Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
А што ќе се деси со Јужна ќе се реновира или ќе се руши?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Nitu ke se rusi nitu ke se renovira si ostanuva ista:)
Ми нема логика другиве трибини да се нови а јужна прљава да остане со семки,весници и слично.Треба барем да се реновира да заличи малце.А и со Шпанија да биде исчистено малце не мислам на весник да седам.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
А што ќе се деси со Јужна ќе се реновира или ќе се руши?
Какво рушење што и фали на Јужна? Освен столовите не гледам друга потреба за подетална анализа. Кровот не го оправдувам да се менува само за да изгледа којзнае како стадионот, освен ако оценат дека е небезбеден што сепак не постои таков ризик но го велам тоа ако, во случај да има причина,вака Јужна си останува како одлично изведен дел од стадионот од порано.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.792
Само столчиња и требаат од внатрешната страна, и евентуално кровот за да добие стадионот ист изглед. Кога сме кај кровот, малку ми е чудно што го направија проѕирен (пластика, што ли е...), затоа што ги знаеме временските услови во Скопје. Некогаш е пекол и само сенката од кровот на Јужна помага. Ако го изменат кровот, незнам дали ќе се трпи...

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Уффф глеам сите се жалат нема карти.. јас денеска дојдов од одмор, среќа што го напнав татко ми уште од 27ми да иде по карти... секој ден у 7 сабалје бил пред билетара додека не ми купил 3 карти како што му кажав.. Има да го частам пакет пиво сеа :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кровот не го оправдувам да се менува само за да изгледа којзнае како стадионот, освен ако оценат дека е небезбеден што сепак не постои таков ризик но го велам тоа ако, во случај да има причина,вака

ти негледаш, ама друг гледа :)
ќе се менува стариот дотраен лим со лексан

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Ќе ми каже некој, дали се продават и дали има уште карти во Ресен? :)

Инаку топ е трибината :vozbud:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Чак Норис успеал да купи карти за Македонија - Шпанија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom