Изборни резултати од Локални избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Dr_ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a na sto mislis koga pisuvas DPBNE ne mi e jasno,zato sto jas ne sum bugarin tuku makedonec i clen na VMRO DPMNE a ne na DPBNE jas neznam sto znaci toa DPBNE

a na sto mislis koga pisuvas DPBNE ne mi e jasno,zato sto jas ne sum bugarin tuku makedonec i clen na VMRO DPMNE a ne na DPBNE jas neznam sto znaci toa DPBNE

Ne rekov ti,mislev na pola segashno rakovodstvo vo vladejachkata garnitura,ne sme se razbrale,a ovoj nedoveten ili shlaknat ideolog Ivanov so tezata za antikvizacija i pravenjeto politichki proekt od toa namesto toa da im go ostavi na nauchnicite i arheolozite ili istoricharite kako sakash so izolacija kje go dokazhe ona shto go tvrdat Bugarite deka vo Makedonija "ima" 200.000 Bugari a ne se otkrilo.

Si otishol da vidish shto se sluchuva vo Istochna Makedonija?
Јас сум од источна Македонија(Пробиштип)и тука не се случува ништо што би ја потврдило твојата теза дека ВМРО-ДПМНЕ се бугараши.
Успут...овие твоите синоќа овде изедоа таков ќотек (5:1)....што има да го памтат додека се живи.

Јас сум од источна Македонија(Пробиштип)и тука не се случува ништо што би ја потврдило твојата теза дека ВМРО-ДПМНЕ се бугараши.
Успут...овие твоите синоќа овде изедоа таков ќотек (5:1)....што има да го памтат додека се живи.
Највише се нервирам кога се повторувам њ

http://www.promacedonia.org/ab/md_1606_0.html

Доволно е или да барам уште ?

Кај го гледаш на второто видео Нанче не ми е јасно, и на првото.:tapp:

Lugjeto mozhe ne stanuvaat bugari ama edno e fakt,izolirani nemozhat biznis da vodat,i vikaat sekoja vtora ili treta kola imala bugarski tablichki,kako na primer so nash pasosh nemozhat da odat vo Italija biznisi da vodat i slichno.Kako shto rekov ona shto Bugarija go tvrdi a ne bilo "dokazhano" deka "ima" vo Makedonija 200.000 Bugari a ne se "dokazhalo" kje go tvrdat vo EU i parlamentot a ovie nashive segashni ideolozi idekji po podlaboki koreni antichki i zaboravakji gi Kiril i Metodij i slichni Makedonski lichnosti kje gi prisvojat,i taka tvrdat pa vednash kje si go inkasiraat toa i kje ti rechat fala.

Prati video :

Na prvoto e tatko mu od Nanche a na vtoroto e Bugarski orovodec ne e Nanche ama vo kukjata negova.Slushajte kako se peat pesni so Ljubcho Kurtelov chovekot koj ja dade legendarnata izjava deka Ohrid e Bugarski Erusalim.

pogolemi bugari od sdsm ovci nema ali zatoa isceznuvate zaedno so niv od makedonija:toe:

оооо се јави уште едно партиско полтронче ака бугарофилче. Го глеам бе башта му на нанче ? зарем тоа не е доволно ?

Ти ја знаеше куќата на Нанче, онака разрушена не е таа ти гарантирам, не ни знаете кој е точно Нанче.

За разлика од сдс Прогрчки се настроени уште полошо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom