Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја ги иам картите дирекно од Неџмедин Мемети за на Север!
(колку сум глуп по грешка гласав за Шпанија)

И Арбен Шакири за да се прости од националниот дрес сеа кажаа на А1

Артим

Ја ги иам картите дирекно од Неџмедин Мемети за на Север!
(колку сум глуп по грешка гласав за Шпанија)

И Арбен Шакири за да се прости од националниот дрес сеа кажаа на А1

сакаш да кажеш АРТИМ ШАЌИРИ

абе казаа дека им ги зеле картите на тие препродаваците и реков кој мозе нека иде до билетари мозе ке најде али треба да објават на ффм

утре ако не ми искочи нешто не палнирано ќе отидам до билетара да проверам дали има уште карти.

п.с на која телевизија кажале ?

брат прееска на вестите на алфа тв кажаа дека има карти во билетарница,утре одам и зимам ако има дај боже да има

абе ја иам 18 години ти имас 14 не ми казувај за фудбал знам дека нема веке карти казаа од ффм мозе има уште една за татко ти што му цувал тој пријателот не биди глуп не ги лази лугето безвезе да идад до ффм ако имаше ке казеа ффм и ке имаше редици за карти

И што ако имаш 18 демек јас појма немам,што кој курац ако си поголем?ПА ФАЛА БОГУ ЌЕ КАЖАТ ЗА ДА НЕ ГИ ЗАМАРААТ И ПЛУС НИКОЈ НЕ МУ ЧУВАЛ НА ТАТКО МИ ТАКА ДА ИМА УТРЕ ЌЧЕ ВИДИМЕ ПОЗ!

Тие што купиле по 1000 карти се ретардирани нема шанси ко прво да ги продадат сите дупло.Ако ги фатиле и вратиле во билетарница топ народов ќе може да си купи по реална цена зашто да даваат повеќе пари за нечиј интерес ебате простаците.Нека скапат во затвор сега.Сакам да има народ на стадион не пола да биде празен ради дебили.

Па тоа е финтата да се вратат каритите од идиотите кои ги препродаваа и да се вратат кај билетарите ова мозе да се очекува уште утре некој нека иде па ке казе што направил

Ај вајда ова ќе им биде за памет на ФФМ, а картиве се многу едноставни за правење фалсификати, немаат ни жиг ни ништо. А не си ни нумерирани, па ќе биде весело кога ќе се препуни стадионот.

Никој не може да предвиди колкава е заканата по безбедноста на гледачите на новата Северна трибина на стадионот „Филип Втори“ во Скопје, која ќе има огнена крштевка на 12 овој месец, на натпреварот меѓу фудбалските селекции на Македонија и на европскиот шампион Шпанија. Ова е предупредувањето на архитектот Мирослав Грчев, а како причина за ова ја наведува брзината со која таа се градеше.
http://spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=915&ArticleID=35732

Никој не може да предвиди колкава е заканата по безбедноста на гледачите на новата Северна трибина на стадионот „Филип Втори“ во Скопје, која ќе има огнена крштевка на 12 овој месец, на натпреварот меѓу фудбалските селекции на Македонија и на европскиот шампион Шпанија. Ова е предупредувањето на архитектот Мирослав Грчев, а како причина за ова ја наведува брзината со која таа се градеше.
http://spic.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=915&ArticleID=35732

Се надевам дека ова се само глупости типични за Велија кој сака да фрли дамка на се што е направено од владава, не за друго, јас имам карта за север:).
На север ќе бидат многу гости, видни луѓе од Шпанија, политичари од Македонија, вајда премиерот и претседателот, па не верувам дека може да има некакви проблеми со издржливоста. Бетон се искусна градежна фирма и верувам дека добро си ја завршиле работата.

Тотално срање.

Ниту ги фатиле ниту се вратени....Ни денес немало карти на билетара лично морав да купам од глупавите препродавачи зошто ми се смачи да чекам да ги фатат и да ги вратат картите:nerv:

Ниту ги фатиле ниту се вратени....Ни денес немало карти на билетара лично морав да купам од глупавите препродавачи зошто ми се смачи да чекам да ги фатат и да ги вратат картите:nerv:

За колку пари шиткаат ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom