Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зошто да не дочека, тој мандат грујо убедливо го доби на избори, бране ако сака во премиерска фотеља, ќе почека до избори па нека добие мнозинство од гласовите.Nema da docheka 2-3godini Grujo.Prosto e,Branko se vrakja vo SDSM.
зошто да не дочека, тој мандат грујо убедливо го доби на избори, бране ако сака во премиерска фотеља, ќе почека до избори па нека добие мнозинство од гласовите.
до тогаш заедно со него сонувајте дека владата ќе падне или грујо ќе му го даде мандатот на бране . . . сонувајте
Нема да му го даде! Сам ќе си го земе:pos2:. А сеуште сумљам и за Иванов дека ќе ни стане претседател.
зошто да не дочека
Гладна кокоска просо сонува.. И мозе 1мај ама 2015 :helou:![]()
Нема да му го даде! Сам ќе си го земе:pos2:.
На неспособноста на СДС(М) да го оправда М-то од своето име.Невиден пресврт за 4 години, на што се должи ваквиот пресврт?![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Најбитно е тоа што за градоначалници ВМРО и коалицијата добија фантастични 490.000 гласа.
Каде се комуњариве да го потенцираат фактов, или ова не им одговара?
Mozhe nema da teche med i mleko ama Grujo kje padni na predvremeni,slichno na Ljubcho samo poloshdamna e smislena strategijata kaj Branko,se cheka Maj :helou:
Гладна кокоска просо сонува.. И мозе 1мај ама 2015 :helou:![]()
a vtoro bi te prasal AKO veke ima strategija barem bidi fer i kazi ja