Тешко ќе се заеби ВМРО да кандидира албанец, ќе изгуби 2/3 потенцијални гласачи само со тој акт, не е будала Груески тоа да го направи...Ќе изгуби од педигрето.pa najverojatno vo 2014 ke vidime albanec pretsedatel. da ve vidam posle vas patriotive so gomna ke jadete
Абе Циле бил човек на ЦИА,тој само малку ја “дружеше“ сестрата на Буш своевремено,а Гвујо слушнал некои “пикантерии“ лично од него.Само ме изненади кај го најдоа Џорџе во сите тие приказни.A gruevski i negovata ekipa se stvarno vmro-vski licnosti sve bivsi komunjari od sdsm i DA.
Gruevski e covek na cia kako negoviot mentor tupurko.
Gospod znae. Valandovec pretsedatel.:pos2:Абе Циле бил човек на ЦИА,тој само малку ја “дружеше“ сестрата на Буш своевремено,а Гвујо слушнал некои “пикантерии“ лично од него.Само ме изненади кај го најдоа Џорџе во сите тие приказни.
Abe odi fati nekoja devojka ne drmi tuka gluposti, aj sto ke praime niepa najverojatno vo 2014 ke vidime albanec pretsedatel. da ve vidam posle vas patriotive so gomna ke jadete
Abe odi fati nekoja devojka ne drmi tuka gluposti, aj sto ke praime nie
patriotite ama sto ke prajte vie predavnicite ?Nie nesto ke napravime ama
vie nikogas samo ke prodolzite da :pusk:
Валандовчаниве се некој “државници“ излегуваат бе,шо сорта ќе да беше од едно “село без гугучки“.........Гошев,Ружин,Иванов......Gospod znae. Valandovec pretsedatel.:pos2:
Па кој ти е крив што си роден во јадниот прилеп а не во политички богатото валандово.Валандовчаниве се некој “државници“ излегуваат бе,шо сорта ќе да беше од едно “село без гугучки“.........Гошев,Ружин,Иванов......
ако селмани се покаже добар сеа може наредни избори и у власт да влезе... он си е у добри односи со грујо сепак заедно го ебаа џафери. љубе повеќе од сигурно ќе го подржи фрле мада гласачите му се екс вмро па повеќето кога ќе видат ќе си се вратат на старата опцика. како и да е кој на кого и да даде хорхе тепа и претседник ќе биде. добро или лошо времето ќе покаже. се надевам нема да забегаат :pop:Не биди толку сигурен за Селмани,и тој сака у ЕУ да влезе,знае дека Џолета му е неисплатлива варијанта,така да тие што гласаа за него незнам баш дали ќе гласаат за дотичниот Хорхе.Љубета може да коалицира со СДСМ,повероватно ми е тоа.Од Нано сигурно кај Фрчко идат гласовите,и од кај Хоџа.Единствено Буџаку што има договор со вмро.
Да бееееееее.........јас пак еднаш на телевизија видов како човек вади слон од џеб:uvo:Имаш телевизор дома?
Kako sto napisav pogore,na albancite im e gajle i za imeto i za se vo drzavava,sakaat vo UN,Selmani kade kade e popameten od Gwujo,za Ivanov pa da ne praam muabet,taka da ke izigraat taktika so SDSM,ne se glupi,eventualno bi se spoile so Gwujo ako igraat na podelba na zapadna Makedonija,pa sea ti vidi,ovie ovcive bas mozat da gi strizat.[acko]®;2364726 напиша:ако селмани се покаже добар сеа може наредни избори и у власт да влезе... он си е у добри односи со грујо сепак заедно го ебаа џафери. љубе повеќе од сигурно ќе го подржи фрле мада гласачите му се екс вмро па повеќето кога ќе видат ќе си се вратат на старата опцика. како и да е кој на кого и да даде хорхе тепа и претседник ќе биде. добро или лошо времето ќе покаже. се надевам нема да забегаат :pop:
Каков научнофантастичен филм. Грујо ги дрибла Албанците како сака. Кога ДПА му се правеа мангупи распиша избори и сеа ДПА ги снема од политика. Сеа Селмани е негов играч тоа се гледа по тоа што на Сител само го фалат него и мислам дека Селмани во најмала рака ќе остане неутрален. Ама никогаш не се знае, кешот работи, соросоиди, фабрика итн.Kako sto napisav pogore,na albancite im e gajle i za imeto i za se vo drzavava,sakaat vo UN,Selmani kade kade e popameten od Gwujo,za Ivanov pa da ne praam muabet,taka da ke izigraat taktika so SDSM,ne se glupi,eventualno bi se spoile so Gwujo ako igraat na podelba na zapadna Makedonija,pa sea ti vidi,ovie ovcive bas mozat da gi strizat.