Слаткарот од Хрватска

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Mene mie po posteno drustvoto ljube sto go ima so ljubco od kako gruevski so ahmeti.:toe:

Z

Zona Pelucida

Гостин
Ќе го пишам повторно мојот пост,и размислете добро за ова,пошо не се најде никој да ми одговори,претпоставувам е вистина.

До вчера беше арен Љубе кога мислевте дека уште другарче со Гвујо ќе ви биде,отидовте нели го пречекувавте на аеродром па на плоштад журка,ви го сврте грбот прави вмровец,сеа не ви чини пошо така Гвујо ви кажа,па јас сакам стварно вистинското вмро да дојде на власт никогаш е било полошо од ова,барем ќе знаеме дека со луѓе си иам работа.
Имате ли свое ЈАС,или чекате да искочат на прес да ви кажат што да мислите??

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ти читај ми го првиот пост и побиј ме соодветно ако не сум во право или ако теоријата не ми е точна. Немој со излитени фрази, ги поминавме овде одамна.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Ти читај ми го првиот пост и побиј ме соодветно ако не сум во право или ако теоријата не ми е точна. Немој со излитени фрази, ги поминавме овде одамна.
Kako i samite licnosti na vlast izbegnuvas odgovor,ajde de kazi si sto imas ne se srami,neli sum vo pravo ili tesko e da ja priznaes vistinata.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Kako i samite licnosti na vlast izbegnuvas odgovor,ajde de kazi si sto imas ne se srami,neli sum vo pravo ili tesko e da ja priznaes vistinata.
Како самите личности во опозиција, ајде кажи си што имаш да кажеш, не се срами. Нели сум во право или не знаеш да се соочиш со вистината?

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Тоа е мое демократско право загарантирано со закон. Ако имаш нешто против тоа, тогаш ти сеуште си во виртуелниот свет на фашизмот.

А пошто те гледам така поупатен во ликот и делото на ЉУбе, одговори:

Зошто Љубе дозволи зад него да застане бугарофилот, т.е. новоосознаениот Блгарин Љубчо?

Во цела Македонија бугарофилите на Љубчо му ја водеа кампањата на Љубе. Која е сметката?

Зошто Љубе изјавил дека треба да се рехабилитира Ванчо Михајлов - касапинот на македонските патриоти и човекот кој отворено говореше и пишуваше книги дека Македонците се Бугари?

Зошто Љубе ја смени тврдата позиција за името откако го пуштија од Хаг? Дали е пуштен со некоја цел?

Зошто Љубе бара да се прекине судењето на хашките случаи, т.е. на терористите кои касапеа цивили и војници, а тој сега се залага тие да бидат ослободени?

Зошто Љубе по неговото враќање во Македонија, цело време избегнува и збор не кажува за тој што навистина требаше да биде ослободен, Јохан?

Кој бре му ја финансираше кампањата на Љубе!??
Тезава ама ич не ти држи место како прво Љубе не искочи јавно да каже ме подржа Љубчо или рајко туку ме подржаа вистинските Вмровци.

За Јохан не го познаваш за да судиш.

Учките како прво не се на хашко судење.

Најди ми ја изјавата за Ванчо Михајловски.

А НАРОДОТ МАКЕДОНСКИ ИЗГУБИ

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
повеќе е од очигледно дека љубе и направи против услуга на македонија, во спротивно ќе имавме преседател во првиот круг, не затоа што толку многу сакам, туку ќе се намелеа притисоците, пазарењата, сценаријата, и можните инциденти. кога веќе очигледно беше дека изборите за преседател се формалност.

додека б.ц. супер негов потег, мислам дека сега му ја гледам логиката во изборот на фрчко. бројката што ќе ја освои фрчко е всушност најтврдото крило на комуњарите, ниту еден помалку глас не би имале доколку кандидат им беше дури и бакојани. барем ќе си ги преброи бране до последен. како само му текна :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Тезава ама ич не ти држи место како прво Љубе не искочи јавно да каже ме подржа Љубчо или рајко туку ме подржаа вистинските Вмровци.

Најди ми ја изјавата за Ванчо Михајловски.
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1577334&postcount=572

Ова е цитат од интервјуто на министерот за внатрешни работи на Република Македонија дадено во "Дневник" минатиот викенд: "...На ѕидот од камен, покрај многуте икони, стојат слики на Гоце Делчев, Ванчо Михајлов.
Бошковски објаснува: 'Во мене тлее идејата за помирување на македонскиот народ. Секој човек во еден историски момент може да направи грешки, но и доблести. Ако САД можат да прават филмови за бандити од типот на Ал Капоне, се прашувам зошто Македонија од своите херои прави предавници и Бугари. Тој феномен денес е најголема опасност за нехомогеноста на македонскиот народ. Симболиката со тие три слики има длабока порака - дека не треба да се делиме на ништо друго, освен на Македонци, кои се гордеат со својата земја. Знаете што ме зачудува? Тоа што сме согласни да амнестираме илјадници борци на ОНА, но никако не сме подготвени да ги погледнеме историските факти за луѓето што се бореле за Македонија и сe уште ги третираме како табу-тема...'".
Очигледно, г. Бошковски ја повторува добро познатата политика на сите бугаромани дека ни треба помирување со оние Македонци кои се чувствувале како Бугари и како такви дејствувале (а богами и сега дејствуваат), против сите оние кои се декларирале за етнички Македонци. Национални помирувања имало и ќе има, но тие никогаш не биле меѓу луѓе од различни националности, туку луѓе од иста националност, но со разни политички убедувања. Бугарската пропаганда намерно се обидува (не многу успешно, за среќа) да ги измеша овие поими. Не е точно ни за табу-темите. За Иван (Ванчо) Михајлов и за неговите застапници е доволно пишувано во нашиот печат. Тие остануваат она што се: крвни душмани на македонскиот народ, а дека на министерот тоа не му е јасно, воопшто не нe чуди, ниту пак нe чуди дека се наоѓа на такво високо и одговорно место. Причината дека е таму мора да е неговото национално убедување. Штета што резултатите мораме да ги трпиме сите, а посебно оние кои со пушка в рака се на првите линии на одбрана на Македонија.
Објавено во „Македонско сонце“, 2001 година.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
За оние што викаат да не излезеше Љубе со сопствена кандидатура, ќе имавме избран претседател уште во првиот круг.

До истиот заклучок би можело да се дојде и вака: да не го одбраа вмро дпмне ѓорѓе за свој кандидат ... болдираното од погоре.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Тоа е мое демократско право загарантирано со закон. Ако имаш нешто против тоа, тогаш ти сеуште си во виртуелниот свет на фашизмот.

А пошто те гледам така поупатен во ликот и делото на ЉУбе, одговори:

Зошто Љубе дозволи зад него да застане бугарофилот, т.е. новоосознаениот Блгарин Љубчо?

Во цела Македонија бугарофилите на Љубчо му ја водеа кампањата на Љубе. Која е сметката?

Зошто Љубе изјавил дека треба да се рехабилитира Ванчо Михајлов - касапинот на македонските патриоти и човекот кој отворено говореше и пишуваше книги дека Македонците се Бугари?

Зошто Љубе ја смени тврдата позиција за името откако го пуштија од Хаг? Дали е пуштен со некоја цел?

Зошто Љубе бара да се прекине судењето на хашките случаи, т.е. на терористите кои касапеа цивили и војници, а тој сега се залага тие да бидат ослободени?

Зошто Љубе по неговото враќање во Македонија, цело време избегнува и збор не кажува за тој што навистина требаше да биде ослободен, Јохан?

Кој бре му ја финансираше кампањата на Љубе!??
све ова може да се препише на другата страна

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Има очајни луѓе на форумов. Не може да се помират дека им е паднат рејтингот на нивната партија па смислуваат некои банални заговори.
Љубе го сака народот и затоа гласаа за него пред се затоа што е тежок патриот и затоа и најголема подршка доби од неопределените гласачи. Само што некој не може да се помири со бројките кои ги гледа па му е чудно.
Патриот бе... ако беше патриот и ХЕРОЈ немаше да се откажува од Јохан кој заради него скапува во затворот.

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
До ТРН_во_ОКО

Стварно ти не си го гледал на интервјуја и на сите митинзи од 2001 навака Братот цело време зборува за сплотување на Македонците а не за дека го цени ликот и делото на Ванчо Михајлов браво гледам дека имаш едвај 18 год и така да.

Патриот бе... ако беше патриот и ХЕРОЈ немаше да се откажува од Јохан кој заради него скапува во затворот.

Како прво Јохан за време на кризата не беше под команда на Братот туку под команда на Трајковски прво нешто што треба да знаеш а второ Братот повеќе му помага отколку Николче- Чарли Чаплин што го остави тамо.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Како прво Јохан за време на кризата не беше под команда на Братот туку под команда на Трајковски
Дете, кога не знаеш, ќути си. Јохан беше под директна команда на Љубе како припадник на силите на МВР

Kajgana Shop

На врв Bottom