Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе,мене за со Холандија шо не ме пуштија?

Не се киксајте.Деца до 4години без пари?Се е со пари треба и источна и западна да ги праат.

Па ти имаш 14 години... јас на таа возраст бев повисок од просечен маж :pos:

И што сакаш да кажеш дека си бил висок и те сметале за полнолетен не ти барале лична карта и сите девојчиња те посакувале?

Па тоа беше пред 4 години и јас бев сликан на влезниците и џабе со една карта со татко ми не не пуштија.Кога идеме на стадион за Работнички пошто собирав топки до прошла сезона и нормално татко ми ќе ме однесе и да не се враќа иди ми дојди ми курот да си игра да влезе на стадион и не го пуштаат карта му вика 100 ден а не па за репрезентација плус Шпанија доаѓа.:nesum:

И што сакаш да кажеш дека си бил висок и те сметале за полнолетен не ти барале лична карта и сите девојчиња те посакувале?
Ццц... сакам да кажам дека на 14 години и не си толку мал за да не плаќаш билет, а не верувам дека децата кои имаат по пет-шест години плаќаат билети :raz:

Ццц... сакам да кажам дека на 14 години и не си толку мал за да не плаќаш билет, а не верувам дека децата кои имаат по пет-шест години плаќаат билети :raz:

Не веруваш?Сакаш да имаме и западна и источна трибина и 35илјади гледачи?Епа почни да веруваш.

zlp1lg.jpg

:helou:

Парите од билетите одат за ФФМ, додека стадионот го гради владата... Така да овие пари немаат врска со изградбата на трибините. Од билети се очекува приход од 100.000 евра, од ТВ права 500.000 евра, исто и од реклами :)

Парите од билетите одат за ФФМ, додека стадионот го гради владата... Така да овие пари немаат врска со изградбата на трибините. Од билети се очекува приход од 100.000 евра, од ТВ права 500.000 евра, исто и од реклами :)

Идат у ффм хари си ги бута у џеб и си гради куќа на хаваи.Ние тука се караме а он ужива дај не ми шири бош муабети те молам.

Идат у ффм хари си ги бута у џеб и си гради куќа на хаваи.Ние тука се караме а он ужива дај не ми шири бош муабети те молам.
Абе дете... ај ти не кажувај бош муабети, не ми е гајле Хаџи Ристески шо прави, ти кажувам кај одат парите... Плус стадионот не е во сопственост на ФФМ туку беше на некое јавно претпријатие и град Скопје... не ми текнува сега. Така да нема логика ФФМ да дава пари за изградба на стадионот.

Абе дете... ај ти не кажувај бош муабети, не ми е гајле Хаџи Ристески шо прави, ти кажувам кај одат парите... Плус стадионот не е во сопственост на ФФМ туку беше на некое јавно претпријатие и град Скопје... не ми текнува сега. Така да нема логика ФФМ да дава пари за изградба на стадионот.

Па не дава ффм пари кај хари ќе даде пари му се крадат...Сака куќа на хаваи.

ЕДИТ: што ако сум дете незнам?Иди лечи памет.

Jas mislam deka ke treba karat pregi sto prasav ne bev siguren ama toa e i deteto zafaka mesto sedi na stol pa zatoa :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom