Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
А што ќе се деси со Јужна ќе се реновира или ќе се руши?

Nitu ke se rusi nitu ke se renovira si ostanuva ista:)
Ми нема логика другиве трибини да се нови а јужна прљава да остане со семки,весници и слично.Треба барем да се реновира да заличи малце.А и со Шпанија да биде исчистено малце не мислам на весник да седам.

А што ќе се деси со Јужна ќе се реновира или ќе се руши?

Какво рушење што и фали на Јужна? Освен столовите не гледам друга потреба за подетална анализа. Кровот не го оправдувам да се менува само за да изгледа којзнае како стадионот, освен ако оценат дека е небезбеден што сепак не постои таков ризик но го велам тоа ако, во случај да има причина,вака Јужна си останува како одлично изведен дел од стадионот од порано.

Само столчиња и требаат од внатрешната страна, и евентуално кровот за да добие стадионот ист изглед. Кога сме кај кровот, малку ми е чудно што го направија проѕирен (пластика, што ли е...), затоа што ги знаеме временските услови во Скопје. Некогаш е пекол и само сенката од кровот на Јужна помага. Ако го изменат кровот, незнам дали ќе се трпи...

Уффф глеам сите се жалат нема карти.. јас денеска дојдов од одмор, среќа што го напнав татко ми уште од 27ми да иде по карти... секој ден у 7 сабалје бил пред билетара додека не ми купил 3 карти како што му кажав.. Има да го частам пакет пиво сеа :)

Кровот не го оправдувам да се менува само за да изгледа којзнае како стадионот, освен ако оценат дека е небезбеден што сепак не постои таков ризик но го велам тоа ако, во случај да има причина,вака

ти негледаш, ама друг гледа :)
ќе се менува стариот дотраен лим со лексан

Ќе ми каже некој, дали се продават и дали има уште карти во Ресен? :)

Инаку топ е трибината :vozbud:

Чак Норис успеал да купи карти за Македонија - Шпанија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom