Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
абе ја иам 18 години ти имас 14 не ми казувај за фудбал знам дека нема веке карти казаа од ффм мозе има уште една за татко ти што му цувал тој пријателот не биди глуп не ги лази лугето безвезе да идад до ффм ако имаше ке казеа ффм и ке имаше редици за карти

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
абе шо машки полов орган отекувате со глупости на темаваа не ми е јасно.. татко ми, татко ти, пријател на татко ти жими таквото, никој не ви е крив шо не си купивте карти на време..

иначе Јонуз го објави списокот на повикани играчи за утакмицата.. Повикани се 17 играчи од јунските квалификациони дуели, а единствено ново име е Агим Ибраими, напаѓачот на љубљанска Олимпија. Ибраими, лани настапуваше за австрискиот шампион Ред Бул Салзбург, а беше редовен член на младата македонска репрезентација додека нејзин селектор беше токму Јонуз.

голмани:
Nikoloski Jane AEP Pafos Kipar
Pacovski Tome Zerminal Bersot Belgium

одбрана:
Sedloski Goce Matersburg Austria
Mitreski Igor Enerji Kotbus Germany
Lazarevski Vlade Polonija Poland
Popov Goran Herenven Holand
Noveski Nikolce Majnc 05 Germany
Mojsov Daniel Makedonija GP

среден ред:
Sumulikoski Velice - Preston England
Grozdanoski Vlatko - Vojvodina Serbia
Tasevski Darko - Levski Bugarija
Despotovski Filip - Vorskla Ukraina
Georgievski Slavco - Ulsan Hjundai S.Korea

напад:

Pandev Goran - Lacio Italy
Naumoski Ilco - Matersburg Austria
Stojkov Aco - Nire|ihaza S. Hungary
Ivanovski Filip - Polonija Poland
Ibraimi Agim - Olimpija Slovenia

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
друзе земав ја карта на север али овој несо објаснува не сфака дека нема карти а иначе за шпанија го има составот кој ке дојде или уште го нема

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Koj ima karti so ne odi so se predomislis sakam da zemam 3 :helou: mnogu mi trebat

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Уф ми олесна, конечно најдов 5 карти за северна трибина:vozbud::vozbud::vozbud:. Доаѓаме од Кавадарци на 12-ти да навиваме за Македонија. Има да вриееее але але :oeoeoe:...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Еве најнова информација сеа слушнав имаат срека тие со не зеле карти денес полицијата фатила неколку лица што препроадавале карти им ги земале и мозе повтрно да се продаваат како што слунав фала богу и полицјава да направи нешто асално.Добро што си зедов карта првиот ден сеа ке пцуеф се и сешто ке грми на 12 ти МАКЕДОНИЈА

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Еве најнова информација сеа слушнав имаат срека тие со не зеле карти денес полицијата фатила неколку лица што препроадавале карти им ги земале и мозе повтрно да се продаваат како што слунав фала богу и полицјава да направи нешто асално.Добро што си зедов карта првиот ден сеа ке пцуеф се и сешто ке грми на 12 ти МАКЕДОНИЈА
Не се криви тие што купиле, туку тие што им дале да купат толкав голем број на карти, како што слушнав околу 2000 карти земал некој.:tapp:
Не дека ги оправдувам туку мора нешто да измислат за да добијат некој денар плус. Криви се тие што дозволуваат да се купат толкав број на карти.:tapp:Мафија ради, Хари и компанија...

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
сега кажаа на вестите на телевизија дека има карти во билетарниците кај стадионот колку е точно не знам

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Кој нема карта нека иде да види барем тој со зивее во град негде ја за мене не се секирам си земав карта уште првиот ден за север али за другите ми е има луге што сакаат да идат а немаат карта затоа проверете

Казаа дека им ги земале на препродвачите па мозе стварно ги вратиле кај билетарите картите

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
утре ако не ми искочи нешто не палнирано ќе отидам до билетара да проверам дали има уште карти.

п.с на која телевизија кажале ?

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
Ја ги иам картите дирекно од Неџмедин Мемети за на Север!
(колку сум глуп по грешка гласав за Шпанија)

абе шо машки полов орган отекувате со глупости на темаваа не ми е јасно.. татко ми, татко ти, пријател на татко ти жими таквото, никој не ви е крив шо не си купивте карти на време..

иначе Јонуз го објави списокот на повикани играчи за утакмицата.. Повикани се 17 играчи од јунските квалификациони дуели, а единствено ново име е Агим Ибраими, напаѓачот на љубљанска Олимпија. Ибраими, лани настапуваше за австрискиот шампион Ред Бул Салзбург, а беше редовен член на младата македонска репрезентација додека нејзин селектор беше токму Јонуз.

голмани:
Nikoloski Jane AEP Pafos Kipar
Pacovski Tome Zerminal Bersot Belgium

одбрана:
Sedloski Goce Matersburg Austria
Mitreski Igor Enerji Kotbus Germany
Lazarevski Vlade Polonija Poland
Popov Goran Herenven Holand
Noveski Nikolce Majnc 05 Germany
Mojsov Daniel Makedonija GP

среден ред:
Sumulikoski Velice - Preston England