Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ја шиткам зашто уште ја неам земено. Али може ова да е и некој начин со ваква шпекулација да се даде внимание на ова а да се заборави на скандалот со картите. Сепак Велија и Хари се добри другарчиња, не е чудо да се договориле нешто:tapp:

Боко стоко со мајмуни ли ке играш:uvo:брука еј...немам коментар едноставно...ова ке биде дефинитивно најголем срам.

Да прашам дали знае некој тренингот на шпанците дали ке може да иде да се гледа??? Мислам дека имаат тренинг у вторник у 21 30 па дали може да идам да ги глеам

Да прашам дали знае некој тренингот на шпанците дали ке може да иде да се гледа??? Мислам дека имаат тренинг у вторник у 21 30 па дали може да идам да ги глеам

Нема да може да се гледа 100%
Кажаа на вести и пишуваше во новини

Сега фали уште да го повикаат Слави Трифонов од Бугарија како ексклузивен гост. Харалампие и се е можно.
ФФМ-ОСТАВКА

:леле: омг како се изнервирав кога слушнав дека она одвратното суштество ќе ја "забавувало" публиката. Една утеха повеќе зошто немам карта.
Порака до сите кои ќе сте таму, да го исвиркате најмногу што можете!

:леле: омг како се изнервирав кога слушнав дека она одвратното суштество ќе ја "забавувало" публиката. Една утеха повеќе зошто немам карта.
Порака до сите кои ќе сте таму, да го исвиркате најмногу што можете!

ООО И ТОА КАКО СИГУРЕН СУМ ДЕКА ЦЕЛ СТАДИОН ЌЕ ГО ИСВИРКУВА
НЕМА ДА МУ ТЕКНЕ ПОВЕЌЕ ВО ЈАВНОСТ ДА СЕ ПОЈАВИ И НЕ САМО ИЗРОДОТ ТУКУ И МАЈМУНОТ ПРИЛЕПСКИ

Немаат срам тие од ништо педери едни

Абе дечки, дај не зафркавајте, не е можно Боки 13 да пее на стадион. Дајте некој линк за доказ!

Абе дечки, дај не зафркавајте, не е можно Боки 13 да пее на стадион. Дајте некој линк за доказ!

И ја го викам истото, сигурно ова е намерно изнесено во јавност да се одвлече вниманието од скандалот со картите и да се збори за ова сеа :toe: А ако стварно пее... БРУКА!:tapp:

Во музичкиот хепенинг што ќе се одвива пред почетокот на натпреварот и на полувремето, најавено е учество и на шоуменот Боки 13-ка. Тој сам се понудил кај раководните луѓе на ФФМ да биде дел од шоуто.
- За настап во музичкиот дел се понуди и Боки 13-ка. Нека има забава за публиката - изјави претседателот на ФФМ, Хари Хаџи-Ристески.-Со боки забава не фала шупаку?
ова ми го прати еден другар не е онлајн да ми каже од каде му е текстов

Секој ден нови глупости.Не ми се верува ова. :tapp:
Од толку пеачи во права смисла на зборот,овој да го викнат :nenene:

Во музичкиот хепенинг што ќе се одвива пред почетокот на натпреварот и на полувремето, најавено е учество и на шоуменот Боки 13-ка. Тој сам се понудил кај раководните луѓе на ФФМ да биде дел од шоуто.
- За настап во музичкиот дел се понуди и Боки 13-ка. Нека има забава за публиката - изјави претседателот на ФФМ, Хари Хаџи-Ристески.-Со боки забава не фала шупаку?
ова ми го прати еден другар не е онлајн да ми каже од каде му е текстов
od spic e tekstov.

namesto da stavat na poluvreme nekoi razgoleni zenski da igraat, da ne recam tancarki (moze i striptizerki, nikoj nema da se zali) tie ke ni dadat da go gledamo ovja pederov, bog da cuva so vakvi luge, znaci za ovoj natprevar ja pominaa sekoja granica.

не ова финтава со бокица им е,за педери да идат поише на утакмици
кај педерите се парите,затова е се ова:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom