Call of Duty: Modern Warfare 2

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Деновиве се очекува да искочи LAN fix-от од TeknoGods. Веќе има еден крак кој ви дозволува да го отворите онлајн менито, но не наоѓа никакви сервери.
Прегледај го приврзокот 13597
Можно е да се креира сервер од твоја страна, али ти да влегуваш во други неможе(сега за сега). Затоа деновиве TeknoGods ке се прослават и со LAN fix, па ќе можеме да ја играме лан. Само да напоменам, треба да уклучите ПРВО Steam, па Garena. Во „Settings“ ќе го лоцирате кракот(оној кој дава да идете до онлајн мени, iw4mpcrk), и преку него ке ја стартувате играва(преку Garena, се разбира, "Start Game").
Прегледај го приврзокот 13598

НАПОМЕНА: Кракот НЕ СМЕЕ да замени ништо од иконите и фајловите во MW2 директориумот, иначе цела игра ќе отиде у пи*чку мат*ер. Кракот се „вика“ iw4mpcrk, и ќе го ставите во директориумот кај што е инсталирана играта.
За ЛАН-ов не треба никаква оригинална игра, да му одговорам на прашањето на pHiLLiPcHo.

Кракот ќе го upload-ирам на рапидшер, линкови преку репутација :pos: Се шалам ... Пратете ми пп, оние што го сакаат кракот.

--> Сите што ја избришаа играва, гадно се заебаа:bip:
У право што рече пишува и на гарена така кракот не е баш нај нај али Teknogods треба да се прослават во понеделник така што ветија дека ќе биде до тогаш.Повелете форумот за сите нови вести у врска со MW2 >> http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=219

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Играта е прекрасна, пукање на сите страни, една од најдобрите ФПС што сум ги играл. Графика одлична, приказна исто така, за звукот само едно - Hanz Zimmer. Иако малку кратка, сепак неверојатно дизајнирани мисии. Задоволен сум од играта, како цел филм е. Крајот е драма. Повеќе од моите очекувања, играта е 9/10. Поздрав

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Играта е прекрасна, пукање на сите страни, една од најдобрите ФПС што сум ги играл. Графика одлична, приказна исто така, за звукот само едно - Hanz Zimmer. Иако малку кратка, сепак неверојатно дизајнирани мисии. Задоволен сум од играта, како цел филм е. Крајот е драма. Повеќе од моите очекувања, играта е 9/10. Поздрав
да не дробам многу, ова би било и мојот коментар :). Незнаев дека Hanz Zimmer ја композирал музиката но одамна сум негов голем фан.

пишав за да прашам... може некако да се игра мултиплејер? (сеуште немам пробано), и ако неможе што треба да се направи (пач, крак?)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Oд секогаш не барала јака графичка играва :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Мисииве со снајпер на играва се epic.

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Само што ја завршив ,импресии....mehhh.Ја се ложам на оригиналност а оваа игра имаше све исто како и MW1 нуклеарка,снајпер мисии со прајс ,масовки со војници.

Не дека се жалам играта е супер ама очекував повеќе, многу повеќе.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
- Нешто што ме изнервира во играва 11GB за 4-5саата ??? :toe: Многу кратки мисии. Другото е Феноменално :smir:

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
пишав за да прашам... може некако да се игра мултиплејер? (сеуште немам пробано), и ако неможе што треба да се направи (пач, крак?)
Прочитај го постот на Фициани малце погоре. :smir:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Можеби времето е повеќе потрошено на ефектите ама нема врска.Важно почекајте 2-3 недели ќе излезат нови кракови&пачови со кои ќе може мултиплеер:helou:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Прочитај го постот на Фициани малце погоре. :smir:

колку што гледам он за Лан објаснува, односно преку гарена ќе треба да се игра... јас мислев на она обичното мултиплејер играње со кракирани сервери

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ја свртев по 2 дена играње. 7 саата траеше авантурата. Сега, импресии.

Подобра игра од оваа неам играно одкоа знам за себе. Едноставно нема нешто што и фали, или што би променил. Се си е на место. Графика, звук, гејмплеј, детали, приказна, се, се, се си е на место. Мисиите се одлично осмислени, оружјата се феноменални, и ме изненадија, едноставно играва има премногу features, и нема шанси да ти се здосади, колку и да ја играш. Ги надмина моите очекувања. Activision секогаш се добри у она што го праат, така и овој пат. Одлична игра. И давам 100/10, ама баш стотка. Слушнав некои кажа приказната била глупа и несватлива. Нема врска. Едноставно следите докази кои би помогнале за наоѓањето на Макаров во различни земји од светот. Појасно, здравје. Исто слушав дека синглплеерот бил краток. И ова нема врска. Ако вие брзате да ја свртите и пуцате само, и глеате побрзо да ја поминете мисијата, нормално ќе ви се види кратка. Јас си играв полека(полека но сигурно) ,си влагав у филмови, внимавав да не бидам погоден. Не е интересно да брзате. I expirience it. You don't.:wink: Can't wait for CoD 7. Дефинитивно вредеше секој симнат бајт, и потрошеното време, зашо дечките од Activision и Infinity Ward дефинитивно ни „пружија“ одлично искуство. Thank you. Keep up the good work.

колку што гледам он за Лан објаснува, односно преку гарена ќе треба да се игра... јас мислев на она обичното мултиплејер играње со кракирани сервери
Обично мултиплеер, купи си ја оригинал. Dedicated servers нема, што значи нема ни кракувани. Можеби во некој од следните пачови ке стават, али дотогаш играјте синглплеер, или ЛАН (наскоро, се надевам)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Ко што читам постови, баш и не вреди да потрошам 11 гига за 5 саати gameplay :nesum:. А да не зборам па да фрлам 60 евра за играва... :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom