Кој навистина губи гласови?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Извор на веста со која е отворена оваа тема: Sitel
Трн има лоша навика кога се работи за пренесување на изворот на веста со која се користи :smir:

Да го знаев ова, воопшто немаше да пишувам на темава.
Ај чао.

gi podrzuva tie sto toj misli deka nema da go smenat imeto

menuvanje na imeto za pola godina ili za 3 godini e isto
Ти дадов црвено дека ме цитираше иако не спомнав во мојот пост ни име ни бутур - односно сакаш да ме замешаш во кавга која не ми е интересна.

Ти дадов црвено дека ме цитираше иако не спомнав во мојот пост ни име ни бутур - односно сакаш да ме замешаш во кавга која не ми е интересна.

ova ne e kavga ...toa e vistina

:toe:

нема друга вистина ..
ви треба ремонт на сдсм ...
еее игорче игорче
а вие на бранко се крстите чекате да се врател .. се гледа кој е фирерот кој пали кој гаси кај вас ... сите останати полтрони :tapp:

ЕЕЕЕЕЕЕЕ сироти вие. Колку пати кажав дека сакам и СДСМ и ВМРО да си ги спакуваат куферите и да си одат од земјава, ама очигледно некој мисли дека во Македонија има само ВМРОвчиња и СДСмовчиња. Ама се грешка. Највече ги има како мене на кој им е збогтисано од неспосбни и манипулативни политичари кои ја користат секоја можна прилика за ширење на лаги и невистини за да добијат поени. Ама тоа е. Најтрагично е што се додека членството на овие две партии ги подржава нема спас. Се додека многуте такви како вас кои чекаат партијата да им најде работа бидејќи самите не можете или чекате да се извлече некоја корист од неа не може да се оди напред. Следно нешто ќе се смени стапката на излесеност на 20% па ќе се гледа кој ќе вработи повеќе луѓе тој ќе биде на власт, а за другите ќе се гледа колку што е можно да се демотивираат.

се прашувам само како може емилиан да се смее кога груевски им ги зема сите градоначалници со исклучок на струмица и куманово
и ете ако можат евенуално да земат уште еден и уште 3-4 полу градови да не речам села
Одговорот е едноставен , човекот е природно глуп.Он ,Шема и Крадемарули може комотно да конкурираат, и ке тепаат во прв круг ,за најглупите политичари во Европа :toe:

ЕЕЕЕЕЕЕЕ сироти вие. Колку пати кажав дека сакам и СДСМ и ВМРО да си ги спакуваат куферите и да си одат од земјава, ама очигледно некој мисли дека во Македонија има само ВМРОвчиња и СДСмовчиња. Ама се грешка. Највече ги има како мене на кој им е збогтисано од неспосбни и манипулативни политичари кои ја користат секоја можна прилика за ширење на лаги и невистини за да добијат поени. Ама тоа е. Најтрагично е што се додека членството на овие две партии ги подржава нема спас. Се додека многуте такви како вас кои чекаат партијата да им најде работа бидејќи самите не можете или чекате да се извлече некоја корист од неа не може да се оди напред. Следно нешто ќе се смени стапката на излесеност на 20% па ќе се гледа кој ќе вработи повеќе луѓе тој ќе биде на власт, а за другите ќе се гледа колку што е можно да се демотивираат.

Изненадувачки излезеноста од избори на избори е повисока и повисока, веројатно поради тие кафански муабети, и бистрење на политики, кои немаат никаква врска со политиката во МКД.... (за оваа година не сум сигурен, ама мислам дека е помала)

lol
ставате статија од сител која под дифотл и од авион се гледа дека е на вмро...
прво падот на рејтигот на сдсм на сдсм за 180 000 гласови е долг 5 години
а падот на вмро од мината година за 140 000 гласови е долг 9 месеци
ако ги поделите изгубените гласови со периодот кој минал тогаш ќе видите дека вмро губи многу брзо рејтинг .....

И тоа е голем пад за толку краток период .
Али ипак малце смешно ми е се фатиле за рејтингот на сдсм кога сдсм (по којзнае кој пат го кажувам ова) е утепано и ќораво и сакато и е во слободен пад со рејтингот...
А вмро толку се испофали дека се семоќни .....и јаки ..
И не знам ако сдсм е утепано зошто се правдате за рејтингорт освен ако навистина ви е паднат.

SDSM koga pobeduval izlezenosta bila do 72%
Tie 16-18% sto ne izleguvaat na glasanje od 2006 navaka se glasaci protiv dpmne. Tie gi nema, nikoj ne gi pridobil.
Inaku moze malku da se pojasni i za izbirackiot spisok kako i za toa kolku vishok materijal e odstampan. Se, se znae ama za koga se cuva fakturata kje vidime.
Dpmne sozdava edna fama deka site osven niv se za promena na idnetitetot sto sekako ne e tocno.
Koga kje gosmenat imeto kje trubat deka uspeale za nasa srekja da pominat samo so menuvanje na imeto , a ne kako sto sakale sdsm i ostanatite so promena i na idnetitet..bla bla....
Mene barem mi se prozirni kako шишеџам:helou:

ке помине и предизборната еуфорија ,сликањето лажните ветувања,и каментемелници... се ке си остане како што било а богами БЕТЕР =бидејки пари се нема,,економијата ни е во колапс а ребаланс, економистот со просек 6,1 ке правел дури најрано во мај... касниме еееееееее ,,, единствено што им преостанува бричење,,,,,
со ЏАМ за шишето се знае местото

Koj stava kladba deka narodot so protesti kej go bara sdsm nazad na vlast.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Сироти они, ама некако мора да се тешат.:pos2::pos2::pos2:
Блазе си ви на вас комуњарчињата дај боже вечно така блазе да ви биде!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
кој ме разбра ме разбра :)
се скапав од смеа :wink:
Те разбрав? :pos2:

****DER, stavas kladba, ne sum nesto bogat ama edno gezme mozam da platam ako izgubam.
Batali drugite muabeti, Da ili NE.

Koj stava kladba deka narodot so protesti kej go bara sdsm nazad na vlast.
ова букиќ ти го кажа да го кажеш или што,па види ти какви протести и нереди имаше у грција па ништо не се смени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom