Бошкоски бара од Груевски да ја напушти ВМРО-ДПМНЕ

FOREX-Macedonia

FOREX trader
Член од
9 февруари 2009
Мислења
131
Поени од реакции
10
Бошковски испаѓа дека е онаа народната....рани куче да те лае...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Љубе му е ноќен кошмар сега на Грујо. Ако беше тој маж Грујо , ќе го поддржеше човекот за претседател, а не вака.Ама тоа е , пуста власт , цела да е

Абе човек не се зафркавај, не ли ја сваќаш политиката на Груевски се оди на КВАЛИТЕТ а не чукање во гради...
Не зафркавај Бошковски не се вклопува ниту во една комбинација во оваа власт...
И ќе беше колатерална штета ако го исфрлеа како кандидат...
Ме интересира да ми кажеш , кои се компетенциите на Бошковски за претседателската функција...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Љубе ѕвер, ќе му земи на Гвујо пола членство.
Не ми е за нешто друго, да не се обеси Гвујо па да го носи на душа:pos2:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Абе човек не се зафркавај, не ли ја сваќаш политиката на Груевски се оди на КВАЛИТЕТ а не чукање во гради...
Ме интересира да ми кажеш , кои се компетенциите на Бошковски за претседателската функција...
100 пати е попатриот и поискусен од Иванов.А, кои се на Иванов!! Па нели сте патриоти? Од тој аспект требаше да го поддржат ама Љубе не дава некој да му наредува и тоа е.Затоа е Горгето сега кандидат.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Каков квалитет може да има ВОСОЧНА ФИГУРА која се губи во простор и време ако му постават потешки прашања.
Единствен квалитет му е што Иванов е најголем труп, поголем немам видено од него, а тешко и да видам во иднина:toe:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
100 пати е попатриот и поискусен од Иванов.А, кои се на Иванов!! Па нели сте патриоти? Од тој аспект требаше да го поддржат ама Љубе не дава некој да му наредува и тоа е.Затоа е Горгето сега кандидат.

Патриот незначи чукање во гради...Патриот е кога нешто ќе сработиш за државата....Нешто конкретно...
Патриот е кога место лична кариера ќе одиш во Хаг и ќе се обидеш да му помогнеш на оној кој поради тебе лежи во затвор...Патриот е кога се обидуваш да го мотивираш членството да гласа (без разлика за кој) само за да не пропаднат избори...
Дали го наогаш Љ.Б. во некоја од наведените категотрии...???

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Љубе ѕвер, ќе му земи на Гвујо пола членство.
Не ми е за нешто друго, да не се обеси Гвујо па да го носи на душа:pos2:
ако го земаше пола членство ќе победеше на избориве немаше да биде дури четврт

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ако го земаше пола членство ќе победеше на избориве немаше да биде дури четврт
А бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:

Патриот незначи чукање во гради...Патриот е кога нешто ќе сработиш за државата....Нешто конкретно...
Патриот е кога место лична кариера ќе одиш во Хаг и ќе се обидеш да му помогнеш на оној кој поради тебе лежи во затвор...Патриот е кога се обидуваш да го мотивираш членството да гласа (без разлика за кој) само за да не пропаднат избори...
Патриотизам со закани и уцени да излезат да гласаат за никого, за камен антички, е тоа е ПАТРИОТИЗАМ!

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
А бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:

Патриотизам со закани и уцени да излезат да гласаат за никого, за камен антички, е тоа е ПАТРИОТИЗАМ!

Популарноста на Љубе во моментов не е поголема од 20.000 гласача ...
Незнам за какво зголемување на гласови зборуваш...
Ова се веќе видени епизоди во Македонската политика , Циле, ЉуБчо, па еве сега и Љубе...

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Епа баш тоа, се чукаат во гради Грујо и компанија, исто како и Љубе.
Патриотизам е кога се бориш и за подобро утре, за НАТО и ЕУ ама ајде тоа е друга тема. Инаку, и Иванов не го пронаоѓам во профилот погоре.:salut:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Епа баш тоа, се чукаат во гради Грујо и компанија, исто како и Љубе.
Патриотизам е кога се бориш и за подобро утре, за НАТО и ЕУ ама ајде тоа е друга тема. Инаку, и Иванов не го пронаоѓам во профилот погоре.:salut:
патриотизам е за да се бориш за Еу и Нато по секоја цена
или да се бориш за доброто на земјата?

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Како Лубе ги имало многу што формирале фракција или партија, само колку издржале.

Патем што викаат експертите

Лесно е да формираш партија, но тешко е таа да се одржи. Партија е буре без дно. Бошкоски ниту е моќен самиот финансиски да издржи, ниту може да се надева на сериозни спонзори. Едно е на избори да добиеш толкав број гласови, а сосема друго е создавање услови за функционирање на партијата. Наредните парламентарни избори на кои ќе треба да се добие легитимитет се за три и пол години, а дотогаш таа би издишала како балон. Зашто, за партија се неопходни нови идеи, вредности и програми, а во вакви наши услови тоа е речиси невозможно да се направи - вели Кекеновски.
http://www.dnevnik.com.mk/?itemID=46...167C2F30&arc=1

кога станува збор за најавите на Бошкоски за формирање своја партија, тој е убеден дека и ВМРО-ДПМНЕ и ВМРО-НП имаат стандардни поддржувачи. Евентуалното раслојување, ако воопшто го има, го сведува на максимум по 5 отсто кај двете партии, што е речиси незначително.

- Се работи за почетна еуфорија, која со времето ќе спласнува. Партиите, па и таа на Бошкоски, легитимитетот го црпат на избори, а сосема две различни работи се формирање партија и трка по гласови со неа и класична трка по гласови за претседателски избори - вели тој.Додовски смета дека и овие избори потврдија оти левицата во земјата е сериозно разделена и евидентно е дека е се' уште во криза, што значи дека процесот на реорганизација и трансформација мора максимално да го забрза. Успехот на десницата би го лоцирал во многу посилната кадровска понуда во која граѓаните препознаа и реална политика понуда.

Kajgana Shop

На врв Bottom