- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Ехх, и јас така „тагував“ по CoD 4. Од го го зедов новиот компјутер првата нова игра што ја зедов беше токму таа.
Се сложувам со горе-напишаното, али, со новиов крак за мултиплеер што искочи, ми се чини дека нема потреба од Steam, само упалуваш iw4mp.exe и плешаш. Али не ти гарантирам пошто јас играм преку Steam. Инаку за оружјата, да, ACR-то нема воопшто recoil. TAR-21 е моќен, но има мал fire rate, така да не се препорачува за TDM/Domination рунди. Јас највише играм S&D, го користам ACR-то w/ RDS и GL, а како secondary иам Dual G18 (Akimbo) + FMJ.CoD MW2 е најбољи игра од цел серијал. Одлична приказна (уствари продолжение од CoD4), да не зборам за гемплеј, графика одлична, енџинот е мн. добро оптимизиран, голем број на оружја. Единствено потфрлување им беше мултиплеерот на PC, мразам Стим. Оружјата се одлично избалансирани (пр. SCAR е помоќен од М4А1, но многу трза, М4 е попрецизен, но нема толкава моќ, TAR-21 е некоја мешавина помеѓу SCAR и ACR, моќна и многу прецизна пушка), на тие од 4-ката им е направен фејслифтинг, а звукот е одличен, посебно ми се допаѓа како звучи калашот (ко да ќе се распадне у секој момент).
Точно, ај да ги видам на PC дали ќе играат такаОва само конзолашки нубови би го пиеле. :devil3:
www(dot)alteriw(dot)netКој крак да го инсталирам за да играм онлајн?