Да не се бавиме сега со ја знам дека ти не си глуп и ти знаеш дека не сум глуп. После толку читање на постови на форумов, мислам дека може да заклучиме дека и двајцата не сме глупи, ти си претпоставувам финансиран од одредена структура и средствата мораш да ги оправдаш а јас сум freelancer. Инаку човек со ваква интелигенција да се срозува на вакво подниво, никако не можам да разберам освен ако нема лична корист.
Линкови, егзактност, аргументи, се е тоа убаво за физичар, ама ти не си хемичар и ја користиш својата неспорна интелигенција да срозиш други исто такви луѓе кои не се вклопуваат во матрицата на твоите налогодавачи. Јас само би ти препорачал искористи ја твојата интелигенција за конструктивни цели, а и твојот ник ми е многу симптоматичен. И многу ме интересира генезата на твојот ник.
реков не доаѓам на овој подфорум ама пуста природа човекова. и продолжи да делиш црвени, откако дојдов на форумов, ти си единствениот кој си ми дал црвено, еве малце да внесам и субјективност во постов, за да можеш да го дискредитираш на лични основи, иако и сам би требало да знаеш дека не е така, кога требало сум фалел, али што е премногу премногу е.
и откога тоа ароганцијата стана македонска карактеристика. има и други ароганти ама има и неспоредлива ароганција.