Е не ај сите општини ВМРО да ги гласаме па сите ќе бидеме среќни и задоволни.А бе овие Охриѓани толку да се комуњари не ми се верува , за човек со основно да се гласало , за неписмен бог да цува ццццццц:jaj:
А бе ти глуп си или тренираш ? Па кажаа луѓето на форумов дека во Велес има огномет бе слават , што си толку глупав ај кажи ми . КАжи дека губите катастрофално и крај а не да наоѓаш оправдувања . А не ми пишуваш тука сте тепале во Ново Село ваму таму по тоа селата . Па затоа Струмица , Куманово и изгледа Охрид пошто се прават паметни па затоа све ќе добијат од влада , пошто само они се најпаметни . :salut:Епа тој сега на телевизија од Вмро го цитирам : "Можеме да прогласиме сигурна победа во Велес " Кој е ку*от сега?
добар огномет имаше btw. у ВелесА бе ти глуп си или тренираш ? Па кажаа луѓето на форумов дека во Велес има огномет бе слават , што си толку глупав ај кажи ми . КАжи дека губите катастрофално и крај а не да наоѓаш оправдувања . А не ми пишуваш тука сте тепале во Ново Село ваму таму по тоа селата . Па затоа Струмица , Куманово и изгледа Охрид пошто се прават паметни па затоа све ќе добијат од влада , пошто само они се најпаметни . :salut:
„бог да чува“, сега незнам кој е неписмен иначе Аце Охрид го направи многу убав град, поправи многу улици, за Нова Година Охрид беше прогласен за најдобро украсен грат. Ако не го бива чоекот за пред камери незнечи и дека тој не знае да направи нешто добро за народот!А бе овие Охриѓани толку да се комуњари не ми се верува , за човек со основно да се гласало , за неписмен бог да цува ццццццц:jaj:
Не би рекол дека Нанче ке направеше повеќеПобеди Аце Петрески.
Абе Аце не беше толку многу лош, ама Нанче ќе беше многу подобар. Се ла ви, се гледаме за 4 год.
Поправаш грешки а и ти правиш.:wink:„бог да чува“, сега незнам кој е неписмен иначе Аце Охрид го направи многу убав грат, поправи многу улици, за Нова Година Охрид беше прогласен за најдобро украсен грат. Ако не го бива чоекот за пред камери незнечи и дека тој не знае да направи нешто добро за народот!
Не би рекол дека Нанче ке направеше повеќе
Претпоставувам ни си од Охрид...А бе овие Охриѓани толку да се комуњари не ми се верува , за човек со основно да се гласало , за неписмен бог да цува ццццццц:jaj:
Се согласувам..Што имаат изградено градовите со градоначалници чија партија е на власт? Струмица и Велес претходниве 4 години беа со градоначалници од СДСМ па се најдобри општини. Нема врска од која партија е градоначалникот..битно е дали го биваИ до сега не добивавме ништо во Струмциа па сме најубава општина,најдобра општина за живеење,општина во која се изгради еден објект кој и е трн во око на владата ,објект во кој општината не даде ниту денар,се беше изнвесцитија.:baeh::baeh: