spaso
Search Pretty Girls from your city for night
A so e toa DPBNE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он не мисли,он само извршува нареџења...a na sto mislis koga pisuvas DPBNE ne mi e jasno,zato sto jas ne sum bugarin tuku makedonec i clen na VMRO DPMNE a ne na DPBNE jas neznam sto znaci toa DPBNE
a na sto mislis koga pisuvas DPBNE ne mi e jasno,zato sto jas ne sum bugarin tuku makedonec i clen na VMRO DPMNE a ne na DPBNE jas neznam sto znaci toa DPBNE
vtor Gerovski
![]()
Јас сум од источна Македонија(Пробиштип)и тука не се случува ништо што би ја потврдило твојата теза дека ВМРО-ДПМНЕ се бугараши.Si otishol da vidish shto se sluchuva vo Istochna Makedonija?
Највише се нервирам кога се повторувам њЈас сум од источна Македонија(Пробиштип)и тука не се случува ништо што би ја потврдило твојата теза дека ВМРО-ДПМНЕ се бугараши.
Успут...овие твоите синоќа овде изедоа таков ќотек (5:1)....што има да го памтат додека се живи.
Јас сум од источна Македонија(Пробиштип)и тука не се случува ништо што би ја потврдило твојата теза дека ВМРО-ДПМНЕ се бугараши.
Успут...овие твоите синоќа овде изедоа таков ќотек (5:1)....што има да го памтат додека се живи.
Кај го гледаш на второто видео Нанче не ми е јасно, и на првото.![]()
оооо се јави уште едно партиско полтронче ака бугарофилче. Го глеам бе башта му на нанче ? зарем тоа не е доволно ?Кај го гледаш на второто видео Нанче не ми е јасно, и на првото.![]()
pogolemi bugari od sdsm ovci nema