕУ ама ајде тоа е друга тема. Инаку, и Иванов не го пронаоѓам во профилот погоре.:salut:
Никој не вели по секоја цена.патриотизам е за да се бориш за Еу и Нато по секоја цена
или да се бориш за доброто на земјата?
Никој не вели по секоја цена.