Како може да нема на ТВ, кога стадионот е најголемата реклама на Владата и македонскиот фудбал? Вие нормални ли сте. Ви ствараат психоза за да плаќате по 1000 денари за карта. Нормално дека ќе има пренос. Од пренос ТВ станиците заработуваат пари.Има некој официјална информација дали ќе има на ТВ? Се збори дека можно е да нема.
Јас купив карта за 200 денари првиот ден од билетара. Прашувам бидејќи во весник пред неколку недели пишуваше дека ќе нема пренос за Македонија, мислам дека до сеа на ниту една телевизија нема реклама. Викаат дека според договорот телевизијата во Шпанија треба да биде единствена која ќе пренесува. Сепак се надевам дека ќе има пренос, и порано имало вакви најави па имало преност. Ќе биде голема срамота да нема.Како може да нема на ТВ, кога стадионот е најголемата реклама на Владата и македонскиот фудбал? Вие нормални ли сте. Ви ствараат психоза за да плаќате по 1000 денари за карта. Нормално дека ќе има пренос. Од пренос ТВ станиците заработуваат пари.
Од отварањето на салата БТ немаше пренос на телевизија, само едно десетина минути... Но се зборува дека мечот ќе биде пренесуван од ТВ Сител :raz: Правата ги има откупено Шпанската телевизија за 500.000 евраКако може да нема на ТВ, кога стадионот е најголемата реклама на Владата и македонскиот фудбал? Вие нормални ли сте. Ви ствараат психоза за да плаќате по 1000 денари за карта. Нормално дека ќе има пренос. Од пренос ТВ станиците заработуваат пари.
Абе ти се читаш ли што збориш?Од отварањето на салата БТ немаше пренос на телевизија, само едно десетина минути... Но се зборува дека мечот ќе биде пренесуван од ТВ Сител :raz: Правата ги има откупено Шпанската телевизија за 500.000 евра![]()
Глобтротерс не се обични циркузанти, тие се атракција и првиот тим кој победил екипа од НБА лигата.Абе ти се читаш ли што збориш?
За отварањето на Борис Трајковски беа циркузантите Глоубтротерс.
За отварањето на Филип II настапува македонската фудбалска репрезентација и Шпанија (втора светска фудбалска сила).
Е како немаше, јас гледав на Собраниски канал и траеше некои 40-тина минути и повеќе. :raz:Од отварањето на салата БТ немаше пренос на телевизија, само едно десетина минути... Но се зборува дека мечот ќе биде пренесуван од ТВ Сител :raz: Правата ги има откупено Шпанската телевизија за 500.000 евра![]()
1. Имаше на собраниски канал но покажаа само пет-шест минути од кошарката1. Е како немаше, јас гледав на Собраниски канал и траеше некои 40-тина минути и повеќе. :raz:
2. Инаку и да не откупи ниедна телевизија пренос (што не верувам), сигурно ќе им го дадат гага на МТВ како возврат на постојано емитување на Владини реклами. :pop:
И јас се сложувам со тебе, првиот ден купив четири билети зашто само толку ми требаа. Да знаев дека ќе снема ќе купев најмалце десет и ќе ги продавав по 200 денари на оние кои знам дека би навивале, а не вака кај некои идиоти да завршат картите, кај нашминкани дами и костумосани директори :nerv:Секој можеше да купи повеќе карти и да прај бизнис ја првиот ден купив карта имаше уште можев да земам али не сум таков.Помислив дека нема да има идиоти кој ќе купат по 10 карти нека цркнат се да им еам луге неможат карти да најдат по реална цена ја лично за инат не би купил од препродавачи нека им скапат картите :nerv:.Се неривирам шо не се нумерирани да си отидам ко чоек на утакмица не у седум саат да дремам ќе се осеќам ко у африка да сум
По се изгледа дека ќе има замена на ненумерираните со нумерирани. Мене така сабајле ми кажаа и ги дадов да ми ги заменат. Колку е ова точно не знам зашто сеуште нема официјално на странава од ФФМ.Секој можеше да купи повеќе карти и да прај бизнис ја првиот ден купив карта имаше уште можев да земам али не сум таков.Помислив дека нема да има идиоти кој ќе купат по 10 карти нека цркнат се да им еам луге неможат карти да најдат по реална цена ја лично за инат не би купил од препродавачи нека им скапат картите :nerv:.Се неривирам шо не се нумерирани да си отидам ко чоек на утакмица не у седум саат да дремам ќе се осеќам ко у африка да сум