Партнерот ми е од село, што да правам?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Каде живеете?

• Град

Гласови: 322 78,5%
  • Село

Гласови: 88 21,5%

• Вкупно гласачи
    410
Мене партнерката ми е од драчево.Не е важно од каде е важно љубовта е посилна од се.И да напоменам секогаш ми носи кромид и си јадеме десетка со кромид.Најубаво нешто.Позз до Наталиа.

Е добро де, шо ако е од село нема да те изеде. Ако тебе ти е убаво со саканиот па од кај сака нека биде ќе ти смета ли тоа?

Не се рекло за џабе дека љубовта не познава граници.

Ко прво... шо би барал воопшто со таква за почеток на врска, т.е зошто би ја почнал таа врска?

Абе по толку постои и во тој правец е гледам свртена малце темата,па јас продолжив

абе не е толку важно од кај е партнерот,дали е богат, битно да е паметен ,убав,да те сака и ти него да го сакаш

Ко прво... шо би барал воопшто со таква за почеток на врска, т.е зошто би ја почнал таа врска?
breasts-demotivational-posters.jpg

илустративно

Samo edno e vazno: ako ti praj KEF choekot, ne go ispushtaj...

Демек сите селанки се млечни :icon_lol:
emi ако останува со неа, а е глупа зошто би останал освен ако не е млечна, или има гз за фаќање :icon_lol:
Синко и јас би останал ако има коцкици малиот(а е глуп) и гз за драпање не знам за тебе :icon_lol:
Се додека ќути наравно

emi ако останува со неа, а е глупа зошто би останал освен ако не е млечна, или има гз за фаќање :icon_lol:
Синко и јас би останал ако има коцкици малиот(а е глуп) и гз за драпање не знам за тебе :icon_lol:
Се додека ќути наравно
И што брак ќе биде тоа ако цело време ќутите ко утови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom