Џони.
Не е Џони.
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 1.554
- Поени од реакции
- 1.037
Имаат, имаат...Ама имаат ФЛОУ.
Имаат, имаат...Ама имаат ФЛОУ.
Па да де, капацитетот на белите дробови + кондиција.Под вокални способности не се подразбира само бојата на гласот, има рапери кои можат да изрецитираат неколку збора во еден здив.
И мене не ми се допаѓаат (во последно време) како целина, но затоа фаворит одсекогаш ми бил Џакси.Искрено повеќе слушам поединци отколку групата (Легијата) како целина. Фаворит: Тонио Сан.
ако нема никој, ќе пробам до утре да го имаш =)LD Pistolero feat Da Dzaka Nakot - Bez Vas
Не знам колку држи вода прашањево, но дали имате текст при рака ?
Се збори нешто дека е можно да се разнесат копии низ некои градови надвор од Скопје, но ништо не е сигурно околу тоа. Во секој случај, ако случајно имаат настап некаде во близина, ништо чудно да имаат неколку копии за продажба со нив.Како можи да дојдиме до ,,Фацизам‘‘ ние што не сме од Скопје ? Дај поможете некако :smir:
А излезен е во продажба стрипот, го има по трафики? Нели требаше да има промоција на стрипов, или помина промоцијата? Ај ако може некој што е информиран да даде повеќе информација за ова.Се збори нешто дека е можно да се разнесат копии низ некои градови надвор од Скопје, но ништо не е сигурно околу тоа. Во секој случај, ако случајно имаат настап некаде во близина, ништо чудно да имаат неколку копии за продажба со нив.
Промоцијата беше на 10 декември, сега за сега го има само во Икона и во некоја трафика во драчево (не прашувај, врска немам која трафика XD), или евентуално на рака директно од авторите. Колку што знам на последниот настап што го имаа исто така имаа продадено неколку копии таму.А излезен е во продажба стрипот, го има по трафики? Нели требаше да има промоција на стрипов, или помина промоцијата? Ај ако може некој што е информиран да даде повеќе информација за ова.
Ахам, а во Икона колку пари е да не знаеш? И дали ќе излага месечно и дали ќе биде редовен? Бидејќи заинтересиран сум за стрипот и баш би сакал да имам колекција од него, онака сите броеви што ќе излезат да ги имам купено.Промоцијата беше на 10 декември, сега за сега го има само во Икона и во некоја трафика во драчево (не прашувај, врска немам која трафика XD), или евентуално на рака директно од авторите. Колку што знам на последниот настап што го имаа исто така имаа продадено неколку копии таму.
Да додадам, ако не ти се брза, во март негде треба да излезе вториот број, ако прават промоција и за него, ќе можеш и првиот заедно да си го земеш од таму.
Ако не се лажам мислам дека е 270 во Икона, на рака е 200. Месечно нема да излага пошто ти кажав вториот планираат некаде во март да го вадат (иако ни тоа не сигурно). Него да не го задрвувам со дискусија за стрип во тема за музика, ако сакаш поредовно да следиш иди на макстрип форумот, ако некаде прво ќе известат за наредни нивни стрипови таму ќе биде.Ахам, а во Икона колку пари е да не знаеш? И дали ќе излага месечно и дали ќе биде редовен? Бидејќи заинтересиран сум за стрипот и баш би сакал да имам колекција од него, онака сите броеви што ќе излезат да ги имам купено.
Нема ни грам сомнеж ќе си останит легенда без разлика дека битот е земен.
неаавезе, шо...
2 во едно..:smir:
неаавезе, шо...