Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.788
Ја ги иам картите дирекно од Неџмедин Мемети за на Север!
(колку сум глуп по грешка гласав за Шпанија)

И Арбен Шакири за да се прости од националниот дрес сеа кажаа на А1
Артим

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ја ги иам картите дирекно од Неџмедин Мемети за на Север!
(колку сум глуп по грешка гласав за Шпанија)

И Арбен Шакири за да се прости од националниот дрес сеа кажаа на А1
сакаш да кажеш АРТИМ ШАЌИРИ

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
абе казаа дека им ги зеле картите на тие препродаваците и реков кој мозе нека иде до билетари мозе ке најде али треба да објават на ффм

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
утре ако не ми искочи нешто не палнирано ќе отидам до билетара да проверам дали има уште карти.

п.с на која телевизија кажале ?
брат прееска на вестите на алфа тв кажаа дека има карти во билетарница,утре одам и зимам ако има дај боже да има

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
абе ја иам 18 години ти имас 14 не ми казувај за фудбал знам дека нема веке карти казаа од ффм мозе има уште една за татко ти што му цувал тој пријателот не биди глуп не ги лази лугето безвезе да идад до ффм ако имаше ке казеа ффм и ке имаше редици за карти

И што ако имаш 18 демек јас појма немам,што кој курац ако си поголем?ПА ФАЛА БОГУ ЌЕ КАЖАТ ЗА ДА НЕ ГИ ЗАМАРААТ И ПЛУС НИКОЈ НЕ МУ ЧУВАЛ НА ТАТКО МИ ТАКА ДА ИМА УТРЕ ЌЧЕ ВИДИМЕ ПОЗ!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тие што купиле по 1000 карти се ретардирани нема шанси ко прво да ги продадат сите дупло.Ако ги фатиле и вратиле во билетарница топ народов ќе може да си купи по реална цена зашто да даваат повеќе пари за нечиј интерес ебате простаците.Нека скапат во затвор сега.Сакам да има народ на стадион не пола да биде празен ради дебили.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Па тоа е финтата да се вратат каритите од идиотите кои ги препродаваа и да се вратат кај билетарите ова мозе да се очекува уште утре некој нека иде па ке казе што направил

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Ај вајда ова ќе им биде за памет на ФФМ, а картиве се многу едноставни за правење фалсификати, немаат ни жиг ни ништо. А не си ни нумерирани, па ќе биде весело кога ќе се препуни стадионот.

Z

ziko bt

Гостин
Никој не може да предвиди колкава е заканата по безбедноста на гледачите на новата Северна трибина на стадионот „Филип Втори“ во Скопје, која ќе има огнена крштевка на 12 овој месец, на натпреварот меѓу фудбалските селекции на Македонија и на европскиот шампион Шпанија. Ова е предупредувањето на архитектот Мирослав Грчев, а како причина за ова ја наведува брзината со која таа се градеше.
http://spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=915&ArticleID=35732

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Никој не може да предвиди колкава е заканата по безбедноста на гледачите на новата Северна трибина на стадионот „Филип Втори“ во Скопје, која ќе има огнена крштевка на 12 овој месец, на натпреварот меѓу фудбалските селекции на Македонија и на европскиот шампион Шпанија. Ова е предупредувањето на архитектот Мирослав Грчев, а како причина за ова ја наведува брзината со која таа се градеше.
http://spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=915&ArticleID=35732
Се надевам дека ова се само глупости типични за Велија кој сака да фрли дамка на се што е направено од владава, не за друго, јас имам карта за север:).
На север ќе бидат многу гости, видни луѓе од Шпанија, политичари од Македонија, вајда премиерот и претседателот, па не верувам дека може да има некакви проблеми со издржливоста. Бетон се искусна градежна фирма и верувам дека добро си ја завршиле работата.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Тотално срање.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Ниту ги фатиле ниту се вратени....Ни денес немало карти на билетара лично морав да купам од глупавите препродавачи зошто ми се смачи да чекам да ги фатат и да ги вратат картите:nerv:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ниту ги фатиле ниту се вратени....Ни денес немало карти на билетара лично морав да купам од глупавите препродавачи зошто ми се смачи да чекам да ги фатат и да ги вратат картите:nerv:
За колку пари шиткаат ???

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Јас ги купив по 300денари:pipi:

Член од
30 октомври 2008