FOREX-Macedonia
FOREX trader
- Член од
- 9 февруари 2009
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 10
Бошковски испаѓа дека е онаа народната....рани куче да те лае...
Љубе му е ноќен кошмар сега на Грујо. Ако беше тој маж Грујо , ќе го поддржеше човекот за претседател, а не вака.Ама тоа е , пуста власт , цела да е
100 пати е попатриот и поискусен од Иванов.А, кои се на Иванов!! Па нели сте патриоти? Од тој аспект требаше да го поддржат ама Љубе не дава некој да му наредува и тоа е.Затоа е Горгето сега кандидат.Абе човек не се зафркавај, не ли ја сваќаш политиката на Груевски се оди на КВАЛИТЕТ а не чукање во гради...
Не зафркавај Бошковски не се вклопува ниту во една комбинација во оваа власт...
И ќе беше колатерална штета ако го исфрлеа како кандидат...
Ме интересира да ми кажеш , кои се компетенциите на Бошковски за претседателската функција...
Каков квалитет може да има ВОСОЧНА ФИГУРА која се губи во простор и време ако му постават потешки прашања.Абе човек не се зафркавај, не ли ја сваќаш политиката на Груевски се оди на КВАЛИТЕТ а не чукање во гради...
Не зафркавај Бошковски не се вклопува ниту во една комбинација во оваа власт...
И ќе беше колатерална штета ако го исфрлеа како кандидат...
Ме интересира да ми кажеш , кои се компетенциите на Бошковски за претседателската функција...
100 пати е попатриот и поискусен од Иванов.А, кои се на Иванов!! Па нели сте патриоти? Од тој аспект требаше да го поддржат ама Љубе не дава некој да му наредува и тоа е.Затоа е Горгето сега кандидат.
ако го земаше пола членство ќе победеше на избориве немаше да биде дури четвртЉубе ѕвер, ќе му земи на Гвујо пола членство.
Не ми е за нешто друго, да не се обеси Гвујо па да го носи на душа:pos2:
А бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:ако го земаше пола членство ќе победеше на избориве немаше да биде дури четврт
Патриотизам со закани и уцени да излезат да гласаат за никого, за камен антички, е тоа е ПАТРИОТИЗАМ!Патриот незначи чукање во гради...Патриот е кога нешто ќе сработиш за државата....Нешто конкретно...
Патриот е кога место лична кариера ќе одиш во Хаг и ќе се обидеш да му помогнеш на оној кој поради тебе лежи во затвор...Патриот е кога се обидуваш да го мотивираш членството да гласа (без разлика за кој) само за да не пропаднат избори...
Дали го наогаш Љ.Б. во некоја од наведените категотрии...???
и ко се разбуди чорапите в устаА бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:
А бе така се почнува, секој почеток е тежок. Ќе има се повеќе и повеќе приврзаници:wink:
Патриотизам со закани и уцени да излезат да гласаат за никого, за камен антички, е тоа е ПАТРИОТИЗАМ!
Епа баш тоа, се чукаат во гради Грујо и компанија, исто како и Љубе.Патриот незначи чукање во гради...Патриот е кога нешто ќе сработиш за државата....Нешто конкретно...
Патриот е кога место лична кариера ќе одиш во Хаг и ќе се обидеш да му помогнеш на оној кој поради тебе лежи во затвор...Патриот е кога се обидуваш да го мотивираш членството да гласа (без разлика за кој) само за да не пропаднат избори...
Дали го наогаш Љ.Б. во некоја од наведените категотрии...???
патриотизам е за да се бориш за Еу и Нато по секоја ценаЕпа баш тоа, се чукаат во гради Грујо и компанија, исто како и Љубе.
Патриотизам е кога се бориш и за подобро утре, за НАТО и ЕУ ама ајде тоа е друга тема. Инаку, и Иванов не го пронаоѓам во профилот погоре.:salut:
Никој не вели по секоја цена.патриотизам е за да се бориш за Еу и Нато по секоја цена
или да се бориш за доброто на земјата?
па ако не е по секоја цена пак се враќаме на моите ставови дека не треба да попуштаме во во врска со иметоНикој не вели по секоја цена.