Повеќе е комплекс, полно луѓе страдаат од вакви комплекси али работата е што покасно ќе освестат какви се работи испуштиле само ради тие глупи комплекси.па дечково е сељак,а не девјчето
уфф што мразам такви исфрустрирани луѓе
Немаш седено со сеирчиско друштво, барем недела дена. Друштвото ми е такво, сите сме такви, се смееме, сите сакаме шала на своја сметка, и се шо не чини, си плескаме у фаца, нема ласкање. Он има сеирџиско друштво, шо очигледно не знае шо чини а шо не. И дефинитвно несака да го реметат зашо иде со девојка од село, несака да му се качат на глава. Исто како што некој од вас не би облекол нешо шо многу му се свиѓа, ама знае дека друштвото нема да го бендиса, и ќе го дупат 2 недели ради тоа..:pos2: (eмотикон каде Мими се смее 10 минути)
Ten minutes later...
Мислам дека човек со вакво размислување, нема сопствено јас и е претерано несигурен во себе и тоа што го сака. Зарем ние би биле луѓе, ако прифаќаме секакви работи што од страна ќе ни ги пласира општеството и неговите изместени членови? Треба да си одредиме критериум и база на вредности кои ќе ги следиме и почитуваме. Дечково сака да се ебе, неќе да му влезе. Со други зборови, живее за околината. Ако девојката ги има атрибутите кои тој ги наброја и единствената ,,деформација" и` е што е од село, ондак не ми е јасно... Што е проблемот? Доста живеете за комшијата. Има разлика меѓу селанец и сељак. Вториов не е пожелен за дружење и комуникација, затоа што не нуди продуктивни вредности. Сите ние мора да живееме некаде... Макар и во град.
Во светот на зрелите луѓе, владеат други правила. И не, немам седено со сеирџиско друштво, бидејќи не ми е потребно. Потребен ми е контруктивен муабет а не јадење фекалии еден за друг на мутава база. Зошто некој треба да се осуди на база на тоа што живее во село? У осталом, ако толку му значи девојката, и ако тој му значи на друштвото, тие ќе умеат да го разберат и да си ги поткастрат јазиците и да ги позиционираат позади заби.Уууу, све мангупи еј, му се сснавте на малиот хиени едни, вие без никакви предрасуди не сте. Бркајте работа бе, иам слишнато луѓе како викаат "Пеер, неќам да идам со неа, од драчево е, од бутел е, од ваму е, од таму е"
Немаш седено со сеирчиско друштво, барем недела дена. Друштвото ми е такво, сите сме такви, се смееме, сите сакаме шала на своја сметка, и се шо не чини, си плескаме у фаца, нема ласкање. Он има сеирџиско друштво, шо очигледно не знае шо чини а шо не. И дефинитвно несака да го реметат зашо иде со девојка од село, несака да му се качат на глава. Исто како што некој од вас не би облекол нешо шо многу му се свиѓа, ама знае дека друштвото нема да го бендиса, и ќе го дупат 2 недели ради тоа..
Коментар на место.Во светот на зрелите луѓе, владеат други правила. И не, немам седено со сеирџиско друштво, бидејќи не ми е потребно. Потребен ми е контруктивен муабет а не јадење фекалии еден за друг на мутава база. Зошто некој треба да се осуди на база на тоа што живее во село? У осталом, ако толку му значи девојката, и ако тој му значи на друштвото, тие ќе умеат да го разберат и да си ги поткастрат јазиците и да ги позиционираат позади заби.
Зависи од кој тип на развиеност е селото. :helou:Подобро паметен, добар човек од село, отколку невоспитан дебилен градски сељак. Се додека партнерите си одговараат и се компатибилни, не гледам зашто би имало пречка во врската, особено тоа дали е парнерот/ката од село. Башка, секој има свои критериуми. Кој како си ја наредил работата.