Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
затава никојпат нема да има салам фудбал у таа држава.
Заради такви несмасни зделки.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Има некој официјална информација дали ќе има на ТВ? Се збори дека можно е да нема.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Има некој официјална информација дали ќе има на ТВ? Се збори дека можно е да нема.
Како може да нема на ТВ, кога стадионот е најголемата реклама на Владата и македонскиот фудбал? Вие нормални ли сте. Ви ствараат психоза за да плаќате по 1000 денари за карта. Нормално дека ќе има пренос. Од пренос ТВ станиците заработуваат пари.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Како може да нема на ТВ, кога стадионот е најголемата реклама на Владата и македонскиот фудбал? Вие нормални ли сте. Ви ствараат психоза за да плаќате по 1000 денари за карта. Нормално дека ќе има пренос. Од пренос ТВ станиците заработуваат пари.
Јас купив карта за 200 денари првиот ден од билетара. Прашувам бидејќи во весник пред неколку недели пишуваше дека ќе нема пренос за Македонија, мислам дека до сеа на ниту една телевизија нема реклама. Викаат дека според договорот телевизијата во Шпанија треба да биде единствена која ќе пренесува. Сепак се надевам дека ќе има пренос, и порано имало вакви најави па имало преност. Ќе биде голема срамота да нема.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Од отварањето на салата БТ немаше пренос на телевизија, само едно десетина минути... Но се зборува дека мечот ќе биде пренесуван од ТВ Сител :raz: Правата ги има откупено Шпанската телевизија за 500.000 евра :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Од отварањето на салата БТ немаше пренос на телевизија, само едно десетина минути... Но се зборува дека мечот ќе биде пренесуван од ТВ Сител :raz: Правата ги има откупено Шпанската телевизија за 500.000 евра :)
Абе ти се читаш ли што збориш? :)

За отварањето на Борис Трајковски беа циркузантите Глоубтротерс.
За отварањето на Филип II настапува македонската фудбалска репрезентација и Шпанија (втора светска фудбалска сила).

Ама најмалку за тоа. Стадионот е одлично место за рекламирање, затоа што нема некој што не би гледал и на ТВ :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Абе ти се читаш ли што збориш? :)

За отварањето на Борис Трајковски беа циркузантите Глоубтротерс.
За отварањето на Филип II настапува македонската фудбалска репрезентација и Шпанија (втора светска фудбалска сила).
Глобтротерс не се обични циркузанти, тие се атракција и првиот тим кој победил екипа од НБА лигата.
Мислам дека ќе има пренос, но засега нема најава од ниту една Македонска телевизија.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Е како немаше, јас гледав на Собраниски канал и траеше некои 40-тина минути и повеќе. :raz:

Инаку и да не откупи ниедна телевизија пренос (што не верувам), сигурно ќе им го дадат гага на МТВ како возврат на постојано емитување на Владини реклами. :pop:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Секој можеше да купи повеќе карти и да прај бизнис ја првиот ден купив карта имаше уште можев да земам али не сум таков.Помислив дека нема да има идиоти кој ќе купат по 10 карти нека цркнат се да им еам луге неможат карти да најдат по реална цена ја лично за инат не би купил од препродавачи нека им скапат картите :nerv:.Се неривирам шо не се нумерирани да си отидам ко чоек на утакмица не у седум саат да дремам ќе се осеќам ко у африка да сум

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
1. Е како немаше, јас гледав на Собраниски канал и траеше некои 40-тина минути и повеќе. :raz:

2. Инаку и да не откупи ниедна телевизија пренос (што не верувам), сигурно ќе им го дадат гага на МТВ како возврат на постојано емитување на Владини реклами. :pop:
1. Имаше на собраниски канал но покажаа само пет-шест минути од кошарката
2. Уште еднаш ќе кажам, правата за фудбалот ги има откупено Шпанската телевизија, така да кој ќе сака да емитува ќе треба со неа да се договора, владата нема врска со ова.

Секој можеше да купи повеќе карти и да прај бизнис ја првиот ден купив карта имаше уште можев да земам али не сум таков.Помислив дека нема да има идиоти кој ќе купат по 10 карти нека цркнат се да им еам луге неможат карти да најдат по реална цена ја лично за инат не би купил од препродавачи нека им скапат картите :nerv:.Се неривирам шо не се нумерирани да си отидам ко чоек на утакмица не у седум саат да дремам ќе се осеќам ко у африка да сум
И јас се сложувам со тебе, првиот ден купив четири билети зашто само толку ми требаа. Да знаев дека ќе снема ќе купев најмалце десет и ќе ги продавав по 200 денари на оние кои знам дека би навивале, а не вака кај некои идиоти да завршат картите, кај нашминкани дами и костумосани директори :nerv:

И доста правиме муабет за билетите, ајде да почнеме со формации и комбинации за она како ќе му се спротиставиме на европскиот првак :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
По се изгледа дека ќе има замена на ненумерираните со нумерирани. Мене така сабајле ми кажаа и ги дадов да ми ги заменат. Колку е ова точно не знам зашто сеуште нема официјално на странава од ФФМ.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Абе каква замена, што зборуваш??? :raz:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Аууу се нервирам, веќе 5 дена барам карти и никако да најдам. Бев на одмор до понеделникот и кога се вратив се распродадено. Сигурно има на плоштад препродавачи?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Има официјално, замена на билетите :raz:
Код:
http://ffm.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=284%3A2009-08-07-11-31-10&catid=55%3Avesti-prva-stories-410-200&Itemid=97&lang=en

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom