Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти дадов црвено дека ме цитираше иако не спомнав во мојот пост ни име ни бутур - односно сакаш да ме замешаш во кавга која не ми е интересна.gi podrzuva tie sto toj misli deka nema da go smenat imeto
menuvanje na imeto za pola godina ili za 3 godini e isto
Ти дадов црвено дека ме цитираше иако не спомнав во мојот пост ни име ни бутур - односно сакаш да ме замешаш во кавга која не ми е интересна.
нема друга вистина ..
ви треба ремонт на сдсм ...
еее игорче игорче
а вие на бранко се крстите чекате да се врател .. се гледа кој е фирерот кој пали кој гаси кај вас ... сите останати полтрони![]()
Одговорот е едноставен , човекот е природно глуп.Он ,Шема и Крадемарули може комотно да конкурираат, и ке тепаат во прв круг ,за најглупите политичари во Европасе прашувам само како може емилиан да се смее кога груевски им ги зема сите градоначалници со исклучок на струмица и куманово
и ете ако можат евенуално да земат уште еден и уште 3-4 полу градови да не речам села
ЕЕЕЕЕЕЕЕ сироти вие. Колку пати кажав дека сакам и СДСМ и ВМРО да си ги спакуваат куферите и да си одат од земјава, ама очигледно некој мисли дека во Македонија има само ВМРОвчиња и СДСмовчиња. Ама се грешка. Највече ги има како мене на кој им е збогтисано од неспосбни и манипулативни политичари кои ја користат секоја можна прилика за ширење на лаги и невистини за да добијат поени. Ама тоа е. Најтрагично е што се додека членството на овие две партии ги подржава нема спас. Се додека многуте такви како вас кои чекаат партијата да им најде работа бидејќи самите не можете или чекате да се извлече некоја корист од неа не може да се оди напред. Следно нешто ќе се смени стапката на излесеност на 20% па ќе се гледа кој ќе вработи повеќе луѓе тој ќе биде на власт, а за другите ќе се гледа колку што е можно да се демотивираат.
Блазе си ви на вас комуњарчињата дај боже вечно така блазе да ви биде!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Сироти они, ама некако мора да се тешат.:pos2::pos2::pos2:
Те разбрав? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
кој ме разбра ме разбра
се скапав од смеа :wink:
Што је баби мило то јој се снило :pos2:Koj stava kladba deka narodot so protesti kej go bara sdsm nazad na vlast.
ова букиќ ти го кажа да го кажеш или што,па види ти какви протести и нереди имаше у грција па ништо не се смени.Koj stava kladba deka narodot so protesti kej go bara sdsm nazad na vlast.
Koj stava kladba deka narodot so protesti kej go bara sdsm nazad na vlast.