А
Ајсшутер
Гостин
Македонија се освести кога ги тргнаа комуњарите од власт од кои НИШТО позитивно не видовне !На Македонија уште не и е јасно дека ништо нема да остане од неа,свестете се додека можете!
Македонија се освести кога ги тргнаа комуњарите од власт од кои НИШТО позитивно не видовне !На Македонија уште не и е јасно дека ништо нема да остане од неа,свестете се додека можете!
јас да се тешам?Теши се,Карпош знае што прави!!!
Покажи ми го Месијата и ќе се свестам.На Македонија уште не и е јасно дека ништо нема да остане од неа,свестете се додека можете!
Објасни ми сеа што виде?Може сдсм не се најдобри,ама барем нити не поделија,нити се пазарат во 2014 да го подржат кандидатот на Дуи,информирај се пред да гласаш.Македонија се освести кога ги тргнаа комуњарите од власт од кои НИШТО позитивно не видовне !
Ај ај тебе убаво ти лежи статусот под името ќути си поубавоНа Македонија уште не и е јасно дека ништо нема да остане од неа,свестете се додека можете!
Обеси се со време
А за кое село се работи,се знае Центар и Карпош кои се.Буахахахахајас да се тешам?
јас се радувам кај нас Вмро спрема сдс е 9:1 хахаха
досегашниот градоначалник од сдс се избрука
а свесна ли си ти колку општини каде што досега сдс имаа градоначалници сега изгубија
море море поважно ти е што рекол буџаку.Објасни ми сеа што виде?Може сдсм не се најдобри,ама барем нити не поделија,нити се пазарат во 2014 да го подржат кандидатот на Дуи,информирај се пред да гласаш.
Центар двете најавија победа, а останатите скопски општини кај сеА за кое село се работи,се знае Центар и Карпош кои се.Буахахахаха
(1)Објасни ми сеа што виде?Може сдсм не се најдобри,ама барем нити не поделија,(2) нити се пазарат во 2014 да го подржат кандидатот на Дуи,информирај се пред да гласаш.
Карпош е гнездото на квазикомунистите.Центар ќе видиме има време.А за кое село се работи,се знае Центар и Карпош кои се.Буахахахаха
Па го кажа договорот, Вмро шо го криеше.море море поважно ти е што рекол буџаку.
Прво го променија името што е најголем проблем второ секој може да се пазари со кого сака во 2014 али сепак народот одлучува дали ќе гласа за дуи или за некој друг.Објасни ми сеа што виде?Може сдсм не се најдобри,ама барем нити не поделија,нити се пазарат во 2014 да го подржат кандидатот на Дуи,информирај се пред да гласаш.
Додека буџаку си кажуеше што им е планот,твојот Ѓорѓе само седеше и си го зјапаше,ако не е така можеше да си демантира,или чека десет до два да му тури мисли у глаата.(1)
- Пензии покација (сдс не го направија тоа)
- Субвенции доделија (сдс не го направи ни тоа)
Доволно се само овие две за повеќе ич да не зборуваме оти ќе треба до утре да пишувам.
(2) Да бе се пазарале според вас комуњарчињата кои освен сдс ништо не знаете дај доказ да видам тогаш ќе ти верувам како што Заев викаа дека крадел така и ова ако немаш доказ ништо не правиш можеме само вака до утре да викаме кој што украл или се пазарел.
aaaaa договор,а ти како МАКЕДОНЕЦ ќе гласаш за МАКЕДОНСКИОТ обамаПа го кажа договорот, Вмро шо го криеше.