Изборни резултати од Локални избори 2009 (генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Епа тој сега на телевизија од Вмро го цитирам : "Можеме да прогласиме сигурна победа во Велес " Кој е ку*от сега?:tapp:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
А бе овие Охриѓани толку да се комуњари не ми се верува , за човек со основно да се гласало , за неписмен бог да цува ццццццц:jaj:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Нема врска, ако им е добар со право да си го гласаат.

За градоначалниците не е толку важна партијата, бидејќи граѓаните очекуваат на локално ниво да ја спроведуваат програмата и во најголем дел се водат од личноста за кандидат.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
А бе овие Охриѓани толку да се комуњари не ми се верува , за човек со основно да се гласало , за неписмен бог да цува ццццццц:jaj:
Е не ај сите општини ВМРО да ги гласаме па сите ќе бидеме среќни и задоволни.
Бог да чува. :tapp:
Секој ќе гласа за оној кој сака и ќе победи оној кој добил поддршка од најголем дел од соодветната општина, без разлика дали е ДПМНЕ, СДС, ДУИ, вамте, тамте...

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Епа тој сега на телевизија од Вмро го цитирам : "Можеме да прогласиме сигурна победа во Велес " Кој е ку*от сега?:tapp:
А бе ти глуп си или тренираш ? Па кажаа луѓето на форумов дека во Велес има огномет бе слават , што си толку глупав ај кажи ми . КАжи дека губите катастрофално и крај а не да наоѓаш оправдувања . А не ми пишуваш тука сте тепале во Ново Село ваму таму по тоа селата . Па затоа Струмица , Куманово и изгледа Охрид пошто се прават паметни па затоа све ќе добијат од влада , пошто само они се најпаметни . :salut:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
СДС победиле во Охрид. Една од ретките општини каде можат да се радуваат. :pos:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
А бе ти глуп си или тренираш ? Па кажаа луѓето на форумов дека во Велес има огномет бе слават , што си толку глупав ај кажи ми . КАжи дека губите катастрофално и крај а не да наоѓаш оправдувања . А не ми пишуваш тука сте тепале во Ново Село ваму таму по тоа селата . Па затоа Струмица , Куманово и изгледа Охрид пошто се прават паметни па затоа све ќе добијат од влада , пошто само они се најпаметни . :salut:
добар огномет имаше btw. у Велес
а шо му реплицираш на дете па ти ... шо знае тој од политика :) :wink: (има 14г)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Конечни резултати од ИШ на СДСМ
Нанче 16 583
Аце 17 007
Во Охрид слави тесна победа СДСМ клик

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И до сега не добивавме ништо во Струмциа па сме најубава општина,најдобра општина за живеење,општина во која се изгради еден објект кој и е трн во око на владата ,објект во кој општината не даде ниту денар,се беше изнвесцитија.:baeh::baeh:

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Победи Аце Петрески.
Абе Аце не беше толку многу лош, ама Нанче ќе беше многу подобар. Се ла ви, се гледаме за 4 год.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
„бог да чува“, сега незнам кој е неписмен иначе Аце Охрид го направи многу убав град, поправи многу улици, за Нова Година Охрид беше прогласен за најдобро украсен грат. Ако не го бива чоекот за пред камери незнечи и дека тој не знае да направи нешто добро за народот!

Победи Аце Петрески.
Абе Аце не беше толку многу лош, ама Нанче ќе беше многу подобар. Се ла ви, се гледаме за 4 год.
Не би рекол дека Нанче ке направеше повеќе

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
„бог да чува“, сега незнам кој е неписмен иначе Аце Охрид го направи многу убав грат, поправи многу улици, за Нова Година Охрид беше прогласен за најдобро украсен грат. Ако не го бива чоекот за пред камери незнечи и дека тој не знае да направи нешто добро за народот!

Не би рекол дека Нанче ке направеше повеќе
Поправаш грешки а и ти правиш.:wink:
Иначе како е за Центар?Тодорович?

Член од
2 март 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Претпоставувам ни си од Охрид...
Александар направи многу за Охрид, без разлика шо е од CДС. Дури некои вмровците гласаја за Александар (вклучувајќи и мене). Пред 4/5години (не ми теквит кога беше), во првиот круг гласав за Венко Шапкар (бидејќи беше подржан од ВМРО), а во вториот круг гласав за Кирил. Како и да е, тогаш изгуби Нанче, шо ми е мило сега.

Муабетов ми е да беше некој друг кандидат за градоначалник од СДС, сигурно губеше во Охрид... :smir:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Каков таков Петрески си доби втор мандат во Охрид.Честито да му е.Така си гласал народот.Јас ниту едниот ниту другиот го сакав.Си гласав за Чак Норис.:toe:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
И до сега не добивавме ништо во Струмциа па сме најубава општина,најдобра општина за живеење,општина во која се изгради еден објект кој и е трн во око на владата ,објект во кој општината не даде ниту денар,се беше изнвесцитија.:baeh::baeh:
Се согласувам..Што имаат изградено градовите со градоначалници чија партија е на власт? Струмица и Велес претходниве 4 години беа со градоначалници од СДСМ па се најдобри општини. Нема врска од која партија е градоначалникот..битно е дали го бива :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom