Фрчкоски во 2001 година предал строга државна тајна

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
После тоа ќе следи разочарувањето, па неизбежното плачење, па заговорот, па организација на предвремени избори и се така.
Пак ли бе ....нови Вонредни Избори..па овие ќе збудалат комлетно..посебно оној Крадемарулки..хехехе!

:pipi:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Пак ли бе ....нови Вонредни Избори..па овие ќе збудалат комлетно..посебно оној Крадемарулки..хехехе!

:pipi:
:toe: Влегов во филмот на Фрчко. Тој така на ТВ кога ќе се залеташе и правеше анализи. Овие ако така, тие онака и кобајаги нашите не, тие дрш не дај и потоа ние победници тие не, па чекај ќе ја прашам мајками, па дедому на стрикоми и сите ние заедно ќе се обединиме со млекарите, затоа што битолчани ги мразат тие од Кавадарци, пардон од Скопје, а ние кобајаги ним ќе им речеме затоа што они нас нема да не рецкаат ама меџународните посредници ќе ја спроведат водоводната мрежа и така млекото ќе тече после влезот во ендек, ама ЕУ нас ќе не искара и сите ние ќе плачеме, но затоа јас и дење и ноќе отварам книги, вртиш празно вртиш пак празно и сега кој ми е крив кога не си го земав милиончето,а јас будала ќе одам и ќе каживам што и како треба тие нам да ни речат, ама нога, ќе кршиме нозе, добро скршив и глава ама после дојде овој шо на братми му ја скрши кичмата и ние среќно си живеевме, ама не се изпобркав, уствари ние ним ќе им ја скршиме кичмата, не не ние нога ќе им кршиме, не јас вчера бев кај стечакците и понудив синдикален кредит за пет месеци да влеземе во кабинет ама тие јок, рекоа не се делеле од дома, уствари сите ние сме за никаде, ама шо ќе праиш, уствари меџубародните се за никаде, не не ние сме, не чекај кој сме ние, не не чекај, тие се, да тие се, море не сите сме.......:kesa:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Токму таквите како него навидум надуени и арогантни подлизурковци, немаат мир кога се сами, верувај се јадат во себе. Затоа постојано лаат и бараат друштво, зошто сами какви се за никаде не се. Длабоко сум уверен во себе.

П.С.Го издава јазикот, кој некако му смета во устата па постојано го врти некаде и не знае каде да го стави.:toe:
Да точно така, јас многу пати сум забележала само како се неконтролирано се чешка по носот и по лицето, денес дуелот го гледав сосема малку, но забележав дека воопшто не го гледаше во очи и не го слушаше излагањето на професорот Иванов ,само како беше дезориентиран, се гледа дека нешто врие во човекот.

Но не верувам дека се покајал и сега чувстува длабока грижа на совеста, повеќе мислам дека сите негови гестикулации се последица на тоа што веќе му се истроши речникот, нема веќе што да одговара, целиот негов муабет се врти околу "изолацијата во која не вовде владата", ми се чини дека само тој збор да го има во својот речник, па какво и прашање да му биде поставено тој само на тоа алудира.

сепак говорот на телото не лаже, тоа секогаш може да те издаде:helou:

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Да точно така, јас многу пати сум забележала само како се неконтролирано се чешка по носот и по лицето, денес дуелот го гледав сосема малку, но забележав дека воопшто не го гледаше во очи и не го слушаше излагањето на професорот Иванов ,само како беше дезориентиран, се гледа дека нешто врие во човекот.

Но не верувам дека се покајал и сега чувстува длабока грижа на совеста, повеќе мислам дека сите негови гестикулации се последица на тоа што веќе му се истроши речникот, нема веќе што да одговара, целиот негов муабет се врти околу "изолацијата во која не вовде владата", ми се чини дека само тој збор да го има во својот речник, па какво и прашање да му биде поставено тој само на тоа алудира.

Не оти сум за другиот, но излагањето, кое излагање?

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
излагањето- мислев на презентирањето на ставовите по прашањата поставени на професорот Иванов денес на дуелот на Мтв
всушност не можам ако сакаш да потврдам точно за кои прашања се работеше и кои точно ставови беа изнесени, зошто како што кажав гледав само на моменти.

но поентата ми беше дека како на овој дуел, како и на тие претходно што ги гледав, говорот на телото го издаде професорот Фрчковски:toe:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278

Проблемот кај него покрај другото е и што не може да се помири дека токму тој „анонимус“ како што вели за Иванов ќе го дотолчи „искусниот политичар“ кој пати од самобендисаност. Како што велиш го издава и речникот кој како да е веќе истрошен. Се на се многу нешта веќе го издаваат и затоа говорот на телото веќе е се позабележителен и оди на негова штета.:smir::wink:

Во град! Па излагањето на Иванов по одредени прашања.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
ај славјански ако ги најдеш оние цитатите бисери од фрчко што се вртеа на антиреклама за избориве во првиот круг сеа не сум гледал, може пак ги има..кај што се чита во рекламата: село гори баба ја боли...и други кажани од фрчко, дали на предавање или во јавност што преку колумни или непто слично јавни обраќања се сите не е никаква лага или измислица ...мислам знаеш за што зборам

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Народот моментално мисли дека ВМРО ќе ја подобри државата и.Како политичар Фрчко дефинитивно е подобар од Иванов.Но следните избори повторно ќе им припаднат на СДСМ,се гледа од ден на ден им паѓа рејтингот на ВМРО:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Народот моментално мисли дека ВМРО ќе ја подобри државата и.Како политичар Фрчко дефинитивно е подобар од Иванов.Но следните избори повторно ќе им припаднат на СДСМ,се гледа од ден на ден им паѓа рејтингот на ВМРО:
raduj se kure na pijano pice...de be druze zivotot e pred nas:smir:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ja se raduvam sto postojat takvi ko tebe i mi gi otvarat vidicite pa mozam da izvlecam zakljucok za padjanjeto na rejtigot na vmro i pobedata na sdsm za edno 10god:tapp:
со само негови 15 години веќе се смета за искусен во политика
до кое дереџе дојде Македонија :tapp:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Кога ќе кажеш Фрчко е подобар, треба да го поткрепиш со нешто.
Еве суштинско прашање.
На дуелот Фрчко рече неговото владеење со министерството за внатрешни било најдоброто време за тоа министерство.
Прашање.
Дали може да се нарече најдобро владеење со тоа министерство кога на тоа министерство кое е одговорно за безбедноста на претседателот му се случува атентат на истиот.
И дали тоа сноси политичка одговорност ?

Иванов е бел лист за политиката но не и за политичките науки бидејќи е професор.
Чист е , не корумпиран и искварен и нормално е дека нови луѓе треба да владеат со оваа држава.
Инаку ајде и ВМРО-ДПМНЕ да го рециклира кондомот Георгиевски и ќе го онадуеме народото до 101 и назад.

Kajgana Shop

На врв Bottom