- Член од
- 29 август 2009
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 19
DJ mozem da te demantiram bukvalno sve sto pisues na forumov.
Болд 1: Епа друже извини али јас и колегиве ги немаме твоите способности и таа телепатија да ги натерам луѓето да дојдат без јас да им кажам. Значи ако ти никаде не прочиташ дека Легијата имаат настап, 2 дена по настапот ке речеш, леле и као сакаат луѓе да имаат коа никој незнае ништо. (ова го кажувам од лично искуство зашто неколку настапи и јас имам пропуштено така, не бев доволно информиран).gledas ti si mal i ne znaes .. no koga imase polnokna misa vo 2003 godina nemase takva enormna reklama kako denes .... tuka togas igraese ljubovta .. trcas, pituvas, pa se javuvas do skopje da pitas koga kade kako ... a ne denes Tup reklama i utre ajdeeeeeeeeeeeee 2500 dusi na koncert .. znaci denes nema ljubov vo rabotite koi se rabotat ... znaci ne e potrebna tolku reklama.Tuku da nateras narodot bez da znae da ti dojde ... a ne ti da trcas i da go vikas ELATE MI NA KONCERT .. kako sto pravi ronin 2 stranici nazad ne kani na koncert vo ohrid .. sramota be brat .... Ne bea taka rabotite vo minatoto ... ljubovta igraese poveke ... trcavme i se sobiravme i zboruvavme za nastanite koi dovagaat ... a denes se e komercijala i reklama .... a da receme BOMER ?!?! Si cul nesto od nego .... aj da ne pustam na temava odi na youtube i najdi nekoja pesnicka od bomer ... cuj ja pesnata GOLTAJKI BOLKA ... lirika strasna, istinski text od krotok decko .. no sepak nikade ne napravil takva reklama za da si go reklamira svojot album ... ok .. ne moze da se meri bomer so dzaka vo izdadeniot materijal .... no stom dzaka dobil tolku respekt, zosto pak i bomer da ne dobie a ???? no ... muabetov bese za reklamata .... uzivaj mal si i rastes vo vreme na bukvalna dominacija na tehnologijata/parata/ i komercijalnite pretenzii na homo sapiens artistite ... na vremeto ne bese taka ... na polnokna misa odevme za da skokame i da cueme sto poveke artisti ... a denes legijata se reklamiraat samo sebe .. dokaz za toa e edno intervju kade sto go pitaat RONIN nesto okolu muzikata i on vika mi se gadi od vas daj slusajte kvaliteten makedonski rap i odma mi gi rede str2 grinaut i legijata kako celo ... i site se smejat kako debili demek aaaa uuu ... ako bese raper so moral oti ne dadese pocit za STIP HOP ili DA BE DA ili starata ekipa LUGE U BELO !! i tako dalje ... ne .. tuku samo sebe si se reklamiraat .. nogu egoisticno i sebicno e toa ... ke naucis .. pozadi perdeto na moralot se krijat nogu dispozicii na subjektivinot karakter na odredeni licnosti .... daj si vreme i ke razberes ... ti davam 3 godini .. i ke razberes se .... pozdrav ... i sekogas koristi ja logikata .. no i logikata ne sekoj ja ima .. toa e talent ili darba ... nesto takvo .. no sepak treniraj ja logikata .... i taka ke razberes deka moralna licnost sekogas ke dade pocit na artistot do niv .. mozebi AGO oti ago bese toj koj trcase okolu polnokna misa i tako dalje .....
Океј е, сфативме дека си најхардкор. Ај иди сеа надвор и курчи се.jas mojata kauza uspevam da im ja pokazam na potencijalni momci koi razbirat .. veke mi pisat i mi velat taka e .. prav si ... taka da i vie ke go kazete istoto koa ke porasnete ... a ako ne go razberete .. vasa rabota be ... pozdrav ...
Не беше возможно да се зажали вакво нешто. Едно прашање само, се надевам сите што беа го видоа капчето на Пики Сипи. Некој ако знае кај се продава одма да ми каже, мора тоа да се купи.Бев, видов, не зажалив.
Фала, али незнаеш што пропушти. Се надевам ке има клипови зашто имаше многу дечки што снимаа.Јас сум спречена! Нема да идам Ама на вас среќници што ќе идете ви поскакувам да си поминете најубаво
hmmm .. super super ... imas 13 godini a veke brcash po zvukot od 1989 ... samo napred ... posle 8 godini konstantno brcanje po takvi dupki ke pocne da ti se gade od mnogu makedonski sranja ... no onaaaaaaaaaaaaka diskretno i tihicko bez nikoj da vide bi te zamolil da go cues remixcheto na cips i pivo sto go napraviv denovive na edna nasa trakicka ... veruvaj vkusno e .... za razlika od idi u kurac, bitot e licno moj, so mnogu sempluvanje, no umeshno i dosega od nikoj ne najdeni i ne iskoristeni i intelegentno obraboteni semplovi ... znaci toa e nash makedonski produkt ... slushni go ... barem jas sum siguren deka nema da mi se smees deka sum napravil download od nekoj tug album ... se najdobro .. i prodolzi da brcas okolu starata rap muzika ... ke najdes mnogu mnogu kvalittetni sranja .... EPMD, DAS EFX, TRIBE CALLED QUEST, LEADERS OF THE NEW SCHOOL, X-CLAN, MASTA ACE, BRAND NUBIAN, KOOL MOE DEE i mnogu mnogu drugi koi vrede da si gi najdes i preslusas .. prosto sakam da te upatam kon dobriot rap ... plukni i se na nasata scena veke ..... najbolje za tebe kopaj nazad niz internetot i vo vremeto .... sepak imas 13 godini i treba nekoj da ti obrne vnimanie da ti pomogne okolu skrieniot rap, okolu rapot koj denes ne se slusa ... se sto sakam e samo da ti dadam pole na borba ... kade da baras i kade da se boris .... i da go spoznaes kvalitetot ... se najdobro .... ocekuvam od deca kako tebe na tie godini, posle 10 godini da donesat nekoj nov futuristicno kvaliteten rap so primesi na stariot boom bap fank .... se najdobro .... mista ....
Легијата ....
Слушам рап едно добри 3-4 години ама овие 2 години апла слушам олд скул , голден ера boom bap ... Иначе од тие што си ги наброил ги слушам само EPMD , DAS EFX , TRIBE CALLED QUEST , а иначе вака Onyx , Gangstarr , Naughty by nature , Kool G , Wu tang , и така сеа да не замрам иначе легија ги слушав се до иди у курац коа го чув тоа се разочарав значи од ЕПМД да се краде бит ... Од македонскиве само групи од маало шо праат рап и веруј квалитетен е и ДНС ги слушамhmmm .. super super ... imas 13 godini a veke brcash po zvukot od 1989 ... samo napred ... posle 8 godini konstantno brcanje po takvi dupki ke pocne da ti se gade od mnogu makedonski sranja ... no onaaaaaaaaaaaaka diskretno i tihicko bez nikoj da vide bi te zamolil da go cues remixcheto na cips i pivo sto go napraviv denovive na edna nasa trakicka ... veruvaj vkusno e .... za razlika od idi u kurac, bitot e licno moj, so mnogu sempluvanje, no umeshno i dosega od nikoj ne najdeni i ne iskoristeni i intelegentno obraboteni semplovi ... znaci toa e nash makedonski produkt ... slushni go ... barem jas sum siguren deka nema da mi se smees deka sum napravil download od nekoj tug album ... se najdobro .. i prodolzi da brcas okolu starata rap muzika ... ke najdes mnogu mnogu kvalittetni sranja .... EPMD, DAS EFX, TRIBE CALLED QUEST, LEADERS OF THE NEW SCHOOL, X-CLAN, MASTA ACE, BRAND NUBIAN, KOOL MOE DEE i mnogu mnogu drugi koi vrede da si gi najdes i preslusas .. prosto sakam da te upatam kon dobriot rap ... plukni i se na nasata scena veke ..... najbolje za tebe kopaj nazad niz internetot i vo vremeto .... sepak imas 13 godini i treba nekoj da ti obrne vnimanie da ti pomogne okolu skrieniot rap, okolu rapot koj denes ne se slusa ... se sto sakam e samo da ti dadam pole na borba ... kade da baras i kade da se boris .... i da go spoznaes kvalitetot ... se najdobro .... ocekuvam od deca kako tebe na tie godini, posle 10 godini da donesat nekoj nov futuristicno kvaliteten rap so primesi na stariot boom bap fank .... se najdobro .... mista ....