Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Повелете интересно Филмче.
Може некои го виделе веќе тука, но еве и за другите

дали тоа значи дека ОВОЈ ВИКЕНД ( 07.05 и 08.05 ) можам да ја симнам MW2 (пак ли 11гб??) бесплатно и да ја играм како оригинал? т.е да не се замарам со кракови и сл. срања?

Да тоа значи, без кракови и глупости. А за симнувањето, ако си ја избришал првиот пат ќе ја симнуваш. А ако ја имаш играта настрана од Steam, види овде како да ја преместиш во него.

SCAR-H со холографски нишан. Незнаат што ги снашло.

А Bushmaster ACR уште го немам отклучено.

Добри вести. Само што играв MW2 мултиплеер
Со „финта“
.

Добри вести. Само што играв MW2 мултиплеер
Со „финта“
.

omgg no wayyy! :vozbud: шалам се.. ај кажи што
финта
е тоа?
може и по пп ако не е за мали деца

Пратено.

Ако е во ред да се стави линкот ќе го ставам и тука. За претходниот крак беше.
Ако не, ќе направиме мреажа од ПП.

Кол оф дјути(целиот серијал) е најдобра игра за мене на сите времиња.Едниствен недостаток и е тоа што програмерите толку се внеле во графиката што само има многу малце мисии.Сакам да си ја купам оваа најновата модер варфејр 2 за плејстејшн 3,само не знам колку пари е,и дали е искочена кај нас..

Море мајката. Денеска едно 5 пати завршив прв на мапата.
M4A1 со обичен нишан и grenade launcher, додаток 1 - брзо менување шарзер, додаток 2 - сопирачка моќ, додаток 3 - зголемена прецизност.
Досега најдобра комбинација за мене.

Зошто ја видов темава ...
CoD:MW 2 Ме скрши....кога дознав дека не ќе можам да ја играм на мојот скапан компјутер. И сега собирам пари за ново куќиште , огромна љубов е тоа. Замислете кога ќе ја видам на интернет како некој ја игра , ме повредува :cry:.

Зошто ја видов темава ...
CoD:MW 2 Ме скрши....кога дознав дека не ќе можам да ја играм на мојот скапан компјутер. И сега собирам пари за ново куќиште , огромна љубов е тоа. Замислете кога ќе ја видам на интернет како некој ја игра , ме повредува :cry:.
Dude it's just a fuckin' game:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom